یعنی اگه توی یه ترم یه نفر فقط 4 واحد رو پاس کنه.اون 4 واحد هم حذف میشن؟؟؟؟؟؟حداقل 6 واحد
هر ترم 2 یا 3 درس رو میشه حذف کرد
یعنی اگه توی یه ترم یه نفر فقط 4 واحد رو پاس کنه.اون 4 واحد هم حذف میشن؟؟؟؟؟؟حداقل 6 واحد
هر ترم 2 یا 3 درس رو میشه حذف کرد
سلام. خوبین؟؟؟؟؟؟// بچه ها امسال دانشگاه ازاد چنتا داوطلب داره؟؟؟؟ چنتارو میگیره؟؟؟؟ رشته غیر پزشکیرو میگما..... مرسی.....
دوستان تاریخ ازمون دانشگاه ازاد چه روزیه؟
رشته ی ریاضی
من همه ی درسا رو خوب امتحان دادم، همه رو بالای 17 شدم به جز یکی
اگه این یکی رو قبول بشم (که تازه شک دارم) با نمره 10 معدلمو میاره پایین
کاش سر امتحانش نرفته بودم که حذف بشه
راهی وجود داره که بتونم این درس رو با وجود اینکه امتحانشو دادم حذف کنم؟
کسی اینجا اطلاع داره که ازاد تهران مرکز واسه رشته عمران درس تخصصی برای ترم تابستون چی ارائه میده !؟ سایتش هم تا الان هنوز لیست دروس رو درج نکرده ...
اولا اینکه دیگه نمیتونی حذف کنی وقتی اسمتو رو برگه امتحان نوشتی دیگه تمومه میتونستی بری سر جلسه سوالا رو اولش ببینی نتونستی پا شی ولی دیگه نوشتی راهی نیست
دوما بیخیال معدل بالا شو ... معدل بالا فقط اعصاب خرد کنی داره ... من اون ترم بالای 18 شدم معدلم این ترم هم دو نمره اومده فعلا اولی رو 20 شدم دومی هم داده بود 15 اعصابم خرد شد چون میدونستم 19-20 میشم به استاد مربوطه ایمیل زدم که گفت اشتباه شده و دوباره تصحیح میکنه یه روز کامل اعصابم خرد بود حالا من اگه بخوام تا اخرین ترم هی فکر دو سه نمره باشم و با این چیزا اعصابم خرد میشه دووم نمیارم دیگه![]()
معدل بالا وقتی خوبه ارزش داشته باشه وقتی که هیچ فرقی نمیکنه با معدل 13 پاس کنی یا 20 درسا رو همون 13 بگیری با خیال و اعصاب راحت خیلی بهتر از اون 20 با اعصاب خرد کنی واسه یه نمره هست
با سلام الان دانشگاه ازاد داره کارت های رشته های غیر پزشکی را می ده .
اگر اشتباه نکنم پنج شنبه همین هفته نیز امتحان هست
ادرس سایت مورد نظر نیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی که تو مقطع ارشد درسی رو مردود شده باشه یا یه ترم مشروط شده باشه میتونه واسه دکترا ادامه تحصیل بده یا واسه دکترا نباید اصلا مشروط بشی و واحدی رو افتاده باشی
ببخشید کسی میدونه امسال شهریه ها افزایش خواهد داشت ؟
من میخوام پزشکی قشم بخونم / میترسم افزایش پیدا کنه زیاد نتونم هزینشو بدم . اگه کسی میدونه ترو خدا بگه مرسی
رفقا برا عمران تهران جنوب چه درصدایی می خواد حدودا؟
من وقتی دوم بودم از عمران تبریز قبول شدم.همون حدودا بزنم اینم قبولم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)