......................
......................
Last edited by AMIRHJ; 27-01-2012 at 20:47.
سلام دوستان عزيز
بنده ميخوام تو اين هفته يه tv بخرم حداقل هم 46-47 اينچ تا نزديكاي 2 تومان هم بيشتر نميدم
ممنون ميشم راهنمايم بكنيد
سلام علیکم
تشکر از شما
بهتر بود لحن حرف زدنتونم محترمانه باشه تا هم موثر تر باشه ، هم به ادب شما پی ببریم!
من خودم از صحببتتون تشکر کردم
میدونم که از سر دلسوزی این حرفا رو زدید اما...
اما این پریدن به قول شما یا نقد رو باید بررسی کرد
من خودم کم و بیش سر میزدم به اینجا
از زمانی که جناب ابی این صفحه رو ترک کردن اوضاع نا به احواله!
شما میتونی 30 صفحه اخیر رو چک کنی
من هیچوقت اعتراض یا به قول شما پرش نمیکنم
اما وقتی میبینی یه سری یوزر اومدن ،همشم رو یه برند و مدل دارن صحبت میکنن باید یه اقدامی کرد!
یه دوست میاد اینجا راهنمایی بگیره کمه کمش میخواد 1 میلیون هزینه کنه! هزینه کمی نیست!
شما ببین کاربر میگه من یه تی وی از برند فلان میخوام
میگن نه برند فلان پنل تلویزیونش عمرش زیاد نیست ، فقط پنل مانیتورش خوبه + ماشین لبایشوییشو و..!!!
یکم پول بزار فلانو بگیر
میگه سام میخوام میگه من اسمشو گذاشتم اسمشو نبر ، بی کیفیته!!
کاربره میگه هوشمند میخوام باشه!
میگن این که ما میگیم هوشمند نیست اما گیرنده دیجیتال داره!!!!!
این راهنماییه!! خدا وکیلی این چیه!!!
کاربر بی اطلاع گناهش چیه که میخواد یه جنس خوب بخره با هزینه معقول و ویژگی های دلخواه..!
چند تا دیگم ازش طرفدارزی میکنن!
معلومه چند نفر شدند میخوان یه محصول رو حالا با چه نیتی .......
شما ببین میتونه نام 10 مدل از محصولات یه برند رو بگه!!
خوب اینجا آدم موخش صوت میکشه ! طرفی که اصلا تا دیروز نمیدونسه تی وی چیه!!
باید اعتراض کنه و الا که کاربر بی اطلاع جورشو باید بده!
ومن هر جایی تو هر مکانی چه مجازی ، چه غیر از دیدن رفتار های غیر اخلاقی اعتراض میکنم!
شما ببین همین اعتراض من و چند دوست دیگر باز این صفحه رو به تعادل رسوند..
سکوت در این مسائل خیانت به سایر کاریران میباشد
این نظر منه
در آخر بازم از تمام کاربرانی که عالمانه و دلسوزانه ،کاربران رو راهنمایی میکنن کمال تشکر را دارم..
Last edited by AMIRHJ; 27-01-2012 at 20:44.
سلام دوستان خوبم
یه تلویزیون تو سایز 37 تا 46 اینچ بهم معرفی کنید تو رنج قیمتی مذکور که خرید بهینه ای باشه
برند برام مهم نیست کیفیت مهم هست
با تشکر
ضمنا دوستان نظرشون رو هم در مورد این مدل و قیمت بازارش رو اگه دارن بگن
X.Vision LCD 40 Onyx K-Series Digital - LF-40IMK9E
من توی این رنج قیمت از الجی هم زیاد ال سی دی دیدم اما حقیقتا زیاد در مورد ال سی دی اطلاعات ندارم پس منتظر راهنمایی دوستان هستم
Last edited by sJaguar; 27-01-2012 at 21:57.
سلام
عنوان تاپیک بودجه رو مشخص کرده اما فاکتورهای زیر نیز مطلوبند:
از بانه میخوام تهیه کنم
37 اینچ
full hd
اسمارت و 3D نباشه
با تشکر![]()
37D550 . تو ایران با نام D585 هست. تاپیکشم هست . بچه ها 32 اینچشو دارن خیلیم راضی هستن.
خسته نباشید
درخواست مشاوره برای خرید تلویزیون واسه اتاق خواب میخواستم
میخوام حداکثر 40 اینچ و قیمت تا 1300 و ورودی سه تا HDMI مصرف برق مناسب و رم خور و فلش خور و کلا همه جوره خوب باشه
رو مارک خاصی هم زوم نکردم
ضمن سپاسگزاری از تمامی دوستانی که تجربه خود را بدون هیچ غرضی در اختیار دیگران قرار میدهند، بنا به اون چیزی که من ایمان دارم بهش و مسئله جوگیری و زیر علم خاصی رفتن بهش اطلاق میشه، درکنار مطالعه فروم های فارسی، حتما حتما حتما به فروم های خارجی سر بزنید avforum,flatpanelhd و ... در اختیار شماست، اونجا بیشتر مباحث تخصصی است و دیگه از برخی اظهار نظرات نظیر جنس کره ای یخچالش خوبه، ژاپنی تلوزیونش و ... (اصولا هر نظری را که بجای نقد یک محصول کل برند را به چالش بکشه، نیاز به تامل جدی دارد)
من هفته پیش تلویزیون xvision مدل 46"LED-Digital رو خریدم.قیمتش نسبت به امکانات و کیفیت تصویرش عالیییه . من 1480 تومن خریدمش . گیرنده دیجیتال داخلی داره و full hd هست و با usb اش میشه فرمتهای زیادی از تصویر و فیلم و موزیک رو دید . کنتراست تصویرشم بالا هست . گارانتیشم که معتبره .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)