اقا يه توجهي هم به ما بكنيد!
منتظريماااااااا
اقا يه توجهي هم به ما بكنيد!
منتظريماااااااا
دو تا جا گذاشته يكي هات فايل هست يكي مگا آپلود كه جفتش ف+ي+ل+ت+ر هستش
من نميدونم چه جور راحتي هستش كه من اصلا گير نميارميه سر به تاپيك ابزار و اديت بزني اونجا پيدا ميكني به راحتي !!![]()
GamingAccess اولین نظرسنجی خوش راجع به پچی که میخواد بسازه را در سایتش قرار داده و اون هم گذاشتن یکی از لیگ های هلند یا آلمان به عنوان یکی از پنج لیگ اصلیه. کسانی که دوست دارند در این نظرسنجی شرکت کنند میتونند به لینک زیر مراجعه کنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
color رو اصلن دست نزدم ولي تنظيماتش رو تو عكس گذاشتم از اينجا عكس رو بردار
رو چشم حسين جان ميگيرم با مشخصات اپلود ميكنم الان خونه نيستم تا 2 تا 3 ساعته ديگه رو حتما قرار ميدم
حق با شماست يادمن رفت مشخصات سيستم رو بگم
من اين تنظيمات رو رو ي مونيتور lg وايد 19 اينچ
وكارت گرافيك ati 3870 - 512mb .gddr4
ram :3 gig ddr2 800
cpu :intel q6600
انجام دادم و نتيجه خوبي گرفتم
در مورد وايد بودن هم من الان روي اون رزولوشن كه گفتم بازي ميكنم و مشكلي هم ندارم
در مورد فايل دمو هم شرمندم چون من سرعت اينترنتم خيلي خيلي خيلي پايين هستش نمي تونم واستون اپلود كنم
ولي هر كدوم از دوستان كه امكانشو داره لطفا اپلود كنه تا بقيه هم استفاده كنند
والا تا الان هر پچي اومده اقا مهدي زحمت گذاشتنش رو تو اون تاپيك كشيده اگه شما پيدا نكردي من بي تقصيرم
Last edited by vahidreza2007; 30-10-2009 at 18:27.
سلام و خسته نباشید به همگی
خوندن 700 تا پست برام سخته
میشه کسی آدرس یه پست تو همین تاپیک بده که آموزش اصلاح نام تیم ها توش باشه
یا به قول شماها کیت اصلاح نام تیمها
با تشکر
منظورتون از کیت اصلاح نام تیم ها چیه؟!
اگه منظورتون پچیه که لباس و اسم تیم ها را درست میکنه، میتونید پچ زیر را دانلود کنید:
اگه هم نرم افزاری میخواین که باهاش نام تیم ها را درست کنید میتونید از نرم افزار زیر استفاده کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش اسم بازیکنان و تیم ها و لیگ و کاپ ها:
سلام خبری از آپشن فایل آنلاکر نیست؟
من کلی گشت زدم چیز جابی گیر نیاوردم کسی که کل بازیکنان مخفی رو آزاد کرده لینک بده می خوام کار انتقال بازیکنان شاغل در بوندس لیگا که موجود در دیتابیس هستند رو آغاز کنم. خیلی راحت میشه با بازیکنان موجود تعداد زیادی از بازیکنان بوندس لیگایی رو به تیم های other B ترانسفر کرد البته... منتظر آپشن آنلاکر هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)