چه جوری میشه توی قسمت زبان های نوشتن sms! فارسی رو هم اضافه کرد؟البته بدون فارسی ساز نصب کردن روش!که کل گوشی فارسی بشه!
چیزی باید دانلود کنم؟اگه آره از کجا؟
ممنون
چه جوری میشه توی قسمت زبان های نوشتن sms! فارسی رو هم اضافه کرد؟البته بدون فارسی ساز نصب کردن روش!که کل گوشی فارسی بشه!
چیزی باید دانلود کنم؟اگه آره از کجا؟
ممنون
دوستان من بالأخره نفهمیدم این برنامه SaveSMS ، اس ام اس ها رو کجا Save می کنه. کسی میدونه کجا؟ فرمتش چیه؟ (فکر کنم txt باشه.)
![]()
سلام دوست عزیز آره میشــه فارسی رو اضـافه کرد باید فریمور فارسی روی گوشیــت فلش کنــی
من ورژن جدید 52 رو تازه روی گوشیم فلش کردم و زبان انگلیسی , عربی , فارسی اضـافه شدن
موفق باشید!
برنامه ی Nokia Firmware editor رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
توحافظه ي گوشيت فايل متني باپسوندtxt برات ذخيره ميكنه
البته باس باxplore پيداش كني چون خود گوشي نميتونه نشونت بده
از دوستان کسی بلد هست این کارو چه جوری باید کرد؟باید فریمور فارسی روی گوشیــت فلش کنــی![]()
من سرچ زدم برای فارسی شدن کل گوشی آموزش داده بودن
برای فقط اضافه شدن زبان فارسی برای sms چی کار باید کرد؟
مرسی اگه توضیح بدین کامل
سلام
sms رو فارسی کنیم یعنی فارسی بنویسیم پس باید یه کیبورد فارسی نصب کنید...چند نوع کیبورد هست که یه سرچ کنید "کیبورد فارسی s60v5 " تو گوگل پیدا میشه....ببخشید من وقت ندارم وگرنه خودم آپ میکردم...![]()
کیبورد فارسی نیازه؟!sms رو فارسی کنیم یعنی فارسی بنویسیم پس باید یه کیبورد فارسی نصب کنید...چند نوع کیبورد هست که یه سرچ کنید "کیبورد فارسی s60v5 " تو گوگل پیدا میشه....ببخشید من وقت ندارم وگرنه خودم آپ میکردم...![]()
آخه گوشی یکی از دوستام توی قمست language writing زبان فارسی داره میتونی انتخاب کنی نیازی به کیبورد فارسی هم نداره!
سلام یه سوال داشتم:
وقتی نرمافزار های سنگین استفاده میکنم کنار گوشی یه خط های رنگی عمودی میاد در همین حال صفحه سیاه میشه و ریست میشه این مشکله هست یا برای 5800 طبیعیه؟!
سلام
دوستان من قرار یه دست دوش رو بگیرم از دست. میخوام بدونم به چه چیزایی باید موقع خرید توجه کنم. متعلقات توی جعبه اش رو هم ممنون میشم بگین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)