شما باید توی قسمت wan یک کانکشن جدید اضافه کنید . vpi و vci رو از پشتیبانی بپرسید . connection type رو روی pppoe تنظیم کنید . توی قسمت یوزر پسورد رو طبق یوزر و پسورد کانکشن خودت تنظیم کن. در ضمن تمام قسمتهای دیگه رو همون default خودش باشه. تموم
شما باید توی قسمت wan یک کانکشن جدید اضافه کنید . vpi و vci رو از پشتیبانی بپرسید . connection type رو روی pppoe تنظیم کنید . توی قسمت یوزر پسورد رو طبق یوزر و پسورد کانکشن خودت تنظیم کن. در ضمن تمام قسمتهای دیگه رو همون default خودش باشه. تموم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط honesty مشاهده تاپيک
با سلام
من قبلا كه دايل آپ استفاده ميكردم ميزان بايتreceived چندين برابرsent بود ولي حالا با adsl ميزانsent تقريبا نصف received است. چرا؟
نوشته شده توسط a6l3i : شما هم میشه کار بالا رو انجام بدین؟ ممنون . . .
Last edited by honesty; 22-04-2010 at 10:57.
به طور کلی من از صبانت باید چه اطلاعاتی بگیرم تا خودم تنظیم کنم ؟
یوزر و پسورد برای کانکت شدن و vpi و vci ؟ چیز دیگری لازم نیست ؟
همین vci - vpi رو باید بگیرید. این مراحلی رو هم که گفتم باید در آدرس 192.168.1.1 توی مرورگرتون وارد کنید که البته میدونین دیگه
اولا امیدوارم شما رو بیشتر و فعال تر ببینیم توی تالارها ( از ابتدای 2006 تا حالا 3 تا پست؟؟؟؟)
دومناراحت نشی عزیز
سوم احتمالا ویروسی شدی عزیز دل برادر ( البته اگه خودت آپلود نداری) حتما سیستم رو با اویرا ، کسپر و یا اوست آپدیت شده اسکن کن .
چهارم نتیجه رو بهمون خبر بده
Last edited by alireza_farshid; 22-04-2010 at 14:37.
دوست عزیز شما برای کانکت شدن با لپ تاپ 2 راه دارید :
1.ازطریق pppoe
2. ازطریق bridge
اگه بخواید از روش اول استفاده کنید باید user و pas تو مودم تعریف وقسمت تنظیمات وایرلس رو هم انجام بدی.دراینصورت سیستم به محض بالا ومدن کانکت میشه یعنی نیازی به ساختن کانکشن نداری.و راه حل دومی هم که باید :1.اول وایرلس کانکت باشه 2.یه کانکشن بسازی وبعد کانکت شی.
![]()
سلام دوستان
من یه مشکل با pppoe دارم
ببینین این تنظیمات درسته
هنگام روشن شدن لپتاپ اوتومات کانکت نمیشه
الان که من به صورت اتوماتیک وصل میشم پس روی pppone هست. مشکل من اینه که به محض اینکه بر روی نام وایرلس در لیست شبکه های شناخته شده در لب تاپ کلیک میکنم اروری میده که میشه به وسیله اون عیب یابی انجام داد(ولی اون هم نتیجه ای نداشت)
تنظیمات درسته البته توی همین صفحه. شما دوتا کار انجام بده
1. تیک اخرین گزینه رو بزن
2. توی تنظیمات لپ تاپت گزینه connect automatic رو فعال کن . باید درست بشه
تنظیمات لپتاپ رو از کجا بزارم رو اتومات؟
تو تنظیمات مودم تیک آخرین گرینه رو زدم ولی نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)