فيزيک پايه ی دو جلدی رو نميگم
منظورم کتاب های تست جداگانه برای هر پايه هست که مثلا" من الا" دوم و اولش رو تهيه کنم فیزیک ۱ ـ تست و فیزیک 2 ـ تست
الا" ديدم درسنامه نداره اما پاسخ هاش تشريحی هست و تست تأليفيش بيش از تست کنکور هست
![]()
فيزيک پايه ی دو جلدی رو نميگم
منظورم کتاب های تست جداگانه برای هر پايه هست که مثلا" من الا" دوم و اولش رو تهيه کنم فیزیک ۱ ـ تست و فیزیک 2 ـ تست
الا" ديدم درسنامه نداره اما پاسخ هاش تشريحی هست و تست تأليفيش بيش از تست کنکور هست
![]()
Last edited by D_felfelak; 25-06-2011 at 17:54.
اونارو نمیدونم، چون ندیدمشون. فیزیک اگه میتونستی کلاس بری و بعد کلاس فقط تستهای سراسری کار میکردی عالی میشد
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
فیزیک الگو یه کتاب آموزش داره و یه کتاب تست که کتاب آموزشش مسلما بیشترش درسنامه س و اون فکر کنم بهتر باشه
Last edited by peidayepenhan; 25-06-2011 at 18:07.
کلاس ميرم ديبرمون بهترين معلم شهر هست
حالا با توجه به اين چه پيشنهادی دارين؟
با سپاس از پاسخ گويی شما و ديگر دوستان![]()
Last edited by D_felfelak; 25-06-2011 at 18:20.
من اگه جا تو بودم فقط تستهای سراسری حل میکردم و به اونها کامل مسلط میشدم. میتونی کتاب موضوعی فیزیک سنجش رو بخری و از رو اون کار کنی. تستهای هر سال کنکور بسیار مشابه تستهای سال های قبل می باشد. به نظر من وقتتون رو الکی روی تستهای دشوار و بیهوده هدر ندهید. همون کتابی رو که الان گفتم بگیر و از رو اون تست بزن
موافقم
گاج سفيد چطوره؟ فقط تست کنکور و سنجش دارم
پاسخ نامه اش هم فکر کنم خوب باشه
گاج سفید نه. پاسخنامه سنجش به خدا خیلی خوبه
گاج بعضی وقتا یه چیزایی گفته که اصلا به دردت نمیخوره
سلام
اگه میشه برای درس های زیر چند تا کتاب کمک آموزشی مشت ( عالی ) معرفی کنید( آموزشی باشه اگه تست هم همراش بود چه بهتر )
ادبیات 2 و 3 و پیش
عربی ( خیلی ضعیفم ، هرچی کتاب خوب هست معرفی کنید)
زبان انگلیسی جامع
دین و زندگی جامع
آمار
زبان فارسی 3
جبر
فیزیک پیش
ممنون
1) ادبیات اول از همون کتاب درسی خودت و چیزایی که سر کلاس نوشتی بخون بعدش کتابهای تست سبز را که واقعا عالی هستند را مطالعه کن
2) عربی هم تست کتاب سبز رو بگیر که درسنامش هم کامله و هم حرفه ای
3) زبان انگلیسی گاج یه کتاب داره با عنوان word focus که برا واژگان عالیه. برا تست و گرامر هم کتاب انتشارات شبقره خوبه
4) دین و زندگی بیشتر کتابهای که تو بازار هستن خوبن و جدیترینشون مالانتشارات گاجه که کتاب خوبی هم هست. کتاب دینی نشر الگو هم عالیه
5) آمار گاج از همه بهتره
6) زبان فارسی به نظر من مال انتشارات دریافت نوشته هامون سبطی خوبه، بعضی از دوستانم میگن 5مبحث زبان فارسی نشر الگو بهتره. خودتون میتونین مقایسه کنین
7) چون سال دیگه درس گسسته رو داری بهتره گسسته خوشخوان رو بخری که شامل مباحث جبرم میشه و کتابیه که کاملا مطالب رو مفهومی توضیح میده
8) فیزیک هم انتشارات کتاب سبز نوشته مصلایی خیلی خوبه
یک کتاب برای دو نفر :
۱- کتابی برای کسی که ترم اول حسابداری کاردانی هست برای مرجع و کمک اموزشی
۲- یادگیری دوباره حسابداری برای کسی که دیپلم حسابداری گرفته و بعد از مدتی می خواهد لیسانس حسابداری شرکت کنه
کتاب پیشنهادی :
اصول حسابداری مهندس منصور بروجردیان
اصول حسابداری ۱و۲ دکتر عزیز نبوی
کدوم مناسب تره؟
بچه ها کسی کتاب "خودم می توانم " خیلی سبز رو گرفته چجوریاست؟ خوبه؟
"دفترچه ی کار و زمان" مهر و ماه چی؟ خوبه؟؟
کدومشون بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)