من بازی رو دوباره شروع کردم. توی تمرینات و تمام بازی ها به جز یه بازی نمره 8 گرفتم. اون یه بازی رو هم نمره 7.5 گرفتم. هیچ بازی رو هم اسکیپ نکردم، اما کماکان پشت خط تیم ملی موندم و دعوت نمیشم!!!!!!!
من بازی رو دوباره شروع کردم. توی تمرینات و تمام بازی ها به جز یه بازی نمره 8 گرفتم. اون یه بازی رو هم نمره 7.5 گرفتم. هیچ بازی رو هم اسکیپ نکردم، اما کماکان پشت خط تیم ملی موندم و دعوت نمیشم!!!!!!!
من که گفتم. توی این نسخه از کیت سرور این امکان نیستش!!!! شما یه قسمت از پست منو نقل قول کردی، که اصلاً ربطی به این موضوع نداره!
با برنامه DKZ Studio
نه کرایزر جان. GGS واسه صداها جواب نمیده!!!
کسی چهره درست حسابی بازیکنان تیم ایران رو داره؟
هر چی میگردم چیز به درد بخوری پیدا نمیکنم
extracting file faild.it is most likely caused by low memory ( low disc space for swapping file ) or corrupted cabinet file مشخصات سیستم cpu;amd atholne3200 ram;2g graphic;nvidia9500 hard;320 پس از پایان نصب هنگامی که میخواهم بازی را شروع کنم با اخطار بالا روبرو میشوم راهنمایی کنید
موقع Extract كردن فقط خطا ميده ميده : The file is corrupt
سلام.فاشيست عزيز پيغام ميده كه اين ver مال اين نيست و بايد اپ كني.الان 3 روز ميخام بازيرو درست كنم اين پيغامو ميده
دوست عزیز سالمه من برای اطمینان دانولدش کردم و پسوردو زدم سالمه دوباره امتحان کن ببین درست میشه یا نه
دانلود كردم
يه فايل زيپه
با وينرار اكستراكتش مي كنم
پسورد رو ميزنم اما موقع اكستراكت كردن خطا ميده
اين خطارو : The file is corrupt
درست شد
ميرم براي نصبش
اميدوارم بتونم آنلاين بازي بكنم
دوستان چرا میخوام پچ 1.30 رو نصب کنم ارور windows installer مید؟
آیا کسی راحل این مشل رو برای SP3میدونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)