تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 724 از 923 اولاول ... 224624674714720721722723724725726727728734774824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه هم سفر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون ولی مشکل من اینه چون تابحال به صورت طولانی مدت صحبت نکردم نمیتونم خوب منظورمو برسونم
    سر کلاس گفت و شنود اگه حرف کوتاهی باشه میگم ولی اگه بخوام یه حرف 3-2 دقیقه ای بزنم اصلا نمیتونم .... یعنی هیچ جوره راه نداره
    برای همین میگم اول یه راهی بگید تا بتونم Speaking را تقویت کنم و بعد دیگه راحت بتونم صحبت کنم
    اون قدیم ها که کلاس زبان میرفتم مشکل شما را داشتم
    قبل کلاس تو مسیر از در خونه تا موسسه با خودم انگلیسی صحبت می کردم باعث می شد حسابی گرم بشم و سر کلاس خوب حرف بزنم
    البته حواستون باشه سوتی ندهید مثلا یه بار به راننده تاکسی گفتم Tank you
    یک بار هم سر امتحان روخونی قرآن تو دانشگاه دو بار که تپق زدن گفتم sorry
    ولی در مجموع انگلسی فکر کردن خیلی خیلی میتونه کمک کنه

2. 4 کاربر از هم سفر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من میخوام برای شروع یه سری لغات ضروری را با تلفظشون یاد بگیرم اما مشکلی که دارم در قسمت تلفظشون هست :
    1- نرم افزار Pronunciation Power و Tell Me More چیه و برای تلفظ و لهجه خوبه ایا دی وی دی های خود کتاب 504 مناسب نیست
    2- از انجاییکه برای یادگیری لغت نیاز به تکرار هست ومن روش لایتنر را انتخاب کردم . چطور تلفظ را کنارش یاد بگیرم
    3- از انجاییکه لغات زیادن و هر لغت یه تلفظی داره ایا یاد گیری علایم فونتیک برای استفاده از دیکشنری و متوجه شدن تلفظ و یادگیری اصوات مناسبه
    4- بین دو لهجه بریتانیایی و امریکایی اگه بخوایم یکی را انتخاب کنیم کدام کارگشاتر و فراگیر تر هست . اگه بخوامی دوتایی را با هم یاد بگیرم خیی تفاوت داره و سخت هست
    Last edited by robat43; 06-03-2013 at 22:03. دليل: کامل شدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام ..اصطلاح رسیدگی کردن به یک مورد کاری چیست ..مثلا رییس میگه چک برگشت خورده و میخواهی جواب بدی من به این رسیدگی میکنم و یا میخوااهی روی وایت بردت بنویسی رسیدگی به پرونده ساختمان .....چه اصطلاحی بکار میبریم؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من میخوام برای شروع یه سری لغات ضروری را با تلفظشون یاد بگیرم اما مشکلی که دارم در قسمت تلفظشون هست :
    1- نرم افزار Pronunciation Power و Tell Me More چیه و برای تلفظ و لهجه خوبه ایا دی وی دی های خود کتاب 504 مناسب نیست
    2- از انجاییکه برای یادگیری لغت نیاز به تکرار هست ومن روش لایتنر را انتخاب کردم . چطور تلفظ را کنارش یاد بگیرم
    3- از انجاییکه لغات زیادن و هر لغت یه تلفظی داره ایا یاد گیری علایم فونتیک برای استفاده از دیکشنری و متوجه شدن تلفظ و یادگیری اصوات مناسبه
    4- بین دو لهجه بریتانیایی و امریکایی اگه بخوایم یکی را انتخاب کنیم کدام کارگشاتر و فراگیر تر هست . اگه بخوامی دوتایی را با هم یاد بگیرم خیی تفاوت داره و سخت هست
    1- برنامه ی اول تا حدی تلفظ و همچنین لهجه ی شمارو بهبود میده ، برنامه ی دوم در تمامی زمینه ها با شما کار میکنه و توصیه میشه.. dvd های 504 لازم ولی اصلن کافی نیست.
    2 & 3 - شما باید در کنار هر لغتی که یاد میگیرید به علائم فونتیکش هم توجه داشته باشید... 100 درصد شما باید فونتیک و علائمش رو بلد باشید.
    4 - هیچکدوم فراگیرتر نیستن ، مث این میمونه که بگیم لهجه ی تهرانی فراگیرتره یا اصفهونی ، فک نمیکنم کسی باشه که بخواد دو تاش رو با هم یاد بگیره.. شمـــا دو تا فایل صوتی
    که یکی مــــربوط به امریکن و دیگری بریتیش هست رو گوش بده مطمئنن از بین این دو یکی رو بر حسب علاقه انتخاب خواهی کرد.. من انتخاب خودم بریتیش هست یه زیبایی خاصی
    برام داره.
    Last edited by A M ! N; 07-03-2013 at 10:31.

6. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام ..اصطلاح رسیدگی کردن به یک مورد کاری چیست ..مثلا رییس میگه چک برگشت خورده و میخواهی جواب بدی من به این رسیدگی میکنم و یا میخوااهی روی وایت بردت بنویسی رسیدگی به پرونده ساختمان .....چه اصطلاحی بکار میبریم؟
    بهترین کلمه ای که من بارها شنیدم در فیلمها Investigate هستش.. I will investigate

8. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بهترین کلمه ای که من بارها شنیدم در فیلمها Investigate هستش.. I will investigate
    واژه‌ی investigate به نظرم توی این مورد خیلی رسمی و سنگینه...

مورد ساده‌تر شاید look into یا check into یا see into باشه...

(I'll look into it (that bounced check ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

10. 3 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

کلمه ی investigate خیلی هم رسمی و سنگین نیست ( نسبت به اون کلمات که گفتی رسمی تره ) ، و از طرفی با مورد دوستمون مطابقت بیشتری داره چون هردو مورد در مکانهای رسمی هستن :

12. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کلمه ی investigate خیلی هم رسمی و سنگین نیست ( نسبت به اون کلمات که گفتی رسمی تره ) ، و از طرفی با مورد دوستمون مطابقت بیشتری داره چون هردو مورد در مکانهای رسمی هستن :
    درسته، ولی من investigate رو بیشتر توی موارد تحقیقات پلیسی شنیده‌ام...

اونی هم که من گفتم عامیانه نیست... مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کن...

to try to find out about something A federal grand jury is looking into the charges of misconduct

14. 3 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

توی همه ی مواردی که موضوع مرتبط با رسیدگی برای حل مشکل ، گشتن دنبال حل مشکل ، بررسی کردن مشکل باشه میشه از investigate استفاده کرد
    نیازی که نیست حتمن پلیس اون عمل رو انجام داده باشه ؛ و البته میپذیرم که در زندگی روزمره و مکالمات دوستانه look into it مناسب تره.

مثلن در موارد اداری مث مثال دوستمون استفاده از investigate مناسبه ولی برای موردی مث پایین نه :

what was that noise ? - I'll go and look into it

16. 7 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

1- برنامه ی اول تا حدی تلفظ و همچنین لهجه ی شمارو بهبود میده ، برنامه ی دوم در تمامی زمینه ها با شما کار میکنه و توصیه میشه.. dvd های 504 لازم ولی اصلن کافی نیست.
    2 & 3 - شما باید در کنار هر لغتی که یاد میگیرید به علائم فونتیکش هم توجه داشته باشید... 100 درصد شما باید فونتیک و علائمش رو بلد باشید.
    4 - هیچکدوم فراگیرتر نیستن ، مث این میمونه که بگیم لهجه ی تهرانی فراگیرتره یا اصفهونی ، فک نمیکنم کسی باشه که بخواد دو تاش رو با هم یاد بگیره.. شمـــا دو تا فایل صوتی
    که یکی مــــربوط به امریکن و دیگری بریتیش هست رو گوش بده مطمئنن از بین این دو یکی رو بر حسب علاقه انتخاب خواهی کرد.. من انتخاب خودم بریتیش هست یه زیبایی خاصی
    برام داره.
    من خودم هم لهجه بریتیش را انتخاب کردم فکر کنم رسمی تر باشه .
    یعنی من اول علائم فونتیک را یاد بگیرم بعد لغات 504 را با فیش حفظ کنم و همراهش تلفظشون از دی وی دی هاش بشنوم ولی هنگام ادا کردن با این دو برنامه که گفتم ادا کنم ؟ این برنامه خوبیه برای شروع
    سوال :
    1- چون لغات را باید هر شب و یا در وقتهای مرده تکرار کرد و چون هر سری ممکن نیست ادم سیستم را روشن کنه تا تلفظها را گوش بده ایا شنیدن یک بار تلفظ و بلد بودن علایم فونتیک برای اینکه تلفظ یک کلمه را خوب برای خودمون جا بندازیم کافیه
    2- علایم فونتیک را چطوری یاد بگیرم ایا نرم افزار یا کتابی هست . خودم یک کتابچه کوچک دیدم که براش هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •