پینگم افتضاحه از این پایینتر نمباد
سرعت دانلودم میانگین بین 120 تا 140
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پینگم افتضاحه از این پایینتر نمباد
سرعت دانلودم میانگین بین 120 تا 140
شاتلم رو وصل کردم
هر کاری کردم نتونستم رایگان استفاده کنم
ولی سرعتش خوبه (ولی پینگ وااااااااااااااااااااااای ):::
![]()
Last edited by fanoostalaei; 12-06-2011 at 10:11.
به خدا دیگه اعصابم خورد شده . نگا واسه شرقی پینگ 7 داده واسه ما پینگ 600 . سرعت دانلود نخواستیم بابا فقط این پینگ لعنتیو درست کنید . یک ذره عرضه داشته باشد
راستی فانوس جان منظورتو نفهمیدم . چطور نویز رو میگیری ؟!
تو هم کارت گیره با پینگها
کانتر که نمیشه زد با این پینگها
متاسفم
چون قبلا که همارا و ماکس نت داشتم یه شب درست حسابی نتونستن کانتر بزنم
راستی من ماکس نت ندارم و پینگم با ماکس اینطوریه
و نکته جالبتر اینکه پینگ من با صبانت دات ای بهتر از پینگ خود حسین بود که صبا داه
Last edited by golmohammadi; 12-06-2011 at 12:11.
واقعا ناجوره . من بیشتر اینترنت واسه کانتر میخواستم . اولویت دومم دانلود بود . الان هیچکدومشو ندارم ! امروز یه زنگ میزنم ولی کو گوش شنوا !
قابل توجه حسین
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
چرا تعداد اتصال شما تو IDM زیاده؟ مال من حداکثر 8 تا است
آقا الان زنگ زدم ارومیه . به خدا یه مشت نفهم سرکارن . من میگم پینگمون 600 پایین نمیاد تا خواست بگه فایروال من گفتم نگین فایروال خاموش کن یه فکری براش بکنید با خود مسول اونجا حرف زدم (خیلی ناجور حرف زد انگار بدهکاریم ما) گفت پهنای باندو اینا تو 1 هفته حل میشه ! (ما که چشمون آب نمیخوره)
بعد گفتم سرعت مکس توربر 1024 چنده میگه 60 !گفتم خدا شفات بده . خلاصه فعلا که همینه .
قابل تو جه پیام:
این رایگانها میدونی چیه؟؟<تو این مواقع فقط میتونی بری تو سایت خود شاتل واسه همین رایگان میزنه والا تا سرویس خودت رو ثبت نکنی و یه دیس کانکت نکنی نمیشه از اینترنت استفاده کرد،چون که نرم افزار شاتل نمیزاره
این تعدا کانکشنها تو ای دی ام هم متغیره
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
بابا من به کی بگم پینگ شاتل منو خفه کرد
تو فروم پدر ادمد در میاره
پینگ با همین فروم 340![]()
پس بگو چه خبره
بابا تو که پبنگت از من که بهتره تازه دو تا سرویس داری شاتل و صبا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)