چقد زود زدن نتیجه ها رو!دو ترم قبل گذاشتن همه امتحانا که تموم شد وارد کردن!
پس با این حساب بریم شهریه رو بریزیم بلکه بزارن نمره درخشان ساختمان داده رو یه نگاه بندازیم![]()
چقد زود زدن نتیجه ها رو!دو ترم قبل گذاشتن همه امتحانا که تموم شد وارد کردن!
پس با این حساب بریم شهریه رو بریزیم بلکه بزارن نمره درخشان ساختمان داده رو یه نگاه بندازیم![]()
Nits جان يه عكس از اين پاسخ نامه بگير بذار اينجا ببينم چيكار كردم.
پس چرا اینا اینجوری میکنن؟؟نمره ی مبانی من رو از سایت برداشتن!!!چرا؟؟؟
دوستان سلام .
نمره من رو هنوز نزدن .
یه نکته ای بگم .... از زمانی که فایل سوال رو میذارن اینجوری که بوش میاد بعد از 7 الی 8 ساعت نتیجه میره رو سایت .....
محمد جان اگه نمره ها رو ورداشتن مطمئن باش یه اشتباهی صورت گرفته و دوباره میخوان نمرات رو اعلام کنن ....
حسین جون نمرات رو برداشتن ... نمیدونم چرا ؟ اگر اومد میزارم ( کوچیک شما امین هستم)
خدا کنه مهدی جون اشتباهی شده باشه ... من فکر میکردم 4 میشمولی فکر نکنم
مهدی وقتی نمرا را برمیدارن ، میخوان اضافه کنن یا کم کنن؟
من روی ویندوز 8هستم و مرورگر 10 را سایت گلستان ساپورت نمی کنه و هی باید برم کافی نت![]()
اگه شانس ماست که کمتر میشه
ممکنه مثل ترم های قبل پاسخ نامه رو اشتباهی گذاشته باشن و درس شما با پاسخ نامه یه درس دیگه تصحیح شده باشه ...... قبلا گفتم که اقتصاد خرد ما اینجوری شد و من از 40 تست 8تاشو درست زده بودم اما وقتی پاسخ نامه صحیح رو گذاشتن 25 تاشو درست زده بودم .....![]()
مبانی که اول آخر افتادم.ولی کاش فارسی اینجوری نشه چون قبول شدم.خداروشکر فعلا که فقط مبانی رو برداشتن و به فارسی دست نزدن
فکر نمیکنم اینطور باشه چون برای من فقط فایل سوال مبانی رو گذاشته که اونم نمره اش رو که گذاشته بودن برداشتن.فارسی که نمره اش هست اصلا فایل سوالش نیست.همینطور ریاضی و زبان و اندیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)