تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 724 از 905 اولاول ... 224624674714720721722723724725726727728734774824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قدرت و کشش ماشین الان خوبه یعنی مثل سابق که بود وخالی باشه شتاب گیری و توان موتور خیلی خوبه چند نفر سوار بشن توان افت پیدا میکنه و سربالایی هم راحت میره ...دود ابی همیشه نمیده و دایمی نیست...مثلا چند ثانیه میده بعد قطع میشه و..روغن هم کم میکنه...مثلا بعد یک ماه شاید یک لیتر کم کنه البته دقیق شاید نگم...
    توی چه حالتی دود میده؟ تحت فشار و تو سربالایی دود میده و یا صبح؟
    مقدار کم کردنش زیاد نیست. شما روغن خوب استفاده کن ببین بهتر نمیشه. اگه بهتر شد فعلا دست نزن

2. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

توی چه حالتی دود میده؟ تحت فشار و تو سربالایی دود میده و یا صبح؟
    مقدار کم کردنش زیاد نیست. شما روغن خوب استفاده کن ببین بهتر نمیشه. اگه بهتر شد فعلا دست نزن
    امروز یکم دقت کردم ماشین روشنه چه صبح و چه وقتی گرمه دود خیلی ناچیزی میده یا اگرم بده معلوم نیست و کمه ...وقتی میخوام حرکت کنم گاز میدم یهو دود زیاد میشه ولی باز دوباره کم میشه...سربالایی رو راستش تست نکردم...من میگم در حالت فشار چون رینگ ها خوب کار نمیکنه دود میده بیرون نظر شما چیه؟
    روغن هم بهران تکتاز میریزم اگر جنس بهتر سراغ داری معرفی کن لطفا

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز یکم دقت کردم ماشین روشنه چه صبح و چه وقتی گرمه دود خیلی ناچیزی میده یا اگرم بده معلوم نیست و کمه ...وقتی میخوام حرکت کنم گاز میدم یهو دود زیاد میشه ولی باز دوباره کم میشه...سربالایی رو راستش تست نکردم...من میگم در حالت فشار چون رینگ ها خوب کار نمیکنه دود میده بیرون نظر شما چیه؟
    روغن هم بهران تکتاز میریزم اگر جنس بهتر سراغ داری معرفی کن لطفا
    پس احتمال ضعیف شدن رینگ زیاده. البته بهران هم وضع روغن هاش خیلی خرابه (مخصوصا همین تکتاز و رخش)
    شما روغن دیگه امتحان کن ضرر نداره نهایتا بعدش موتور تعمیر میکنی. کلا تجربه نشون داده روغن های کاسترول خیلی کمتر از بقیه کم میکنن (نمیگم کیفیت خیلی عالی دارن ولی تو این مورد خوب هستن). روغن ایرانول 8000 و 12000 هم به این تکتاز ارجحیت دارن و بهتره از اونا استفاده کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

پس احتمال ضعیف شدن رینگ زیاده. البته بهران هم وضع روغن هاش خیلی خرابه (مخصوصا همین تکتاز و رخش)
    شما روغن دیگه امتحان کن ضرر نداره نهایتا بعدش موتور تعمیر میکنی. کلا تجربه نشون داده روغن های کاسترول خیلی کمتر از بقیه کم میکنن (نمیگم کیفیت خیلی عالی دارن ولی تو این مورد خوب هستن). روغن ایرانول 8000 و 12000 هم به این تکتاز ارجحیت دارن و بهتره از اونا استفاده کنی
    دوباره این ماه وضعیت روغن رو بررسی میکنم ببینم چقدر کم میشه...ممنونم ازت جهت راهنمایی دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    پراید مدل ۹۳ دارم. چند وقتیه که آمپر بنزین درست کار نمیکنه و بیشتر از مقداری که توش هست بنزین رو نشون میده برای همین یه مدت هست بنزینو که میزنم کیلومتر رو صفر میکنم و بر حسب مصرف ماشین تو ۱۰۰ تا به طور تقریبی بنزین باک رو کنترل میکنم. مشکل از شناوره؟ برای تعمیر راهنمایی بفرمایید.

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام

برای روآ (موتور 1600) و 405 (موتور 1800) چند لیتر روغن باید زد ؟

3.5 یا 4 ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

برای روآ (موتور 1600) و 405 (موتور 1800) چند لیتر روغن باید زد ؟

3.5 یا 4 ؟
    سلام
    برای روا با فیلتر روغن زیر 4 لیتر
    برای xu7 هم حدود 4.3 لیتر کفایت میکنه

کلا سعی کنید همیشه روغن یه مقدار زیر خط فول باشه

9. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    پراید مدل ۹۳ دارم. چند وقتیه که آمپر بنزین درست کار نمیکنه و بیشتر از مقداری که توش هست بنزین رو نشون میده برای همین یه مدت هست بنزینو که میزنم کیلومتر رو صفر میکنم و بر حسب مصرف ماشین تو ۱۰۰ تا به طور تقریبی بنزین باک رو کنترل میکنم. مشکل از شناوره؟ برای تعمیر راهنمایی بفرمایید.
    سلام

احتمالا از شناور هست، نشیمنگاه صندلی عقب رو از سمت تکیه گاه بکشید طرف خودتون تا دربیاد، زیرش پمپ بنزین هست، فیش و لوله های پمپ رو بکشید تا پمپ آزاد بشه و دربیاد (مقداری بنزین از لوله ها میریزه بیرون، بطری چیزی آماده دم دستتون باشه کثیف کاری نشه)، شناور به پمپ وصله، شناور به یه مقاومت متغییر وصل هست، مقاومت به آمپر متصل هست، با بالا پایین رفتن سطح بنزین مقاومت تغییر کنه و آمپر کم و زیاد میشه. مقاومت رو با امتر چک کنید ببینید سالم هست یا جاسم!
    Last edited by AMHSIN; 12-01-2016 at 15:11.

11. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام دوستان من یه پراید مدل 92 دارم صبحها با یه استارت ماشینم روشن میشه ولی وقتی به مقصدم میرسم بعد نیم ساعت اگه بخوام ماشینو استارت بزنم 3بار باید استارت بزنم تا ماشین روشن بشه (ماشین استارت میخوره ولی روشن نمیشه باتری سالمه، شمع ها سالمن ،حتی سنسور میل بادامک رو هم عوض کردم) ممنون میشم کمکم کنید.

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام استفاده از شمع ایریدیوم اتولایت به نظرتون مناسبه؟ این اختلاف هزینه ارزشش رو داره؟ بعضی از دوستان میگفتن بوش بهتر از اتولایته همخوانی بهتری با پزو داره
    ۲۰۶sd 1600
    Last edited by aftab_azad20; 13-01-2016 at 13:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •