تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 724 از 775 اولاول ... 224624674714720721722723724725726727728734774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

در آغاز فعالیت ele68naz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من وقتی با یاهوو مسنجرم ON میشم بعد 5 دقیقه بیرون میاد چرا؟
    وقتی سرعت پایین باشه اینجوری میشه! البته من تجربه خودمو میگم. منم یه مدت یه نرم افزار نصب کرده بودم که تمام سرعت اینترنتمو میگرفت، بعد هی dc میشدم. بعد اینکه اونو uninstall کردم درست شد.

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

سلام یه سوال چطوری میشه عکسم تو یاهوو به یکی بدم اما تو کامپیوترش save نشه؟؟؟؟؟
    نمیشه، وقتی یه عکسی رو شیر میکنی میتونه سیو کنه. و اگر اتچ کنی بازم میتونه سیو کنه

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

سلام
    دستگاه من با یاهومسنجر کانکت نمیشه
    البته امروز که کلا قطع بود ولی خب از وقتی وصل شده هرکار میکنم وصل نمیشه
    توی محل کارم راحت وصل شد ولی خونه
    راه حلی سراغ ندارید؟
    ممنون
    احتمالا خوب نصب نشده. من پیشنهاد میکنم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید از اون جا نسخه 11 رو دانلود کنید. شاید مشکل حل بشه. شایدم به خاطر سرعت اینترنتتون باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال داشتم راجع به imvironment . صبح ها قبل از اینکه دوستم online بشه وقتی روی اسمش کلیک می کنم یک imvironment doodle می یاد اما وقتی که online هست بدون imvironment ست . (صبحها هر دو از شرکت login می کنیم ) من فکر می کنم شبها از خانه تو این محیط doodle چت می کنه که صبحها قبل از online شدن اون صفحه load می شود . کسی نظر دیگه ای داره ؟
    نه. معمولا وقتی با کسی چت میکنی و تو اون محیط قرار میگیری اگر از اونجا بیرون نیای این روی صفحت میمونه. شما باید خودت بری روی گزینه no imvironment کلیک کنی تا دیگه نیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa<>khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من میخوام از امکان voice call استفاده کنم اما چند روزیه که نمیتونم ازش استفاده کنم و ارور میده سیستم شما به شبکه متصل نشد!
    میتونم وب رو استفاده کنم اما!
    این ارور چیخ و برای رفعش چکار باید کنم؟
    ارور :
    your computer is not connected to the network.
    !!!
    کلا یه طرفه شده انگار
    یعنی من میتونم فقط وب بدم
    اما دوستم که بخواد وب بده مثل همون وویس کال اصلا درخواستش هم بهم نمیرسه
    !!!
    Last edited by mostafa<>khan; 29-02-2012 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان من یک مشکل دارم لطفا"من را راهنمای بفرمایید پسورد ایملم را میخواهم عوض کنم هر کاری میکنم عوض نمی شه با تشکر از دوستانی که راهنمای می کنند
    من یه راه ساده دارم. که خودم همیشه همین کارو میکنم. برید توی یاهو سرچ کنید how i change my password in yahoo mail بعدش توی نتایج جست جو روی هفتمین نتیجه کلیک کنید. صفحه که باز میشه یه لینک داره با فونت آبی نوشته شده Yahoo: Change Password. با کلیک بر روی اون میتونید پسوردتون رو عوض کنید.

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

سلام به همه
    چرا من نمی تونم ویدئو کال یا ویس کال انجام بدم
    هر دو گزینه خاموش هستن وب کم هم نصبه ولی هر دو گزینه ای که گفتم خاموش هستن
    برای ویدئو کال که احتمال زیاد سرعت پایین باشه. برای ویس هم باید میکروفن داشته باشید که روی بعضی لپ تاپ ها نصبه و روی بعضی دیگه نصب نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من یه راه ساده دارم. که خودم همیشه همین کارو میکنم. برید توی یاهو سرچ کنید how i change my password in yahoo mail بعدش توی نتایج جست جو روی هفتمین نتیجه کلیک کنید. صفحه که باز میشه یه لینک داره با فونت آبی نوشته شده Yahoo: Change Password. با کلیک بر روی اون میتونید پسوردتون رو عوض کنید.

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

برای ویدئو کال که احتمال زیاد سرعت پایین باشه. برای ویس هم باید میکروفن داشته باشید که روی بعضی لپ تاپ ها نصبه و روی بعضی دیگه نصب نیست.
    من نتم که کاملا سرعتش خوبه
    512 دارم
    میکروفن هم وصله
    من دقیقا هفته پیش ویس کال داشتم اما الان دیگه ندارم!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    دو سوال در مورد یاهو مسنجر 11 دارم.
    1- چطور میشه قابلیت لاگین شدن همزمان با یک آیدی از 2 کامپیوتر را در یاهو مسنجر 11 از بین برد.
    2- آیا آرشیو چت در جایی از کامپیوتر در پوشه ای نگه داری میشه. آیا در صورت عدم ذخیره نیز آرشیو چت در جایی قابل دیدن می باشد.
    با تشکر.
    اول اینکه با اینکه میشه با دو کامپیوتر همزمان لاگین شد، اما وقتی یکی میاد بالا، اون یکی پایین میره، که شما میتونی متوجه بشی که شخص دیگه ای هم با آیدی شما لاگین شده. دوم اینکه توی کامپیوتر سیو نمیشه، اما میتونید وقتی با مسنجرتون آن شدید Alt+shift+v رو همزمان بگیرید. این جوری هیستوریه چت هاتون رو میتونید ببینید. البته متونید توی ایمیل در قسمت کانورسیشن هم چت ها رو ببینید.

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

دوستان الان چند روزه از آی دی های عجیب غریب برام پی ام میاد و استتوسم رو به چیزای .... تغییر میدن
    آبروم رفته پیشه مشتری ها
    مشکل چیه؟ راهه حلش چیه؟
    ورژنم 11.0.0.2014 هست

احتمالا آیدیتون رو -- کردن. بهتره که آیدیتون رو ببندید یا پسوردتون رو عوض کنید

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------

من نتم که کاملا سرعتش خوبه
    512 دارم
    میکروفن هم وصله
    من دقیقا هفته پیش ویس کال داشتم اما الان دیگه ندارم!!!!
    مشکل از میکروفنتون نیس؟ شاید اون ایراد پیدا کرده.

---------- Post added 01-03-2012 at 12:03 AM ---------- Previous post was 29-02-2012 at 11:59 PM ----------

آقا recent contacts رو تو مسنجر 11 در بخش گروه های لیست افراد، چیجور میشه کلا برداشت که نشون داده نشه دیگه ؟
    یه مثلث کوچیک داره اونو بزنید میره بالا. یا اینکه روی اون آیدی مورد نظر واستید بعد هم دکمه del رو بزنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اول اینکه با اینکه میشه با دو کامپیوتر همزمان لاگین شد، اما وقتی یکی میاد بالا، اون یکی پایین میره، که شما میتونی متوجه بشی که شخص دیگه ای هم با آیدی شما لاگین شده. دوم اینکه توی کامپیوتر سیو نمیشه، اما میتونید وقتی با مسنجرتون آن شدید Alt+shift+v رو همزمان بگیرید. این جوری هیستوریه چت هاتون رو میتونید ببینید. البته متونید توی ایمیل در قسمت کانورسیشن هم چت ها رو ببینید.

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

احتمالا آیدیتون رو -- کردن. بهتره که آیدیتون رو ببندید یا پسوردتون رو عوض کنید

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------

مشکل از میکروفنتون نیس؟ شاید اون ایراد پیدا کرده.

---------- Post added 01-03-2012 at 12:03 AM ---------- Previous post was 29-02-2012 at 11:59 PM ----------

یه مثلث کوچیک داره اونو بزنید میره بالا. یا اینکه روی اون آیدی مورد نظر واستید بعد هم دکمه del رو بزنید.
    نه مطمئنا ربطی به مایکروفن نداره
    چون لب تاپ ها اصلا نیاز به هد ست و اینها ندارن که.
    بعدشم ایراد جای دیگست...میگه شما به شبکه متصل نیستید!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

درود.
    دوستان میشه یکی شماره ی دقیق چت روم های هر شهر رو بزاره؟!
    (توی هر سایتی یه چیزی نوشته!)
    با تشکر.
    الان دیگه خیلی قاطی پاطی شده! همه از همه جا میان

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

سلام

چرا تو یاهو 11 آواتار عوض کنی یا دیر عوض میشه یا به طرف عوض نمیشه؟!!
    هر بار که آواتارتون رو عوض کردید یک بار ساین آوت شید و دوباره لاگین کنید. بیشتر مواقع با این کار عوض میشه

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

یه اتفاق باور نکردنی برام افتاده! یک ایمیل یاهو قدیمیم که تمام زندگیم داخلش هست الان پسوردش رو فراموش کردم وقتی 2 سال 2سال ویندوز عوض نکنی همین می شه!

نمی دونم چی شده بود آیدیم از یاهو مسنجر پاک شدهبود الان هر کار می کنم پسوردش یادم نمی یاد خواهشن تمام راه های ممکن رسیدن به پسوردم رو برام بگید خیلی مهمه برام
    یه سری سوال هست که باید اون موقع که داشتید آیدیتون رو باز میکردید جواب میدادید، یا باید جواب اون سوال ها رو بدونید یا اینکه یه ایمیلی رو باید وارد میکردید همون زمان باز کردن آیدی، باید به اون ایمیل دسترسی داشته باشید.

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

جدیداً نمیتـونـم Rename کنـم خودمُ .
    همـش میگـه A Contact With The Same Yahoo ID Already Exist .
    همـه چـی رو همـین میگـه یعنـی اگـه به فرضِ مثـال بزنـم [ Alkxjk jha ] هـم همینـو میگـه !

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

جدیداً نمیتـونـم Rename کنـم خودمُ .
    همـش میگـه A Contact With The Same Yahoo ID Already Exist .
    همـه چـی رو همـین میگـه یعنـی اگـه به فرضِ مثـال بزنـم [ Alkxjk jha ] هـم همینـو میگـه !
    از قسمت account info اینکارو بکن ببین چی شد.
    همون options

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •