تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 724 از 1045 اولاول ... 224624674714720721722723724725726727728734774824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,231 به 7,240 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض افزایش طول خط footnote

نقل قول
    نوشته شده توسطsohrab doaby
    نقل قول :
    بله ....ببینید مناگه justifid رو انتخاب کنم باید خطوط از دوطرف با هم منظمباشند....حالابعضی خطوط هستند که فقط سه کلمه توشون هست...وقتی این خط کوتاهبخاداز دو طرف منظم بشه ،مجبورهکه فاصله کلمه ها رو زیاد کنه.
    تاایتجاشاوکی
    حالا من میخام خطوطی که پر از کلمه هستند از دو طرف منظم بشن و خطوطیکه کمکلمه دارن فقط راست چینبشن.همین آیا میشه ؟؟
    من وقتی فقطخطوط کم خط رو انتخابمب کنم وراست چین می کنم می بینم که کل متن راست چین میشه که ایننامنظمه....
    واگر متنی 4000صفحه داشته باشه باز این انتخاب کردن هم سخت میشه

امیدوارواضح گفتهباشم چی میخام
    از تلاشتونبرای کمک بمن ممنونم
    سلام
    دوست عزیز خیلی هم واضح و روشن استبرای این کار هم فکر کنم بشه به روش زیر مشکل رو حل کرد .
    1 - CTRL+H رامیزنی
    2 -
    کرسر را در کادر find what میزاری
    3-
    از دكمه Special گزينه line break manual انتخاب می‏کنی
    4 –
    كرسر را در كادر Replace with میزاری ( مهم )
    5 -
    مجددا از دكمه Special این بارگزينه tab caracter رو انتخابمی‏کنی
    6 - replace all
    رو میزنی
    ضمنا فایلنمونه‏ای رو که گذاشته بودی به همین روش درست کردم می‏تونی در آدرس زیر اونو ببینیفکر کنم همونی بود که خواسته بودی .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برات آرزوی بهروزی دارم

ممنونم دوست عزیز ...کاملا جوابداد....

سوالدیگه ای که پیش اومده اینه که وقتی footnes می زنی و پاورقی می نویسی.خط روی پاورقیها فقط چند سانت طولشه...راهی هست که خط در کل عرض صفحه ادامه داشته باشه؟؟
    بازم سلام دوست من
    بعد از ایجاد footnote به وضعیت draft میری بعد show note رو کلیک می‏کنی تا باکس note ظاهر بشه ازاونجا گزینه Footnote continuation separator روانتخاب می‏کنی این جوری خط کامل می‏شه از اون یه کپی می‏گیری مجددا ازباکس note گزینه Footnote Separator رو انتخاب می‏کنی تا اون خط کوتاه پیدا بشه حالا خط بلندی را که کپی کردی به جای او پیست می‏کنی .حالا خط footnote عرض صفحه رو کامل می‏پوشونه.
    امیدوارم این مشکلت هم حل بشه

2. این کاربر از sohrab doaby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdiyasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام

من برای کار پایان نامه باید فهرست بزنم و بعد متن اصلی.
    حال در اصول نگارش، گفته شده است که فهرست باید با حروف ابجد باشد و بعد از فهرست بندی(یعنی شروع متن اصلی پایان نامه) باید با شمارش اعداد شروع شود.
    حالا سوال من این است که چطور میتونم یکسری صفحه در اول پایان نامه برای فهرست بزارم بدون شمارش صفحه و شمارش صفحه از شروع متن اصلی بخوره؟چون قاعدتا وقتی یکسری صفحه از ورد برای فهرست نویسی صرف میشه، قسمت شروع متن اصلی پایان نامه دیگه از 1 نمیشه!
    سلام
    مراحل زیر را انجام بدید درست میشه...
    تو ورد 2007 به منوی page layout برید و از منوی breaks گزینه next page را انتخاب کنید .حال برای صفحه بعدی شماره صفحه از منوی insert انتخاب کنید و روی آن کلیک کنید یعنی selectکنید .منویی دربالا ایجاد می شود بنام design. درآن روی link ti previous کلیک کنید که باعث می شود فرمت شماره صفحه ای که در آن هستید با فرمت شماره صفحه های قبل از آن کاملا از هم مجزا شوند.حال به صفحه قبل بروید و در فرمت شماره صفحه حروف الفبا را انتخاب کنید.

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

نقل قول
    نوشته شده توسطsohrab doaby
    نقل قول :
    بله ....ببینید مناگه justifid رو انتخاب کنم باید خطوط از دوطرف با هم منظمباشند....حالابعضی خطوط هستند که فقط سه کلمه توشون هست...وقتی این خط کوتاهبخاداز دو طرف منظم بشه ،مجبورهکه فاصله کلمه ها رو زیاد کنه.
    تاایتجاشاوکی
    حالا من میخام خطوطی که پر از کلمه هستند از دو طرف منظم بشن و خطوطیکه کمکلمه دارن فقط راست چینبشن.همین آیا میشه ؟؟
    من وقتی فقطخطوط کم خط رو انتخابمب کنم وراست چین می کنم می بینم که کل متن راست چین میشه که ایننامنظمه....
    واگر متنی 4000صفحه داشته باشه باز این انتخاب کردن هم سخت میشه

امیدوارواضح گفتهباشم چی میخام
    از تلاشتونبرای کمک بمن ممنونم
    سلام
    دوست عزیز خیلی هم واضح و روشن استبرای این کار هم فکر کنم بشه به روش زیر مشکل رو حل کرد .
    1 - CTRL+H رامیزنی
    2 -
    کرسر را در کادر find what میزاری
    3-
    از دكمه Special گزينه line break manual انتخاب می‏کنی
    4 –
    كرسر را در كادر Replace with میزاری ( مهم )
    5 -
    مجددا از دكمه Special این بارگزينه tab caracter رو انتخابمی‏کنی
    6 - replace all
    رو میزنی
    ضمنا فایلنمونه‏ای رو که گذاشته بودی به همین روش درست کردم می‏تونی در آدرس زیر اونو ببینیفکر کنم همونی بود که خواسته بودی .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برات آرزوی بهروزی دارم

ممنونم دوست عزیز ...کاملا جوابداد....

سوالدیگه ای که پیش اومده اینه که وقتی footnes می زنی و پاورقی می نویسی.خط روی پاورقیها فقط چند سانت طولشه...راهی هست که خط در کل عرض صفحه ادامه داشته باشه؟؟
    بازم سلام دوست من
    بعد از ایجاد footnote به وضعیت draft میری بعد show note رو کلیک می‏کنی تا باکس note ظاهر بشه ازاونجا گزینه Footnote continuation separator روانتخاب می‏کنی این جوری خط کامل می‏شه از اون یه کپی می‏گیری مجددا ازباکس note گزینه Footnote Separator رو انتخاب می‏کنی تا اون خط کوتاه پیدا بشه حالا خط بلندی را که کپی کردی به جای او پیست می‏کنی .حالا خط footnote عرض صفحه رو کامل می‏پوشونه.
    امیدوارم این مشکلت هم حل بشه
    ممنونم کاملا درست شد.

4. این کاربر از mahdiyasemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

من مشکل بزرگی در شعر دارم

یک فایل 200 صفحه ای دارم

که شعر هستند

و به صورت ستونی تایپ شده اند

مشکل اینجاست که الان شعرهایی که از یک صفحه تجاوز کرده است و در دو صفحه است

یک نمونه براتون گذاشتم

حتی قبلش یک اینتر هم که می زنم بهم می ریزد

مثلاً همان بیت اول ببینید

قبل شعر یک اینتر بزنم

مصرع جلوی بیت اول عوض می شود

* ممنون می شم کمک کنید خیلی حیاتی است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام

من مشکل بزرگی در شعر دارم

یک فایل 200 صفحه ای دارم

که شعر هستند

و به صورت ستونی تایپ شده اند

مشکل اینجاست که الان شعرهایی که از یک صفحه تجاوز کرده است و در دو صفحه است

یک نمونه براتون گذاشتم

حتی قبلش یک اینتر هم که می زنم بهم می ریزد

مثلاً همان بیت اول ببینید

قبل شعر یک اینتر بزنم

مصرع جلوی بیت اول عوض می شود

* ممنون می شم کمک کنید خیلی حیاتی است
    تو منوی pagr layout از گزینه breaks از گزینه text wrapping استفاده کن....خیلی ساده آخر مصرع این گزینه رو بزن یه خط میاد پایین بعد آخر مصرع دوم همان بیت دوباره این گزینه رو بزن اونم یه خط میاد پایین .روبروش وای میسه.

7. 2 کاربر از mahdiyasemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض عدم نمایش تصویر

چرا در صفحات قدیمی این تایپیک تصویرها نمایش داده نمی‏شوند، تنظیمات بروسرم هم درست است یعنی گزینه show picture تیک خورده ولی با کلیک راست و انتخاب show picture هم عکس‎ها درصفحات قدیمی نشان داده نمی‏شوند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

سلام آقا این ورد 2010 ما یه مدته ارور ماکرو کیده باید سه بار روش کلیک کنی تا بره
    چیکار کنیم دیگه نیاد؟
    البته من هر کدوم از پنج گزینه macro seting رو عوض میکنم باز این ارور میاد

This error usually occurs because of macro security settings. If you know that the macro comes from a source that you trust, you can change your macro security settings to allow you to enable the macro.

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

تو ورد 2007 چطور میشه تمام خطوطی که یک کلمه بخصوص توش هست رو پاک کرد....
    بر فرض مثال ما یک متنی رو کپی کردیم که زیر هر پاراگراف تاریخ نوشته شده حالا اگه ما بخوایم تاریخ رو حذف کنیم کلمه تاریخ رو با جای خالی تو کل متن replace می کنیم .حالا برای ادامش چی که اعداد متفاوتی و نام ماهها و ساعت و فیره هستش باید چیکار کنیم...
    لطفا اگه کسی میدونه جواب بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    چگونه می توان کاری کرد که در ورد اعداد مثل اکسل بعد از تایپ دارای جداکننده شوند ؟ مثلا 999،999،999

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

با تشکر از _sharifdorsa و mahdiyasemi که جواب سوال من را دادید.

یک مورد دیگر هم همین امشب برخوردم:

من برای منابع خودم از شماره گذاری اتوماتیک سر خط ورد استفاده کرده بودم (فکر کنم اسمش نامبرینگ هست). قبلا فونت را زر داده بودم ولی بعد از اینکه متوجه شدم متن پایان نامه باید مطابق فونت استاندارد یعنی فونت 14 بی نازنین باشد، و بعد از تغییر فونت، از شماره 10 به بعد هر سطر، یک فاصله زیادی بین شماره و نوشته افتاده است. اصلا نمیدونم این فاصله از کجا آمده است و چگونه می رود؟

داره خودمونی میشه sajjadsaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

شما راست کلسک کن تو اپشن فاصله رو به حد دلخواه تعیین کن در قسمت دومش میتونی بکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •