ساعت 10:30 صبح 256 خط 8،
این تست سرعتم ولی دوستان من لینک مستقیم رو همین الان با 120 تا 130 دانلود میکنم.. نمیدونم یکی میدونه چرا هماهنگ نیست با تست سرعت؟
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ساعت 10:30 صبح 256 خط 8،
این تست سرعتم ولی دوستان من لینک مستقیم رو همین الان با 120 تا 130 دانلود میکنم.. نمیدونم یکی میدونه چرا هماهنگ نیست با تست سرعت؟
![]()
Last edited by SAeidD600; 04-10-2010 at 10:36.
راست میگی واسه منم اینجوریه
پیش شماره من هم 7 هست
ببین عزیزم وقتی یکی یه صحبتی میکنه شما اصل رو بذار رو صداقت کلام طرف نه اینکه برعکس! واسه منم اینجوریه که این دوستمون میگه از ساعت 1 شب به بعد سرعتم از 30 بالاتر نمیره نویز هم ندارم همش هم زنگ میزنم میپیچونن میگن همه دارن استفاده می کنن واسه همین واسه شما سرعتش پایینه میگم یکی از دوستام هم خط 7 هست اون سرعتش رو 70 بازم همون حرفشونو تکرار می کنن بعدش میگن اصلاً سرعت شما باید رو 15 باشه !
دوستان باور کنین این آقای Alves فکر می کنه من تازه ثبت نام کردم و اومدم این حرفا رو زدم ولی صادقانه می گم که هدفم اینه که بهترین سرویس ها رو به همه لحاظ پیدا کنیم و به دوستامون کمک کنیم به خاطر همین ازون کاربر جدید خواستم که سرعتش رو بزاره و تا حالا هم اینکارو نکرده خدارو شکر دوستان دیگه هستن و همکاری می کنن
ولی نمی دونم همین دوستان چرا بعد از ساعت 1 شب که می گن سرعتشون میاد پایین تست سرعتشون رو نمی ذارن ببینیم
مگه تازه ثبت نام نکردین؟تاریخ عضویتتون میگه مال 1 ماه پیشین.
خوب عزیزم من هم که همینو گفتم واسه من که تو مرکز 2 هستم شبا در بهترین حالت می یاد رو 40 معمولا رو 35 هستش مرکز به مرکز و فرد به فرد فرق می کنه تو همین صفحه یه مشترک اومد از مرکز 8 اندیشه تست سرعتشو گذاشت موضوع اینه که شما یه سر برین پستهای 2 ماه پیش مخاطب منو بخونین همه چیزو متوجه می شین و من می گیم چرا یه نفری که مشترک شاتل از قول یه نفر دیگه می یاد مطلب بنویسه اونم بارها و بارها فقط به قصد تخریب اندیشه
ضمنا این موضوع رو اصلا دوست ندارم ادامه بدم و عذر می خوام که خاطرتون رو آزرده کردم![]()
دوست عزیز
من این حرف رو در جواب حرف Alves زدم که فکر کرد من با یه اسم دیگه تازه اولین پستم رو دادم و اومدم همون لحظه که داشتم صحبت می کردم یکی با نام Kiuq پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو زد و حرف من رو تایید کرد
به خاطر همین دوست ما ناراحت شد و اون حرفارو زد من خواهش می کنم همین آقا رو پیدا کنین تا براتون تست بزاره متوجه بشین که هیچ سوءتفاهمی وجود نداره فکر کنم آخر فروم باز هم باشه دوستان
تازه قصد من تخریب سرویس دهنده ای نیست می خوام واقعیت هایی رو که می دونم بیان کنم همین شما هم بیا مزایای اندیشه رو بنویس من تو همه ساعتها سرعت سرویس و پینگم رو گذاشتم ولی دوستان اندیشه نشده تاحالا شبا اینکارو انجام بدن و بیان واقعیت ها رو بیان کنن Alves عزیز هم تازه اعتراف کرده که سرعتش تو شب اینطوریه
من می گم دوستان همینطور که تعریف یه سرویس دهنده رو می کنیم بیایم معایبش رو هم بگیم تا خودشو اصلاح کنه نه اینکه فکر کنه کاربراش زبونم لال خنگ تشریف دارن
من نیومدم اینجا همش تعریف شاتل رو کنم بگم اینطوریه اونطوریه ، می دونین تو ای ماه هم اگه 1 گیگ بخرین 3 گیگ به شما هدیه می ده این یعنی احترام به مشتری یعنی اینکه مشتری مداری کاری که سرویس دهنده های دیگه تازه یادشون اومده البته شاتل هم معایب زیادی داره که باید برطرفش کنه
ما باید به اونا یاد بدیم با مشتری هاشون حرفه ای برخورد کنن
ببخشید که دارم اینو راجع به یه سرویس دهنده غیر از اونی که خودم سرویس دارم مینویسم
اما این دوست عزیزمون که خیلی نگران کمک کردن به دیگرانن اول نگران ارائه سرویس سرویس دهنده خودشون باشن. فکر کنم اینطوری بهتره
این 3-4 تا پست اخر راجع به سرویس سرویس دهنده مورد علاقه دوستمونه
قضاوت سخت نیست!!!!
در مورد سرعت شب اندیشه هم بیرک جان حرف درستی زد که از زبان خودش بزارم بهتره
QUOTE=birak;5472657]خدمت دوستان عزیز عرض کنم که سقف سرعت برای اشتراک 128 محدود اندیشه - خط 3 الان چند شبه که به این صورت هست :
از ساعت 1 شب الی 3 و 15 دقیقه سقف سرعت دقیق روی 60 کیلوبایته و از ساعت 3 و 15 دقیقه سقف سرعت به 100 الی 110 کیلو بایت افزایش پیدا میکنه .
فکر میکنم برای دوستان دیگه هم که اشتراک حجمی دارند همینطور باشه یعنی سقف سرعت رو به مدت 2 ساعت و 15 دقیقه هر شب پایین میارن و دقیقا از ساعت 3:15 بامداد سقف سرعت بالا میره و عین روز میشه .
البته تو این چند شب نوسان هم کم نبوده ! ولی این تغییر سقف سرعت کاملا مشخصه که برای اون ساعت خاص تنظیم شده .
عزیزانی که به دانلود شبانه اعتیاد دارند و سحر خیز هم هستند میتونند زنگ ساعت رو دقیق رو 3:15 بامداد تنظیم کنن و تا 6 صبح از سرعت بالای دانلود ( مثل روز ) لذت ببرند .[/QUOTE]
اینو برای این نوشتم که معلوم بشه بر عکس ادعای این دوست عزیز قصدشون چیزی که می فرمایند نیست یا لااقل نحوه نگارش و یا اشاراتشون چیزی خلاف اینو نشون میده که البته تقصیر خودشونه
هر پستی که توش یک کاربر اندیشه یک مشکل رو گزارش کنه توسط ایشون replay میشه ولی مشکلات سرویس دهنده مورد علاقشون .....
Last edited by mailer; 04-10-2010 at 13:35. دليل: 1
سلام دوستان
اگه میشه اینجا دیگه از این بحث ها نکنید! چون نتیجه ای بجز بدبینی و کدورت نخواهد داشت! شما اگه 10 صفحه اخیر تاپیک رو ببینید متوجه خواهید شد که نصفش صرف بگو مگو های دوستان شده و اصلا از موضوع خارج شده!
هر چی میخواید بگید و اینجا بنویسید ولی با هم بحث بی نتیجه نکنید!
یک ماهه که کیفیت سرویس من ثابته یعنی از موقعی که قیمتای اندیشه کاهش یافت! قبلا از 100 تا 115 بود ولی الان نزدیک 130 تو روزه! شبا هم جدیدا تست نکردم امشب میزارم ببینم چجوریاس! الان چند روزه که سرعت باز شدن صفحات پایین اومده بنظر شما مشکل از کامپیوتر منه یا از اندیشه! مشکل ویروس هم ندارم!
اندیشه 128 محدود مرکز 7
من از جانب خودم معذرت میخوام
ولی توجه کردید که یک سر تمامی بحث های 2 طرفه ایجاد شده تو فروم یک دوست طرفدار شاتله که همش از اندیشه بد میگه؟!!!
یعنی میخواد اثبات کنه که ببخشید شماها چقدر .... هستید که نمیدونید سرویس اندیشه چقدر بده
جواب دادم چون دیگه داره به حد توهین به مشترک ها میرسه
ایشون از اونجا ریموت میفهمن ماها که داریم سرویس میگریم چه مشکلاتی داریم ما خودمون نمیدونیم
ایشون واقعیتها رو میدونن و میدونن ولی ماها که داریم استفاده میکنیم نمیدونیم!!!! فقط کافیه یکی بگه من مشکل داشتم
اخه دوست عزیز شاید نویز داره شاید ویروس داره شاید سرعت سایت مقابلی که داره دانلود میکنه کمه شاید ترانزیت بین استانیه شاید gateway های بین اللملله شایدم هم از خود شرکته
از اول صاف میره سر اخری
جالبیش اینه که هر روز یه مرکز رو میکنه
یک روز 4 یک روز 3 یک روز 7 ....
ولی جالبه یکی میگه من شاتلم مشکل دارم اصلا جوابی سوالی کمکی هیچی
Last edited by mailer; 04-10-2010 at 13:46. دليل: 11
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)