از آخر شروع میکنم!
منظورتون منم !!؟
دوست عزیز من خودم همیشه تعریف PS3 و بازیاش رو کردم و هیچ وقت بدون منطق از موردی انتقاد نکردم!
شما اگه یه پست از من پیدا کردین که من از یه مورد کنسول ها بی خودی و از روی هوا انتقاد کردم مطرح کنید بعدش من دیگه توی این انجمن پستی نمیزنم!
کسایی که منو میشناسن میدونن من فن هیچی نیستم! من هرچی که بدونم اشکالی درش وجود داره رو میام و بیان میکنم و اجازه نمیدم تفکرات اشتباه و متعصبانه یک سری باعث گمراهی بعضی ها بشه! پس خواهشا تا زمانی که مدرکی بر علیه من پیدا نکردین به من نگین فن!
منم در مورد کیفیت بازی ها حرفی نزدم که شما میاین کیفیت بازی هارو در موردش صحبت میکنین. من بحثم سره بزرگ نمایی هست. حتی در اون پست هم خدمتتون عرض کردم که به نمایش دروغین KZ2 در همایش E3 هم کاری ندارم چون بحثم در رابطه با اون هم نیست!
در مورد رقابت هم که بحثی نیست چون رقابت بین دو کمپانی همیشه بوده و هست و خواهد بود و هیچ کس نمیتونه منکرش بشه.
در اینکه بعضی بازی های PS3 هیچ وقت دیگه شاید نمونشون رو نبینیم شکی نیست! باز هم میگم بحث من سره بزرگ نمایی های بازی های انحصاری PS3 و خود کنسولش هست و نه چیزه دیگه!
من دلایل خودم رو در رابطه با موضوعی که گفتم بیان کردم! حالا هر کسی که در مورد بزرگ نمایی تاکید میکنم بزرگ نمایی سونی حرفی یا نظری داره یا علی بیاد و بیان کنه تا جمع بیشتر آگاه بشن!