منم بازی کردم فوق العاده بود خیلی ردیفه امیدوارم زود اصلش بیادیک سوال = ایا کسی تا حالا دموی بازی resistance رو بازی کرده ؟ چه جوریه ؟
منم بازی کردم فوق العاده بود خیلی ردیفه امیدوارم زود اصلش بیادیک سوال = ایا کسی تا حالا دموی بازی resistance رو بازی کرده ؟ چه جوریه ؟
با سلام به همه دوستان
من psp fat با ورژن 3.8 دارم.تو بعضی از بازیها مثل GTA یه گیرایی میزنه!یعنی بازی روان اجرا نمیشه!البته نه تو همه صحنه های بازی ولی در کل نباید این حالت پیش بیاد..درسته؟حالا مشکل از کجاست؟در ضمن من بازیهارو از طریق مموری کارت اجرا میکنم
دوستان برای دیدن فایل های تصویری تو پی اس پی باید اونا رو به چه فرمتی تبدیل کنیم ؟؟؟
بالا ترین احتمال رو به رمت می دم که تقلبیه و سرعت بالایی نداره !!با سلام به همه دوستان
من psp fat با ورژن 3.8 دارم.تو بعضی از بازیها مثل gta یه گیرایی میزنه!یعنی بازی روان اجرا نمیشه!البته نه تو همه صحنه های بازی ولی در کل نباید این حالت پیش بیاد..درسته؟حالا مشکل از کجاست؟در ضمن من بازیهارو از طریق مموری کارت اجرا میکنم
به فرمت مخصوص خود pspدوستان برای دیدن فایل های تصویری تو پی اس پی باید اونا رو به چه فرمتی تبدیل کنیم ؟؟؟
یعنی mp4 مخصوص خودش و یا avc
من تو این تاپیک سوال درباره استانداردهای وایرلس psp کردم که کسی جواب نداد!
کسی می دونه استانداردهای وایرلس psp چیه؟
اگر فرمت بازی شما iso هست و مشکل دارید همانطور که علی آقا گفت شک نکن که اشکال از مموری هست.
شما روی گزینه مموری برو و کلید مثلث را بزن و information را انتخاب کن ببین جلوی magic gate چی نوشته.
اگه هم دوست داشتی با برنامه زیر یک تست سرعت از مموری خود بذار.(سرعت های مطلوب برای memory stick pro duo توی چندتا پست قبل هست.)
لینک دانلود برنامه
حجم:1.261 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطف کنند اگه حوصله دارند همگی با برنامه بالا یک تست از مموری های خود بگیرند و نتیجه را اعلام کنند.
مثلا من هم مموری اصل را تست کردم و هم مموری غیر اصلی(البته درجه 1) نتیجه ها را هم که دیدید.سرعت های خواندن تقریبا برابر بود.فقط توی نوشتن مموری قلابی از مموری اصلی کم اورد.
من با این مموری غیر اصلی تا حالا توی هیچ برنامه و بازی مشکلی نداشتم.
منتظر نتایج تست شما هستم
شما فایل ها را به فرمت mp4 تبدیل کن.با ریزولیشن 272*480 که بهترین سایز و کیفیت را داشته باشه.
بارها و بارها به این سوال جواب داده شده و با یک سرچ ساده میشه جواب سوال شما را پیدا کرد.
حتی هم من یک بار به سوال شما جواب دادم هم علی آقاali_ranger22-
پست های زیر را یک نگاه کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIEEE 802.11bکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 16-02-2009 at 20:45.
خوبه من به سوال شما جواب دادم !من تو این تاپیک سوال درباره استانداردهای وایرلس psp کردم که کسی جواب نداد!
کسی می دونه استانداردهای وایرلس psp چیه؟
بالاترین سرعت خوندنش 5934 هست!!
یعنی بدله؟
در ضمن magicGate هم ناشناخته زده!یک مموری دیگه هم دارم که زده ساپورت میکنه ولی باز هم بازی افت فریم داره!
Last edited by reza fontana; 16-02-2009 at 20:27.
دوست عزیز من 2 تا مموری دارم که یکیش رو میدونم بدله ولی دومی هم سرعتش رو که تست کردم از 5900 بالاتر نبود!!
یعنی مموری اصلی سرعت خوندن فایلش تا 7300 میرسه؟!
من که دیگه گیج شدم..از کجا بفهمم که مموری اصلیه؟چون میخوام 4 گیگ بگیرم
کلا مموری هایی که magic gate را ساپورت نکند مموردی های تقلبی هستند.
مشکل فریم فریم شدن بعضی از بازی های شما هم مربوط به سرعت خوندن پایین مموری هست.
مثلا من خودم مموری تقلبی دارم اما از نوع درجه یک که تا حالا با هیچ بازی مشکلی نداشتم و توی تست سرعت هم با نمونه اصلی برابر هست.(حتی یکم هم بالاتر)
شما برای رفع این مشکل به vsh menu برو(زدن کلید select داخل منوی اصلی psp) و cpu clock game را روی 333/166 تنظیم کن.امکان داره کمتر فریم فریم بشه.
کلا بازی های سنگین مثل همین gta با مموری های تقلبی و سرعت پایین مشکل دارند.
مموری های اصلی همگی از magic gate پشتیبانی میکنند.
نتیجه تست مموری اصلی هم توی پست زیر هست.
بهترین کار برای خرید تست کردن همین magic gate با psp هست و خرید از نمایندگی ها سونی (sony center) که همه رم ها دارای 3 سال گارانتی ایران رهجو هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت ها هم که نسبت به قبل خیلی خیلی کاهش یافته.مثلا مموری 4 گیگ اصل شده 37 تومن.
Last edited by choory; 16-02-2009 at 20:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)