اين خودش نرم افزار نيست...
شما بايد نرم افزار 3ds max 2009 رو نصب كنيد و بعد اين رو به عنوان پلاگين به نرم افزار اضاقه كنيد.
براي اطلاعات بيشتر ميتونيد به اينجا بريد
گــرافیک سه بعدی و انیمیشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اين خودش نرم افزار نيست...
شما بايد نرم افزار 3ds max 2009 رو نصب كنيد و بعد اين رو به عنوان پلاگين به نرم افزار اضاقه كنيد.
براي اطلاعات بيشتر ميتونيد به اينجا بريد
گــرافیک سه بعدی و انیمیشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما امتيازتون بايد از طرف مقابلتون(همون مكزيكيه) بيشتر بشه. براي اينكار هم بايد دقيقا طبق علامت هايي
كه اون پايين مياد ماشينو برقصونيد. با كمي دقت و تمرين ميتونيد مرحله رو رد كنيد![]()
بابا هنوز اینجایی ؟ خوب که 6 سال از تاریخ بازی میگذره . خخخخخخخخخ
ما که iv را تمام کردیم ... تو هنوز تو san هستی ؟
خوب چیکار کنیم
چاره ای نداریم
من هنوز بازی iv را ندیدم ولی شاید بخرم
نمیدونم چرا این مرحله از gta گیر میکنم![]()
مشکل شما اینه که حتما بد میرقصی . حتما می دونی برای رقصیدن باید از کلید های Num که در سمت راست کیبردت هست استفاده کنی یعنی اون عدد ها . توی رقص وقتی فلش ها به دایره رسیدن اونا رو بزن نه دیرتر نه زودتر . اگر هم نتونستی رد کنی یک مود بنام driver mod هست که مراحل رو بدون بازی کردن رد میکنه. تو همین تاپیک هست بگرد پیداش کن..
[quote=king of the kings;3205453]بیاکاراین یه پراید باحال کار علی اسکن عزیز هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا یک لینک دانلود دیگه نمی ذارید این که لینک دانلود بدی داره![]()
سلام یک نفرآموزش برنامهی ساخت شهر در جی تی آی رابذارد
یکی میتونه اموزش نصب gta berlin را بر روی gta san andreas رو توضیح بده
این عماده خیلی اعصاب ادمو خراب میکنه.هی میخوام بهش چیزی نگم شاید درست شد، میبینم نه، این درست بشو نیست. بابا تموم کن دیگه این کاراتو. چقدر دروغ؟؟؟ میری ماشینها رو از سایتهای خارجی و اینور و اونور دانلود می کنی ، بعد میای میگی خودت ساختی؟! بابا خجالتم خوب چیزیه!!!! این از subaro که اومدی و میگی که کار خودمه و خودم ساختم. اون از daewoo cielo که تو سایتهای خارجی یه سرچ با نام daewoo nexia بکنی، میتونی پیداش کنی.حالا خیلی کارای دیگت هست که دیگه نمی خوام رونمایی بکنم. من اصلا فکر می کنم که تو از ادیت و اینجور کارا اصلا سر در نمیاری و میخوای با این کارات بگی که منم هستم. تمومش کن بابا. حالا فقط یه سایت نیست که. تو همه ی سایت ها میری و این کارا رو میکنی. خودتو درست کن. البته ناراحت نشیا.
![]()
اولا اقا عماد 1 تغییراتی توش انجام داده اول نگاه کن بعد تحمت بزن بعد کار های دیگه هم دارن ایشون که خودشون ادیت کردن
کارهایی از قبیل: خودرو پلیس/شرکت برق/شرکت گاز/شرکت اب و فاضلاب
پس الکی حرف نزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)