تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 3347 اولاول ... 22362367371371972072172272372472572672773377382312231723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حاجی مطمئنی؟ تبلتت چیه مگه؟
    هات اسپات اگه در حال دانلود باشه خیلی مصرف داره هااا
    من تبلتم note 2014
    چون رزلوشن بالاس تا صفحه نمایش کار نکنه مصرفش هم کمه
    من شبانه 3 یا 4 گیگ که میگیرم حداکثر 5درصد باطری کم میشه
    شب تا صبح بزارم دیگه 15 گیگ دانلود کنه اون هم وای فای هات اسپات فوقش 20 درصد کم میشه
    اگه وای فای رو خاموش کنم که تو حالت معمولی شب تا صبح 10 درصد کم میشه اگه وای فای روشن باشه که همون 20درصد کم میشه شب تا صبح
    تاثیر خاصی واسه من نمیزاره
    تازه کنار یه نوت3 گذاشتیم آنتن دهیش خیلی قویتر بود

2. این کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شايد بستگي به ميزان مصرف و تعداد كاربران در لحظه هم داشته باشه.
    مثلا 5 شنبه يا جمعه ها كه بيشتر مردم از اينترنت استفاده مي كنند.سرعت پايين مياد.
    من پنج شنبه شب که کاربر زیاده سرعت از 100 بیشتر نمیشه شبانه
    ولی شب های دیگه حدود 500 تا 1مگ نزدیک صبح رو 1مگ میمونه
    البته فقط شبانه روزانه هیچ جوره از 100 بیشتر نمیشه

4. 2 کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کیفيت اينترنت بهتر مي‌شود؟
    اين مهم‌ترين پرسش کاربران پيش از هر ارتقايي خواهد بود. براي پاسخ به اين پرسش بايد ابتدا نگاهي به وضعيت پيشين بيندازيم. به اعتراف آمارها و شواهدي که ديگر نياز به اثبات هم ندارد اينترنت ايران يکي از کندترين و کم‌‌کيفيت‌ترين شبکه‌هاي موجود در جهان است. بخش عمده اين اختلالات ناشي از نوع مديريت ترافيک پهناي باند توسط شرکت دولتي زيرساخت است. مشکلاتي که حتي به اعتراض وزير ارتباطات در خانه منجر شده است. خود وزير ارتباطات هم ظاهرا اما از بهبود اين وضعيت نااميد شده است. در حالي که
    چند ماه قبل واعظي ضرب‌الاجلي را براي بهبود وضعيت کيفيت اينترنت قرار داد و شرکت زيرساخت و شرکت‌هاي اينترنتي را وادار به يافتن راه حلي براي مشکلات کرد حالا اما وزير ارتباطات در آخرين جلسه مطبوعاتي خود عملا ضرب‌الاجل خود را فراموش کرد و گفت که ميراث‌دار يک شبکه وصله پينه‌اي است و به‌رغم گروه‌هايي که براي بهبود اين وضعيت مامور کرده نمي‌تواند قول دهد کيفيت اينترنت امروز، فردا يا سال ديگر خوب مي‌شود. به نوعي مي‌توان گفت مشکلات پهناي باند همچنان بر سرجاي خود باقي است و حتي اخيرا هم طبق گفته شرکت‌هاي اينترنتي شرکت زيرساخت توسعه پهناي باند را متوقف کرده است. پيش‌تر چند نماينده مجلس خواستار کاهش پهناي باند اينترنت و اتکا به شبکه ملي اطلاعات شده بودند. در واقع به نظر مي‌رسد که مسوولان ارتباطي هر قدر در زمينه آزادسازي بازار و شکستن انحصار تکنولوژي موفق بوده‌اند در زمينه بهبود عملکرد زيرساخت که مشکل اصلي کيفيت اينترنت کشور است ناموفق‌اند. شنيده‌ها حاکي است که حتي برخي از پروژه‌هاي بزرگي که در اين زمينه وجود داشت (مانند کنسرسيوم EPEG) عملا به دليل تحريم تجهيزات درحالت سکون باقي مانده است.

تکنولوژي به تنهايي پاسخگو نيست
    حضور تکنولوژي‌هاي جديد در بازار اينترنت ايران براي کاربران ايراني بسيار خوشايند است. اينکه اپراتورها در ايران بتوانند همپاي کشورهاي همسايه از نسل‌هاي جديد ارتباطي بهره ببرند ايده‌آل و مطلوب است. اما بايد توجه داشت که تکنولوژي تنها بخشي از قضيه توسعه ارتباطي است. سرعت و کيفيت اينترنت فقط وابسته به تکنولوژي نيست به خصوص که نوع مديريت پهناي باند در کشور طي سال‌هاي اخير نشان داده که حتي بهترين تکنولوژي‌ها هم با کيفيت بد پهناي باند مي‌تواند کم اثر بماند. شايد اگر دولت تصميم به آزادسازي واردات پهناي باند بگيرد و به اپراتورها اجازه اتصال مستقيم به اينترنت را بدهد بتوان انتظار يک تحول بزرگ ارتباطي را داشت.

Hossein karimi Drp10926MTN

داره خودمونی میشه ghasem402's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

يش‌تر چند نماينده مجلس خواستار کاهش پهناي باند اينترنت و اتکا به شبکه ملي اطلاعات شده بودند

ایییییییران خاک دلیران!
    ایران....غرش شیران
    ایران همیشه جاویدان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چطوری باید از ۳ جی استفاده کرد! من هر کار میکنم داره با جی پی ار اس وصل میشه!! مرکز شهر هم هستم و از لحاظ انتن مشکلی ندارم!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایرانسل فقط خودشو مچل کرده با ارایه LTE وقتی پهنای باندی نداره برای این کار!!!
    امروز در مرکز شهر (میدون ولیعصر-خ جمهوری) 8تا تست LTE گرفتم سرور داخلی سرعتش رو 4 قفل شده و بالاتر نمی ره اصلا سرور خارجی هم بالاتر از 2مگ نمیره اصلاً!
    LTE نیاز به زیر ساخت قوی فیبر نوری داره نمی دونم چه فکری کردمد که اسم اینترنت 2مگ گذاشتند نسل چهارم! این فقط اتلاف پول و وقت ملته!

9. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط کار گرافیگی کنید یه وقت اوضاع پهنای باند نسل سه و چهار رو درست نکنید ها! مرکز خدمات هم که میری .... هیچی نگم بهتره.

11. 5 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ایرانسل فقط خودشو مچل کرده با ارایه LTE وقتی پهنای باندی نداره برای این کار!!!
    امروز در مرکز شهر (میدون ولیعصر-خ جمهوری) 8تا تست LTE گرفتم سرور داخلی سرعتش رو 4 قفل شده و بالاتر نمی ره اصلا سرور خارجی هم بالاتر از 2مگ نمیره اصلاً!
    LTE نیاز به زیر ساخت قوی فیبر نوری داره نمی دونم چه فکری کردمد که اسم اینترنت 2مگ گذاشتند نسل چهارم! این فقط اتلاف پول و وقت ملته!
    این رو ولش کن
    خیلی جاها هنوز نسل 3 هم نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این رو ولش کن
    خیلی جاها هنوز نسل 3 هم نداره
    خدا شاهده میری طبقه چهارم علاعدین قدیمی ترین مرکز تجاری موبایل در ایران ایرانسل 1 خط آنتن نسل 2 داره فقط!!!
    فقط حرفففففف
    آخه چرا طرف بره هزینه کنه گوشی نسل چهار بگیره هزینه کنه سیم کارت نسل چهار بگیره وقتی الان نسل سه همراه اول داره 10 مگ سرعت فیکس میده!!!
    ما میگیم اصلا کل کشور در پهنای باند خارجی مشکل داره ربطی هم به ایرانسل نداره ولی تست سرور داخلی باید به من بده 4مگ؟! تازه چه سروری ؟ سرور خود ایرانسل!
    حداقل مشخص نمی کنند آقا این نسل 4 بالاخره 40مگ سرعت میده 4مگ میده حال نکنه نمیده کلا چیه داستان!
    البته اینم از زرنگی ایرانسله....

14. 4 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

خدا شاهده میری طبقه چهارم علاعدین قدیمی ترین مرکز تجاری موبایل در ایران ایرانسل 1 خط آنتن نسل 2 داره فقط!!!
    فقط حرفففففف
    آخه چرا طرف بره هزینه کنه گوشی نسل چهار بگیره هزینه کنه سیم کارت نسل چهار بگیره وقتی الان نسل سه همراه اول داره 10 مگ سرعت فیکس میده!!!
    ما میگیم اصلا کل کشور در پهنای باند خارجی مشکل داره ربطی هم به ایرانسل نداره ولی تست سرور داخلی باید به من بده 4مگ؟! تازه چه سروری ؟ سرور خود ایرانسل!
    حداقل مشخص نمی کنند آقا این نسل 4 بالاخره 40مگ سرعت میده 4مگ میده حال نکنه نمیده کلا چیه داستان!
    البته اینم از زرنگی ایرانسله....
    سلام خوبی دوست عزیز
    بالاخره گوشی خریدی اگه اره چی؟
    امروز پازار موبایل شهر خودمون بودم زد 2 سونی رو دیدم خیلی خوشم اومد ازش فورجی هم داشت ولی قیمتش لامصب1300بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •