تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 752 اولاول ... 223623673713719720721722723724725726727733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کم کم داره بودجه برای ارتقاء هدفون جور می شه، شاید هفته ی آینده برم برای خرید.
    با توجه به چیز هایی که خوندم نظرم روی M50 هست ولی خوب اگر با هزینه ی کمتر بتونم نیازم رو بر طرف کنم خیلی خوبه.
    من تقریبا همه سبکی گوش می دم ولی با تاکید روی انواع راک و الترنیتیو همچنین الکترونیک درست و حسابی...
    هدفونی که الان ازش استفاده می کنم به شدت روی مید رنج ضعف داره...
    در کنار این می خواهم تقریبا یه هزینه بلند مدت بکنم و تا یکی دو سال به چیز جدیدی فکر نکنم...
    به عنوان یه مقایسه با خرید m50 چه چیزهایی رو بیشتر از K99 به دست می آرم و آیا HD518 می تونه جایگزین انتخابم باشه؟
    شاید بحث یکم تکراری باشه ولی خوب می خوام با قوت قلب برم جلو...
    سلام
    به امید خدا
    فقط قبل از خرید یه هماهنگی با من انجام بدین لطفا
    واقعیتش اینکه اگه انتخاب دیگه ای داشتین که مبلغش از m50 بیشتر بود بهتون پیشنهاد میدادیم m50 رو تهیه کنین که حتی تا 2 برابر قیمتش ارزش داره ولی هدفونی رو نمیشناسم که این مشخصات صوتی رو داشته باشه و حتی حدود قیمت m50 هم باشه.البته hd518 از هدفونهای محبوب من هست و صدای خیلی نرم و باز و شفافی داره و حتی با اینکه گفته شده بیس قوی داره ولی من عملا بیسش رو متعادل میدونم (البته من کلا از بیس خوشم نمیاد)و برای سبکهایی که نام بردین تو فرکانسهای پایین کم خواهد اورد.در کل اگه بخوایم مقایسه ای بین m50 و hd518 بعمل بیاریم به این صورت خواهد بود که
    m50 بیس قوی .های خوب .و مید خوب .soundstage خیلی خوب و باز
    hd518 بیس متعادل .مید خیلی خوب.های خوب .soundstage خیلی خوب ولی نه به اندازه m50
    m50 از لحاظ کیفیت ساخت متوسط (جنس پلاستیک معمولی و چرم بکار رفته خوب و جنس کابل متوسط)و نحوه قرار گیری روی سر معمولی ولی فشار روی گوش زیاد بطوری که برای افراد مختلف از 15 تا 30 دقیقه باعث ایجاد درد و تعریق میشه.و نسبتا سنگین هست
    hd518 با توجه به قیمتش کیفیت ساخت خیلی خوب داره (جنس پلاستیک خیلی خوب و چرم بکار رفته عالی و جنس کابل خیلی خوب)بسیار سبک هست و بعد از استفاده 15 تا 20 دقیقه دیگه یادتون میره که هدفون رویه سرتون هست.فشار روی گوشها خیلی کم اصلا باعث تعریق نمیشه در کل استفاده خیلی لذت بخش و راحتی داره که ساعتها میتونین بدون احساس هدفون از موسیقی لذت ببرین.
    hd518 از نوع open هست و بهمین خاطر صدای بازتر و اکوستیک تری داره ولی از معایبش میشه گفت که 70% صدای هدفون به بیرون نشت میکنه.خداحافظ موزیکهای شبانه
    m50 بخاطر اینکه از نوع close هست بیس قویتری داره و صدا به بیرون پخش نمیشه و از مزایاش گردش 360 درجه کاپهای گوشی اون هست که حالت دی جی هم میتونه داشته باشه و از معایبش میشه گفت صدای بسته تر و تو دماغی تری نسبت به hd518 داره.
    یه سری تفاوتهای تخصصی در زمینه نوع صدا و فرکانسها هم داره که در تخصص اساتید هست که امیدوارم ذکر کنن.
    نتیجه گیری کلی از نظر من با توجه به اینکه علاقه ای زیادی به hd518 دارم و نا خواسته تمایل به این برند هدفون دارم ولی اگه از اول بخوام برای خرید هر کدوم برنامه ریزی کنم انتخاب اولم حتما m50 خواهد بود (حالا بخاطر روانشناسی و تحقیقات و برسی هایی که از اینترنت میشه نتیجه گرفت).
    ولی از لحاظ جمع امتیاز دهی به این دو هدفون بلحاظ معایب و مزایاشون از نمره 10 من به هر دو هدفون نمره 10 رو میدم با توجه به قیمتشون.
    با تشکر

2. 8 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

یه چیز هم اینه hd518 اگه به یه آمپ مثل کارت صوتی وصل کنین بیس خوبی ازش درمیاد که موبایل یا پلیر اینا نمی تونن ...ولی بازهم بیسش تو ولوم های بالا زیاد میشه(البته من از بیس متنفرم!!!=یکی از دلایل خرید این هدفون)

4. 3 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم نظر شما اساتيد رو در مورده هدفون akg k328 بدونم با توجه به قميتش اپشنهايه خوبي ارائه ميده در حده هدفونهايه 300 يا 400 دلاري...نظر شما چيه؟؟؟؟ در حد اين هدفونهايه beats تو همين رنج قيمت هستش؟؟؟؟

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

1

با سلام
    Sony xb500 با بيس قوي
    و به سفارس و پيشنهاد استاد rave-87 عزيز هدفون با كيفيت و شفاف akg k99 .
    موفق باشين
    thanks

any more suggestions on this ؟

یه هدفون On-Ear گنده واسه مصارف پر کیفیت گوش فرا دادن به متال های سنگین معرفی کنید تا نهایت 100-150 تومن

یه نمونه از سبک علاقه من:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه جنس واقعی میخوام واسه موسیقی واقعی

i want the real thing in good price
    Last edited by Zeitgeist; 12-05-2012 at 23:45.

7. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم نظر شما اساتيد رو در مورده هدفون akg k328 بدونم با توجه به قميتش اپشنهايه خوبي ارائه ميده در حده هدفونهايه 300 يا 400 دلاري...نظر شما چيه؟؟؟؟ در حد اين هدفونهايه beats تو همين رنج قيمت هستش؟؟؟؟
    بهترین گزینه ایرفون برای این رنج قیمت klipsch S4 هست که تو این تاپیک می تونین اطلاعات کاملش رو پیدا کنید.
    قیمتش حدود 110 هزار تومنه ولی ارزشش از 2 برابر هم بیشتره.
    تو پاساژ پایتخت هم می تونید پیداش کنید با گارانتی.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

9. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه هدفون بلوتوث تو گوشی پشت گردنی میخوام که هم قیمتش خوب باشه هم کیفیتش توپ باشه. خیلی گشتم پیدا نکردم تو تهران. ممنون میشم راهنمایی کنید که از کجا میتونم پیدا کنم.
    موفق باشید.

پ.ن: یه چیزی مثل این :

11. این کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadi500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من با لپ تاب فیلم میبینم وقتی صدا را زیاد میکنم بلند گوها خس خس میکنه.حالا دنبال یه هدفون میگردم برا فیلم دیدن بیشتر هم میخوام صدای افراد را واضح بشنوم.اهل موسیقی هم نیستم.قیمت هم تا 150 بعد به نظر شما اسپیکر بهتره یا هدفون؟
    اگه میشه دوستان راهنمایی کنن.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه هدفون بلوتوث تو گوشی پشت گردنی میخوام که هم قیمتش خوب باشه هم کیفیتش توپ باشه. خیلی گشتم پیدا نکردم تو تهران. ممنون میشم راهنمایی کنید که از کجا میتونم پیدا کنم.
    موفق باشید.

پ.ن: یه چیزی مثل این :
    تصویری که شما گذاشتید مربوط به موتورولا S9 هست که یکم قدیمی شده ولی من چند ماه پیش مدل S10hd موتورولا رو با دانگل بلوتوث برای آیپادتو طبقه پایینبازار موبایل دیدم.متاسفانه برای موزیک صدای خیلی خوبی نداشت. در حد هدفونهای معمولی.

سلام
    من با لپ تاب فیلم میبینم وقتی صدا را زیاد میکنم بلند گوها خس خس میکنه.حالا دنبال یه هدفون میگردم برا فیلم دیدن بیشتر هم میخوام صدای افراد را واضح بشنوم.اهل موسیقی هم نیستم.قیمت هم تا 150 بعد به نظر شما اسپیکر بهتره یا هدفون؟
    ممنون
    این بستگی داره که صدا رو بخواهید فقط خودتون بشنوید یا بقیه هم بشنون. در هر دو مورد می تونید انتخاب های خوب و زیادی داشته باشید.

14. 2 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون
    با سلام
    قبل از هر چیز این پست اول این صفحه از استاد rezaomido رو مطالعه بفرمایین.بعد از اشنا شدن با مزیتها و معایب هدفون و اسپیکر راحتر میتونین تصمیم بگیرین و ما هم در خدمتتون هستیم.
    ولی با توجه به بودجه مورد نظر و مورد استفادتون هدفون akg k99 رو بهتون پیشنهاد میکنیم.
    موفق باشین

16. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

تصویری که شما گذاشتید مربوط به موتورولا S9 هست که یکم قدیمی شده ولی من چند ماه پیش مدل S10hd موتورولا رو با دانگل بلوتوث برای آیپادتو طبقه پایینبازار موبایل دیدم.متاسفانه برای موزیک صدای خیلی خوبی نداشت. در حد هدفونهای معمولی.

ممنون از پاسخت. اما اصلا منظورم موتورولا نبود. منظورم این بود که این سبکی باشه هدفون. هر مارکی. کیفیتش هم برای موزیک خوب باشه.
    بازم اگه کسی این سبک هدفون رو میشناسه جایی بدن ممنون میشم راهنمایی کنن.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •