تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 754 اولاول ... 223623673713719720721722723724725726727733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینترنت پیشگامان هست
    تماس گرفتم روی 16 بستن ولی همچنان 11 بیشتر نمیگیرم - فکر میکنم کمبود پهنای باند پیشگامان هست
    یک خط دیگه تو همینجا داریم که برای شاتل اقدام کردم تست کنم ببینم چی میشه

تست هم از چندین سرور داخلی و خارجی گرفتم ولی متاسفانه مشکل پهنای باند وجود داره و برطرف نمیشه
    سلام

16 مگ بیشترین سرعت قابل دریافت توسط مودم هست نه پروفایلی که روی 10 مگ برای شما تنظیم شده... با یکسری تغییرات در سیم کشی ساختمان و تنظیمات دی اس ال داخل مودم میتونید سرعت و پایداری رو تواما" بالا ببرید.معمولا" کارشناس آی اس پی اینها رو بهتون نمیگه خودتون باید آستین هارو بالا بزنید. پستهای قبلی رو در این مورد مطالعه بفرمایید خیلی بهتون کمک میکنه.

موفق و برقرار باشید.
    Last edited by hadi.EST; 14-03-2021 at 02:37.

2. 2 کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

مجدد به شدت توصیه می‌کنم کوبیدن و از نو ساختن سیم‌کشی تلفن رو مد نظر داشته باشید.

4. 2 کاربر از آرین 0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مجدد به شدت توصیه می‌کنم کوبیدن و از نو ساختن سیم‌کشی تلفن رو مد نظر داشته باشید.
    دوست عزیز این برا کدوم شهر و کدوم شرکت هست؟

داره خودمونی میشه haj_farbod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام. در اواخر اسفند ماه تهران برف آمد. دقیقا در همان روز تلفن منزل ما به طور کامل قطع شد ( بوق نداشت ) با 20117
    تماس گرفتیم و فردای آن روز بوق خط وصل شد اما از همان روز خط به شدت افت کیفیت داشت ( نویز پیدا کرده بود ) که سرویس چهار مگ با مود G.dmt به زور بر روی خط به صورت ثابت قرار می گرفت.
    از آن تاریخ به بعد برخی اوقات با زنگ خوردن تلفن ، خط به صورت کامل برای چند دقیقه قطع می شود ! ( تا زنگ اول میخورد ، تلفن قطع می شود و دیگر بوق ندارد ) و در اکثر اوقات با زنگ خوردن تلفن اینترنت قطع می شود !
    بعد از کلنجار های زیاد با شرکت شاتل، توانستم آنها را مجاب کنم تا پورت را از مرکز مخابراتی برسی نمایند و خود نیز کابل های داخل ساختمان و سر خط را چک کردم و مشکلی نداشتن !

با توجه به این داستان ها 99& مشکل از مخابرات است ! اما می گویند خط سالم است و بوق دارد و نویز به ما مربوط نیست و شاتل باید پاسخ گو باشد

چه کنم با ؟؟؟

SNR margin به صورت متوسط زیر 10 می باشد !
    Attenuation حدود 30

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

با سلام. در اواخر اسفند ماه تهران برف آمد. دقیقا در همان روز تلفن منزل ما به طور کامل قطع شد ( بوق نداشت ) با 20117
    تماس گرفتیم و فردای آن روز بوق خط وصل شد اما از همان روز خط به شدت افت کیفیت داشت

با توجه به این داستان ها 99& مشکل از مخابرات است ! اما می گویند خط سالم است و بوق دارد و نویز به ما مربوط نیست و شاتل باید پاسخ گو باشد

چه کنم با ؟؟؟

SNR margin به صورت متوسط زیر 10 می باشد !
    Attenuation حدود 30
    سلام
    احتمال اينکه توي مرکز يا زير زمين مشکلي پيش آمده باشد کم است. از دم در ساختمان تا هر جاي مسير را که مي توانيد چشمي سيم ها، ترمينال ها و مفصل ها را چک کنيد. احتمالا جايي به خاطر سنگيني برف يا نشت آب آسيب ديده بوده که خوب درست نکرده اند.

اگر جايش را پيدا نکرديد، برويد مرکز مخابرات خودتان و هر جور شده دم رييس مرکز، معاون، کارشناس مسوول و پيمانکار و ... را ببينيد که بگويند از کجا قطع شده بوده، احتمالا همان جا را سرهم بندي کرده اند و بايد بازسازي شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام . مشکلی که دارم اینکه اینترنت من با کار کردن اسانسور ساختمان قطع و وصل میش
    تو همون لحظه اینترنت تایم اوت میده تا اسانسور به مقصد برسه دوباره پینگ میده
    زنگ زدم مخابرات کارشناس فرستاد ولی هیچ کاری نتونست بکنه الکی جای سیم ها رو عوض میکرد ار سر خط
    به پشتیبانی پارس انلاین گفتم اونا هم کار ازشون بر نمیاد واقعا نمیدونم چی کار باید کنم نمیدونم مشکل از کجاست

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام . مشکلی که دارم اینکه اینترنت من با کار کردن اسانسور ساختمان قطع و وصل میش
    تو همون لحظه اینترنت تایم اوت میده تا اسانسور به مقصد برسه دوباره پینگ میده
    زنگ زدم مخابرات کارشناس فرستاد ولی هیچ کاری نتونست بکنه الکی جای سیم ها رو عوض میکرد ار سر خط
    به پشتیبانی پارس انلاین گفتم اونا هم کار ازشون بر نمیاد واقعا نمیدونم چی کار باید کنم نمیدونم مشکل از کجاست
    سلام باید اون قسمت از سیم تلفن که از نزدیک سیم برق آسانسور رد شده با فویل آلمینیومی عایق بندی بشه که جلو نویز گرفته بشه یا اگه امکان این کار نیست سیم تلفن از یه جایی که دور از سیمهای برق آسانسور هست کشیده بشه

10. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    احتمال اينکه توي مرکز يا زير زمين مشکلي پيش آمده باشد کم است. از دم در ساختمان تا هر جاي مسير را که مي توانيد چشمي سيم ها، ترمينال ها و مفصل ها را چک کنيد. احتمالا جايي به خاطر سنگيني برف يا نشت آب آسيب ديده بوده که خوب درست نکرده اند.

اگر جايش را پيدا نکرديد، برويد مرکز مخابرات خودتان و هر جور شده دم رييس مرکز، معاون، کارشناس مسوول و پيمانکار و ... را ببينيد که بگويند از کجا قطع شده بوده، احتمالا همان جا را سرهم بندي کرده اند و بايد بازسازي شود.

آخه چرا باید برای کاری که انجام دادنش وظیفشون هست، دمشون رو ببنم ؟

بر مادر مسئولش لعنت

....

اینم وضع جواب دادن کارشناس معلوم الحال سامانه 195

Last edited by haj_farbod; 04-04-2021 at 21:21.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا حذف شود، پست تکراری ارسال شده بود

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستان من بعد از اینکه سرعت اینترنتم رو به 16 مگ از شرکت مخابرات افزایش دادم مشکل عجیبی واسم درست شده
    مشکل اینجاست که هر وقت که من میخوام مودم رو روشن کنم دیگه واسه اومدن چراغ اینترنت باید دعا بخونم! یعنی گاهی اوقات نیازه که بالای 10 بار خاموش و روشن کنم مودم رو تا بالاخره چراغ اینترنت بیاد. مشکل به این صورته که من هر بار که مودم رو روشن میکنم چراف dsl ثابت میشه اما بعدش چراغ Internet نمیاد و بعد از شاید حدود 10 ثانیه چراغ dsl دوباره شروغ به چشمک زدن میکنه تا دوباره ثابت بشه و ........ به همین شکل تکرار میشه، اما مشکل من فقط همینجاس یعنی وقتی که اینترنت بعد از تلاش های مجدد بالاخره میاد دیگه خط هیچ مشکلی نداره و حتی یک بار هم قطع نمیشه!

حالا من توی تنظیمات مودم رفتم و اطلاعات نویز خط رو هم درآوردم که به این شکل هستش:

سوال من اینجاست که به نظرتون مشکل از مودمم هست یا خط تلفن؟ خط تلفنم که قطعا خیلی عالی نیست، اما خب این مشکل برای من خیلی عجیبه اگه از خط تلفنه چرا وقتی نت وصل میشه دیگه قطعی ندارم مگر اینکه خودم مودم رو خاموش کنم
    مدل مودم : دی لینک 2640U
    واقعتش مودمی که دارم 10-11 ساله داره کار میکنه اما تا وقتی که سرویس 8 مگ میگرفتم این مشکل وجود نداشت و هر وقت مودم رو روشن میکردم خیلی سریع و بدون فوت وقت وصل میشد اما مشکل از وقتی شروع شد که خط رو ارتقا دادم. اگه مشکل از مودم باید میتونم یدونه جدید بگیرم اما اطمینان ندارم که مشکل از مودمه

ممنون میشم اگه کسی از دوستان میدونه کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •