اما واسه ما تو خوزستان واقعاً سرویسهای محدود افتضاح هستن و نامحدودها سرعت واقعی رو میدن.
اما واسه ما تو خوزستان واقعاً سرویسهای محدود افتضاح هستن و نامحدودها سرعت واقعی رو میدن.
برا شما که خیلی خوبه تازه برا منو ببینی گریت در میاد![]()
برادر اینو که خوب میدونیم گند اوردن بالا مهم این بود که سوال میکردید کی این خرابکاری رو درست میکنن؟کی درست میشه؟کی این بدبختی رفع میشه.بی انصافا لااقل سرعت دانلود رو از 400 میکردنش 100 نه اینکه بکننش 10
من دیشب اینترنتم قطع شده بود یه اشتباهی کردم رفتم مودم رو ریست کردم و از دوباره کانفینگش کردم الان دیگه نمیتونم وصل بشم همه چیز رو تنظیم کردم مقادیر vpi و vci هم که 8 و 81 هست یوزر و پسوورد رو هم درست وارد کردم مودمم دی لینک هست قبلا وقتی سیستمم روشن میشد خودش بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشد ولی الان اینجوری میشه:
حالا باید چه کار کرد ؟ البته اشتباه از خودم بود اینترنت از طرف مخابرات قطع شده بود چون الان دو شبی هست قطع میشه و من نباید مودم رو ریست میکردم الان اینترنت تو آمل وصل شده ؟ کسی تو آمل مشکل قطعی داره ؟ اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
کارت شبکه کامپیوتر رو یک بار غیر فعال دوباره فعال کن ببین حل میشه
pppoe تنظیم کردی؟ باید قسمت نام رو خالی بذاری موقع تنظیم
یا اینکه با کانکشن وصل کنی
اگه به گفته دوستان مشکل پهنای باند هستش،تقصیر خود ماست،چرا باید صبح تا شب بزاریم دانلود کنیم که سرعت به این روز برسه،مخابرات مازندران الان داخل روستاها هم سرویس داده،اگه قرار باشه با 13 تومن همه صبح تا شب بزارن دانلود کنن،آخرش می شه این،یک کمی برای هر چیزی فرهنگ استفاده لازمه وگرنه در نظر بگیرید مازندران 1 میلیون کاربر اینترنت داشته باشه،بخواد به هر کسی 1 مگ پهنای باند بده و ان شخصم صبح تا شب بزاره دانلود کنه،می شه 1000 گیگ پهنای باند که تامینش غیر ممکنه ،تا ما فرهنگ استفاده رو یاد نگیریم آخرش می شه همین.
قسمت نام رو خالی گذاشتم و مشکل حل شد ممنون از راهنماییت ...
کاملا حرف شما رو تایید میکنم. متاسفانه وقتی ام که این موضوع گوشزد میشه به بعضی از دوستان بر میخوره.
خوب چرا نباید بر اساس نیاز خودمون استفاده کنیم؟گرچه گفتن این حرفا اینجا فایده نداره. ما فقط جزء 1% مشترکین مخابرات هستیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)