الان میبینم دیس شدم جالبیش اینجاست میخوام وصل شم ارور ppeopمیده
به هزار بدبختی وصل شدم سرعتم 10
باید دوباره دیس کنم
ریزکارکردهامو میبینم زده امروز کلا 650مگ دان کردم
این مخابراتم مارو گیر اورده
الان میبینم دیس شدم جالبیش اینجاست میخوام وصل شم ارور ppeopمیده
به هزار بدبختی وصل شدم سرعتم 10
باید دوباره دیس کنم
ریزکارکردهامو میبینم زده امروز کلا 650مگ دان کردم
این مخابراتم مارو گیر اورده
Last edited by shoojats; 11-11-2013 at 08:06.
البته فک کنم مشکل سرعت شبانه از مراکز مخابراتی باشه . الان من معلم میشینم . شبا با طرح بعثت 1 یه یعد 2 گیگ دانلود می کنم . البته اگه چشم نزنم همینم نیان بترکونن !![]()
سرویس های 8 و 10 مگ ؟؟ =اگر سرور های داخل باشه پس ما امسال هم نمی تونیم دانلود داشته باشیم حداقل از داخل اینترانت
اگر اینترنت جهانی باشه تا جایی که می دونیم این اجازه فقط به اپراتور ایرانیان نت داده شده ومخابرات می خواد از اون به اجاره بگیره به اسم خودش بده
سلام دوستان من حدود دو هفته است بدلیل مسافرت وصل نبودم اما الان که میام وصل شم نمیدونم چه مرگی زده وصل نمیشه (اصلا چراغ dslمودم روشن نمیشه)در حالی که گوشی تلفن بوق داره
بدتر از همه وقتی با پریز مخابرات تست کردم مودم dsl اش روشن شد
خوب اگر خط مشکل داره چرا گوشی بوق داره؟
پشتیبانی هم میگه مشکلی نداری
مودم را هم ریست کردم اما بازهم نشد که نشد دوستان کمک کنید دارن کلافه میشم
الانم دارم از کافی نت تایپ میکنم
راستی من هنوز بعثت دارم
مشکل نویز داری از داخل . تلفن های خونه رو قطع کن ببین درست میشه .
Last edited by jacket; 11-11-2013 at 11:14.
دوست عزیز وقتی سرخط تست کردید و مشکلی نداشتید معلومه که مشکل شما از سیم کشی داخل خونست
اینی هم که میگید بوق دارید ربطی نداره چون انتقال صدا یا انتقال دیتا کامل فرق داره ینی شما خططون الان نویز داره ، دیتا نمیتونید ارسال و دریافت کنید اما خط بوق هم داره
همه دستگاهای تلفن روی خط رو جدا کنید تست کنید یا از اسپیلیتر استفاده کنید و ببینید چی میشه یبار اسپیلیتر رو پشت مودم بیار هم پشت تلفن قرار بدید ...
پاسخگویی، شفافیت و مسئولیت اجتماعی سه اصل بوجود آمده پس از خصوصی سازی شرکت مخابرات
فناوری اطلاعات > ارتباطات - نظام حاکمیت شرکتی، جایگاه مدیران، کارکنان، سهامداران و اصول حاکم بر روابط استاندارد آنان را در شرکت تبیین می کند.
به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، دکتر زارعیان، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت با بیان این مطلب افزود: تمام برنامه های اجرایی و نحوه تقسیم وظایف مدیران و کارکنان اعم از شرکت در جلسات، میزان اختصاص زمان برای اجرای برنامه ها و روابط صحیح بین ذینفعان با پیاده سازی نظام حاکمیت شرکتی قابل انجام است.
دکتر زارعیان، بوجود آمدن مسئولیت اجتماعی را از نتایج مهم پیاده سازی نظام حاکمیت شرکتی عنوان کرد و گفت: مسئولیت اجتماعی، مدیریت کسب و کار برای تولید ثروت به منظور تامین منافع سهامداران و مردم را تشکیل می دهد.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، پاسخگویی،شفافیت
و مسئولیت اجتماعی
را سه اصل بوجود آمده پس از خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران دانست و افزود: از آنجایی که یک شرکت خصوصی به دنبال تولید ثروت و ایجاد اشتغال می باشد لذا هیچ اطلاعاتی نباید از دید سهامداران و مردم
در این حوزه مخفی بماند و همواره به مسئولیت اجتماعی شرکت هم توجه ویژه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه نقش تمامی مدیران و کارکنان بویژه اعضای محترم هیئت مدیره در نظام حاکمیت شرکتی مخابرات ایران به خوبی دیده شده است خاطرنشان کرد: این پروژه که در حوزه معاونت حقوقی و تنظیم مقررات مدیرعامل تعریف شده، بیانگر پیاده سازی یک ساختار منسجم و استاندارد برای تسریع در انجام کارها در شرکت مخابرات ایران می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اختلالات اینترنتی به کجا شکایت کنیم؟
http://www.khabaronline.ir/detail/322031/ict/comunication
پردرامد ترين مشاغل در ايران: ارائه اينترنت، اپراتوري موبايل، مداحي، فوتباليستي، كشتي گيري، توليد خودرو، بازيگري سينما،مجريگري صداوسيما، ..........! ، در رده بعدي هم كارخانه داري و تجارت و اينا قرار دارن، كلا همش سود و درامده اين كارها!
سرعت طرح آشنای خانواده (همون ماهی 2 تومانی) ماله دوستم همیشه 250 ثابته تا الان نزدیک 1 ترا بایت فیلم دان کرده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)