تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 860 اولاول ... 223623673713719720721722723724725726727733773823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

این کلیپ ارش جان مربوط به جریانی قدیمیه اگه می خواین اینو ببینی کافیه جریان تعقیب won رو سال اول دنیال می کردین این بازی شهر میره و من رفتم اگه اونایی که فکر می کنن ما خالی بندیمکل ماهیهای افسانه ای رو می گرفتن...کل گلا رو تو سال اول بدون گگیم شارک بدست می اوردن پوکت استیشنو بدست نیوردین ماهی افسانه ای ندیدین توقع دارن سوار کشتی هم بشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

Harvest Moon: Back To Nature - Cahaya Terang Di Gereja
    آرش جان دمویی که کلیپشو دیدی اسمش هست چراغ روشن در کلیسا

3. 2 کاربر از time.shift بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

مجید سیوتو واسم ایمیل می کنی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

Won is a traveling salesman, but sells his wares out of his shop on the beach.
    He lives with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , but only leaves the shop to act as a door to door salesman on the 4th of the month. His store has a different stock than what Jeff sells at his store, and befriending him will also unlock the ability to sell items that you cannot ship through the shipping bin.
    اینو یه نفر ترجمه کنید

won همیشه اینور اونوره ولی می فروشه چیزهایی عجیب بیرون از خونش تو ساحل.او با zack زندگی می کند اما فقط می تونین در حال فروختن اونو ببینین 4 هر ماه میتونین غیر از فروختن اونو ببینین او چیز هایی که zack از شهر می اورد را می فروشد ولی با دوز و کلک او چیز های معمولی که jeff می فروشد را نمی فروشد با دوست شدن با اون می تونین برین داخل اون خونه و اگر نشید سوار کشتی و از کشتی چیز های جدید برای فروختنو نمی تونید بخرید چاکر همه تازه واردا و قدیمیا مجید

6. 2 کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

زنت مریض هم میشه؟
    واسه بچه عروسک میشه خرید؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

Won is a traveling salesman, but sells his wares out of his shop on the beach.
    He lives with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , but only leaves the shop to act as a door to door salesman on the 4th of the month. His store has a different stock than what Jeff sells at his store, and befriending him will also unlock the ability to sell items that you cannot ship through the shipping bin.
    اینو یه نفر ترجمه کنید

won همیشه اینور اونوره ولی می فروشه چیزهایی عجیب بیرون از خونش تو ساحل.او با zack زندگی می کند اما فقط می تونین در حال فروختن اونو ببینین 4 هر ماه میتونین غیر از فروختن اونو ببینین او چیز هایی که zack از شهر می اورد را می فروشد ولی با دوز و کلک او چیز های معمولی که jeff می فروشد را نمی فروشد با دوست شدن با اون می تونین برین داخل اون خونه و اگر نشید سوار کشتی و از کشتی چیز های جدید برای فروختنو نمی تونید بخرید چاکر همه تازه واردا و قدیمیا مجید
    البته ترجمه خط آخر این هست:
    ترجمه خط آخر: مفهومی
    با دوست شدن با اون می تونین آیتم هایی که Zack از شما نمیخره رو بفروشین.(آیتم هایی که داخل جعبه Bin میندازید و Zack نمی خره)
    Last edited by pcsoft; 18-03-2013 at 12:56.

9. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

این کلیپ ارش جان مربوط به جریانی قدیمیه اگه می خواین اینو ببینی کافیه جریان تعقیب won رو سال اول دنیال می کردین این بازی شهر میره و من رفتم اگه اونایی که فکر می کنن ما خالی بندیمکل ماهیهای افسانه ای رو می گرفتن...کل گلا رو تو سال اول بدون گگیم شارک بدست می اوردن پوکت استیشنو بدست نیوردین ماهی افسانه ای ندیدین توقع دارن سوار کشتی هم بشن
    آقا لطفا بگید چه جوری باید پاکت استیشن رو بدست آوریم یا گلها رو ماهی ها مشکلی نیست من گرفتم ولی بقیه رو نه لطفا اگه سیو ش رو هم دارید برامون بزارید ممنون می شیم ازت نمیدونی تقریبا 7 سال از عمرمو پای این بازی سوزوندم که حداقل یه بار برم شهر ر وببنم شده برام یع آرزوی محال و دست نیافتنی

11. 2 کاربر از kasrasimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز خواهش میکنم بحثای جدی تر بکنید
    دیگه من خجالت میکشم بگم بازی شهری ندراه ... دیگه روم نمیشه بگم بحثای الکی کنید
    یه سری به پستای که لیث و عروسک کوکی بودن بندازید ... خیلی رمزو رازهارو بازی اون موقع بودن که پیدا شدن ... دموهایی بودن که من تا حالا نه عکسشونو نه کلیپ ازشون ندیده بودم ... بگذریم
    امروز که با دکی تو بازیم صحبت میکردم درباره بچه دار شدنش با الی صحبت میکرد ... نمیدونم بازی اینجور چیزی داشته باشه یا نه ولی یه زمانی به عروسک کوکی میگفتم اگه بقیه شخصیتا هم بچه دار شن چقدر بازی قشنگ تر میشه

13. 2 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

باید تمام الهه هارو ببینی.
    همه دمو ها که (200 تا دمو هست!) را ببینی
    باید فلوت و عروسک جادویی رو گرفته باشی و خیلی دیگه که باس مرد باشی تا بگیریش

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

قا لطفا بگید چه جوری باید پاکت استیشن رو بدست آوریم یا گلها رو ماهی ها مشکلی نیست من گرفتم ولی بقیه رو نه لطفا اگه سیو ش رو هم دارید برامون بزارید ممنون می شیم ازت نمیدونی تقریبا 7 سال از عمرمو پای این بازی سوزوندم که حداقل یه بار برم شهر ر وببنم شده برام یع آرزوی محال و دست نیافتنی
    غصه نخور تلاش کن من 100% رو رفتم بعد بعضیا الکی می نویسن نمیدونم نسخه ژاپن تا 95% مره نسخه اوروپا تا 98% میره اینا همه کشکن تا ما قدیمیا رو ضایع کنن بد بختانه در ایران همه زود باورن این بازی شهر داره. کلام اخر تومیتونی 100% کنی kasramiras
    ن

16. این کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •