طبق چیزی که دفترچه نوشته شما باید اصل و کپی کارت پایان خدمت هر ۳ برادرتون رو داشته باشین.پس تا خدمت برادر سوم تموم نشه نمیتونین برای معافی اقدام کنین.
طبق چیزی که دفترچه نوشته شما باید اصل و کپی کارت پایان خدمت هر ۳ برادرتون رو داشته باشین.پس تا خدمت برادر سوم تموم نشه نمیتونین برای معافی اقدام کنین.
من چون کفالت میخوام بگیرم چند تا موردشو که پر کردم رو میگم.
2.بله دیپلم باید بنویسی.
معمولا آخرین مدرک تحصیلیت که همون دیپلم هست قبول میکنن اما شما همون پیش دانشگاهی رو بدی مطمئن تره...البته اون خانومه بهم گفت اگر میدونی معافی همین دیپلم رو بده وگرنه برو پیش دانشگاهی بیار تا اگر معاف نشدی غیبت نخوری....در این لحظه شما باید گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه رو بهشون ارائه بدی که تو فیشت میزنن در حال تحصیل در مقزع کارشناسی هستی.
والا ما هیچ جا ندیدیم 2*3 بخوان همه جا هر ارگانی 3*4 میخوان ما هم دادیم مشکلی نداشت البته بدون موهای فشن و اصلاح صورت بزار و ترجیحا یه مقداری هم ته ریش ضمیمه کن....نری سه کیلو ریش بزاری هاااا...
بله گواهی دیپلم باید باشه تا مدرک ارائه شده برای همون نرخ نامه باشه....اما شما یه کپی هم از گواهی پیش دانشگاهیت ببر و بگو اصلش گرو دانشگاه هستش.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من لیسانسم - کل عمر هم شیراز بودم کسری و اضافه، معافیت و .... هیچی شامل حالم نمیشه
ولی از دوستان شنیدم که اگر دفترچه رو از شهرستان دیگه پست کنم احتمالش هست جای بهتری بیفتم
تو 1-2 سال اخیر هرکسی رو من میشناختم که از شیراز خدمت رفته یا افتاده کرمان یا زاهدان اونم نیروی انتظامی همه هم شاکی ...!)
اگر این حرف درست باشه ! بایستی واسه واکسن و معاینه و ... را هم توی اون شهر بگذرونم ؟؟ آدرس که قطعا باید از اونجا بدم درسته ؟؟
( دوست دارم شهر بزرگ باشم که حداقا بعداز ظهر ها بشه از پادگان زد بیرون کاری کرد و رفت و آمد هم واسم راحت تر بشه)
نمیدونم اینجا باید میپرسیدم یا جای دیگه.
میدونین کسی که برای سرباز معلمی اقدام کرده باشه ازش چجور سوالاتی برای مصاحبه میپرسن؟
از پ+۱۰ پیگیری کردم گفت کارت هوشمندم صادر شده رفته پست.پست نمیاره برو بگیر!!!
بارکد رو زدم تو سایت پست اما هیچی نشون نمیده(البته نمی گه اشتباستا)
الان یعنی چی؟یعنی تازه رسیده به پست و اطلاعاتو نشون نمیده یا چی؟
کدوم پست باید برم بگیرم خودم؟
سلام خدمت همه یک سوال داشتم
آیا سربازای لیسانس ااز نگهبانی معافند (چه ارتش چه سپاه چه نیروی انتظامی)؟
اگه معافند آیا این تو قانون گفته شده؟
شما باید به نزدیکترین اداره پست به محل سکونتتون مراجعه کنید
نخیر,معاف نیستند!
معمولا هر ماه بین 2 تا 6 بار معاون افسر نگهبان میشن...که این هم نوعی نگهبانیه!
ممنون از جوابتون
آیا منظورتون پاسبخشیه دیگه ؟
آیا این در قانون اومده که لیسانسا فقط میتونن پاسبخش باشن؟
بله...شما باید همه مراحل رو توی اون شهری که میخواید ازش اعزام بشد بگذرونید...
ولی همیشه همه چیز طبق روال نیست!
من از تهران اعزام شدم و افتادم کرمان!!!
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)