خیلی ممنون
خیلی ممنون
یعنی اینا حالیشون نیست که دارند از همه جا گرون تر می گیرند شبانه رو هم خراب می کنند دلیلی برای مشتری نمیمونه که بخواد تمدید کنه؟؟؟؟؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
واقعاً شرم بر صبانت ! من امشب با این بی نظمی که اینا راه انداختند ترسیدم از ساعت 1 دانلود کنم و از حجمم کم شه . یعنی با دیدن پست اول صفحه ی قبل واقعاً موندم که 1-6 هست یا 2-7 !
از روی ناچاری فقط از ساعت 2 تا 6 گذاشتم دانلود شه . حداقل 1 ساعت ضرر کردم !
ولی عوضش یه ترفندی رو اجرا کردم که دو برابر عادی دانلود کرد ! یه مو هم از تن این خرس بیشتر بَکنیم غنیمته !
متأسفانه نمیتونم بازتر بگم چون میدونم صبانتی ها جلوشو میگیرند . هر کی خواست خصوصی بپرسه .
Last edited by LightningII; 17-08-2012 at 09:54.
منم یه ترفندی بلدم خیلی دلم میخواد بهتون بگم هیچ کسم نمیتونه جلوشو بگیره ولی اگه بگم خودم هیچ احتیاجی بهش ندارم ولی خوراکه خودتونه و خیلی اتفاقی به خاطره یه مشکل مسخره از طرف این بی مصرفا باعث شد پیداش کنم
اگر لطف کنی برام ایمیل کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لطف میکنی ترفندت رو برام میل کنی البته امیدوارم اون ترفندی که خودم بلدم نباشه . ممنون میشم میل کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ببخشید ولی این چیزی که گفتم به معنای ترفندی که شما فکر میکنید نیست باگ هم نیست به همین سادگی نیست اینجا براتون توضیح بدم باید یسری برنامه بخرید و خلاصه داستان داره فقط یذره خا.. (وجود) میخواد بری دنبالش همین بیشتر از نمیتونم بگم 50 /50 هست باید بلد باشی امیدوارم فهمیده باشید لطفا بحث و همینجا تموم کنید فقط خط دادم بهتون بقیش با خودتون
اگر چیزی بلدی مثل مرد بیا بگو اگر نه لازم نیست قپی بیای وخالی ببندی
مثل مرد برو پیدا کن اونایی که باید بفهمن فهمیدن تو خودتو ناراحت نکن
منم احساس میکنم خالی بستی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)