8 تا کمه با 16 شاید کفایت کنه
ظاهرا، چون یک نفر دیگه از دوستان هم همین وضعیت رو داشت
8 تا کمه با 16 شاید کفایت کنه
ظاهرا، چون یک نفر دیگه از دوستان هم همین وضعیت رو داشت
دوستان شماره اعلام خرابی مخابرات چنده؟
17 تلفن
2020 اینترنت
2020 ... .
+
دوسـتان اگـه سـرعت 128 محـدود مـخابرات تمـدید کنـم, سرعـت دانـلود در سـاعات رایگـانش مثـلا بـا سـرویس 512 فـرق داره ؟؟!.
دوستان من اینترنت مخابرات دارم و چند سوال
1.ساعت رایگان اینترنت مخابرات بین چه ساعاتی است؟
2.ریت سرعت سرویس 512 نامحدود با ضریب اشتراک یک به پنچ با سرویس 512 نامحدود بدون اشتراک گذاری پهنای باند در اینترنت دانلود منیجر هر کدام حدود چه سرعتی میباشد؟
3.من سرویس 1024 محدود دارم و2ماه از اشتراک باقی مانده.میشه از طریق سایت سرویس جدید نامحدو بگیرم؟
من در مورد 128 اطلاع ندارم ولی میگن الآن وضعیت فرق کرده و مثل قبل نیست که رو سرعت بالاتری ببندن. پس احتمالا سرعت دانلودش همون 20-16 ـه.
شما اگه سرعت روزانش رو اطلاع داری مطمئن باش شبانش هم همونه. چون مخابرات با کل آی اس پی های دیگه فرق داره و سرعت شبانش برابر روزانست.
1. 1 تا 6 شب
2. سرعت یک به پنج ها 25 درصد بیشتر از سرعت اسمیه.یعنی 512/8=64 + 64/4 که میشه بین 80 تا 100. اون سرویس های بدون اشتراک گذازی پهنای باند رو هم از سایت حذف کردن و فکر کنم دیگه ارائه نمیشه.
3. میشه اما میره تو ذخیره و باید با 2020 تماس بگیری که قبلی رو لغو کنه و این ذخیره رو فعال کنه که این به ضررته چون هزینه قبلی رو بالا میکشن. به جای این کار برو سراغ نمایندگی که پیشش ثبت نام کردی و بگو که میخوای اینو لغو کنی اونا هم با توجه به مدت زمان و حجمی که مصرف کردی از پول سرویس فعلیت کم میکنن و هر چی موند اگر برای این سرویس جدیدی که میخوای بگیری کم بود ما به التفاوتش رو ازت میگیرن.
Last edited by AliMirzaie; 12-03-2013 at 09:33.
مـرسی از پاسـختون دوسـت عـزیزم.
همـین الان سـرویس 256چـهارگیگ رو تـمدید کـردم.
حـدودا سـرعت دانـلودش بـا 512ای کـه قـبلا داشـتم فـرقی نـداره!... هـمون بیـن 100 تـا 120 مـتغیره!.
امـشب سـرعت سـاعات رایگـانش رو هـم چـک مـیکنم ببـینم تغـییری داره یـا خـیر.
مـوفق باشـید.
چند فایل همزمان رو امتحان کردی؟ سرعتش چنده؟
Last edited by AliMirzaie; 12-03-2013 at 09:36.
دوستان عزیز شما هم برای کانکت با سرعت بهتر مجبور به خاموش و روشن کردن مودم هستید( حین کانکت بودن) یا مشکل از دستگاه منه!!!
موقع کانکت شدن سرعت افتضاحه (همیشه) و من مجبورم مودم رو خاموش و روشن کنم تا بهتر بشه! دلیلش رو کسی میدونه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)