تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 1291 اولاول ... 2236236737137197207217227237247257267277337738231223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ربطی نداره , وقتی که اینترنت رو گرفتی دیگه فرقی نداره که دانشجو هستی یا نه , شرکتی که با اسمش گرفتی منحل شده یا نه
    اگر هم نخواستی استفاده کنی قطع موقت کن و اگر هم خواستی کم سرعت تر استفاده کنی از 256 پایین تر نگیر که بالاتر از 128 باشه و دیگه نامه نخواد
    ممنون رفیق . مسئله اینجاست که بعدها اگر خواستم مودم رو عوض کنم یا یه مودم دیگه بگیرم دوباره معرفینامه نخوان ؟؟؟
    آخه دوستمون تو پستهای قبل گفتند که برای تعویض مودم اگر سرعتتون بالاتر از 128 هست باید معرفینامه هم بدید ، آخه وقتی پرونده ام نزد ایرانسل تکمیل هست و بر اساس اون پرونده به من سرعت بالاتر از 128 دادند دوباره برای چی دوباره معرفی نامه بدم !!! معرفینامه قبلی زمانی بود که دانشجو بودم الان دیگه دانشجو نیستم که
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-04-2012 at 21:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این پیام چه معنی میده ؟ detected covert channel exploit in icmp packet

من وایمکس دارم و نود 5 من موقع اتصال این پیامو میده و مرتب مرورگرم که فرقی نمیکنه چی باشه دچار قفل کردن میشه .
    فكر ميكنم بهتر باشه اين سوال رو در قسمت آنتي‌فيلترها مطرح كنيد. ولي من خودم چند وقت پيش كه نود رو نصب كردم اصلا ازش راضي نبودم، چون اصلا فايرفاكس و ياهومسنجر باز نميشدن!

Last edited by عاليه; 01-04-2012 at 23:13. دليل: دو بار پست شده بود

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینو مشخص کنید نامه باسه تعویض مودم می خواد یا نمی خواد
    ممنون رفیق . مسئله اینجاست که بعدها اگر خواستم مودم رو عوض کنم یا یه مودم دیگه بگیرم دوباره معرفینامه نخوان ؟؟؟
    آخه دوستمون تو پستهای قبل گفتند که برای تعویض مودم اگر سرعتتون بالاتر از 128 هست باید معرفینامه هم بدید ، آخه وقتی پرونده ام نزد ایرانسل تکمیل هست و بر اساس اون پرونده به من سرعت بالاتر از 128 دادند دوباره برای چی دوباره معرفی نامه بدم !!! معرفینامه قبلی زمانی بود که دانشجو بودم الان دیگه دانشجو نیستم که
    من خودم حدود 3 4 ماه پیش مودمم از رو میز افتاد و سه تا چراغ آنتنش سوخت منم زنگ زدم. گفتم چراغش سوخته ولی نگفتم که از رو میز افتاده اونم برام فرم پر کرد و حسابم به حالت تعلیق دراومد حدود 1 هفته حساب تعلیق بود که نصاب زنگ زد قرار گذاشت که بیاد و وقتی اومد مودم رو نشونش دادم اونم کل وسایل های مودم رو گرفت و رفت فرداش یه مودم دیگه اورد و مدرکی چیزی هم نخواست فقط گفت برای این که ثابت بشه صاحب حساب خودتی مدارک حسابت(همونایی که اولین بار بهتون میدن) رو نشون بده منم نشون دادم و اونم یه نگاه کرد و مودم رو داد و رفت
    البته اینم بگم که همین پریروز پام به سیمش گیر کرد و دوباره از رو میز افتاد و 2 چراغ آنتنش سوخت
    Last edited by Electronic-Arts; 01-04-2012 at 23:58.

4. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم حدود 3 4 ماه پیش مودمم از رو میز افتاد و سه تا چراغ آنتنش سوخت منم زنگ زدم. گفتم چراغش سوخته ولی نگفتم که از رو میز افتاده اونم برام فرم پر کرد و حسابم به حالت تعلیق دراومد حدود 1 هفته حساب تعلیق بود که نصاب زنگ زد قرار گذاشت که بیاد و وقتی اومد مودم رو نشونش دادم اونم کل وسایل های مودم رو گرفت و رفت فرداش یه مودم دیگه اورد و مدرکی چیزی هم نخواست فقط گفت برای این که ثابت بشه صاحب حساب خودتی مدارک حسابت(همونایی که اولین بار بهتون میدن) رو نشون بده منم نشون دادم و اونم یه نگاه کرد و مودم رو داد و رفت
    البته اینم بگم که همین پریروز پام به سیمش گیر کرد و دوباره از رو میز افتاد و 2 چراغ آنتنش سوخت
    ممنون رفيق ، سرعتت چنده ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا خوبه فقط چراغاش مي‌سوزه!!!

7. این کاربر از عاليه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

آقا نزدیک 45 روز سرویس اعتباری 1 مگی که دارم رو گذاشتم روی قطع موقت ... حالا با توجه به اینکه ممکنه حتی تا 2 ماه دیگه از سرویس استفاده نکنم مشکلی که پیش نمیاد انشالله ؟ یعنی میخوام علاوه بر این 2 ماه 1 ماه دیگه هم به حالت قطع موقت باشه .. یهو نیان بزنن سرویس رو تعطیل کنن بره !

اگه کسی اطلاعی داره یا اینکارو کرده یه کمکی کنه ممنون میشیم فقط دوباره بگم که سرویس من " 1 مگ نامحدود اعتباری هست " یعنی ماه به ماه 80 تومان میریزم تو خندق بلا ایرانسل ! حالا میخوام 3 ماه ندم !

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون رفيق ، سرعتت چنده ؟؟
    خواهش میکنم
    1 مگ نامحدود اعتباری
    سلام

آقا نزدیک 45 روز سرویس اعتباری 1 مگی که دارم رو گذاشتم روی قطع موقت ... حالا با توجه به اینکه ممکنه حتی تا 2 ماه دیگه از سرویس استفاده نکنم مشکلی که پیش نمیاد انشالله ؟ یعنی میخوام علاوه بر این 2 ماه 1 ماه دیگه هم به حالت قطع موقت باشه .. یهو نیان بزنن سرویس رو تعطیل کنن بره !

اگه کسی اطلاعی داره یا اینکارو کرده یه کمکی کنه ممنون میشیم فقط دوباره بگم که سرویس من " 1 مگ نامحدود اعتباری هست " یعنی ماه به ماه 80 تومان میریزم تو خندق بلا ایرانسل ! حالا میخوام 3 ماه ندم !

با تشکر
    سلام
    من یکی از دوستام حدود 7 8 ماه هست که قطع موقت هست حسابش
    خیالت راحت هیچ اتفاقی نمیافته

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خواهش میکنم
    1 مگ نامحدود اعتباری

سلام
    من یکی از دوستام حدود 7 8 ماه هست که قطع موقت هست حسابش
    خیالت راحت هیچ اتفاقی نمیافته
    سه تا سوال از شما دارم
    1-شما که نامحدود 1 مگ دارید(با توجه به اینکه شنیدم نامحدود ها هم یه ترافیک دارن)میخواستم بدونم ترافیک ماهیانه شما برای سرعت 1 مگ نامحدود چقدره؟

2-معمولا سرعت دانلود همزمان 2 فایل برای شما حول و حوش چه سرعتیه(بر حسب کیلو بایت)؟

3-قدرت سیگنال وایمکس برای شما چقدره؟

میشه چند تا تست سرعت در زمان های مختلف بزارید؟
    Last edited by sms11; 02-04-2012 at 19:30.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه سوال برای من پیش اومد .
    من با معرفینامه دانشجویی اینترنت 512 گرفتم از انجایی که دانشجو همیشه دانشجو نمی ماند ، تکلیف چیست ؟؟
    همان معرفینامه قدیمی رو تحویل بده ؟؟
    من گفتم نامه میخواد. اینا اصلا واسشون مهم نیست شما مشترک قبلی هستی یا خیر! چون شما مودم رو از پیمانکار یعنی شرکت واسطه بین ایراسنل و اون شرکت هست که اونا اصلا واسشون مهم نیست شما دارید تعویض میکنید یا خیر . ایراسل بهشون میگه برید به فلانی مودم بدید. اونا هم طبق روال کاری همه ی مدارک رو میگیرن. من سر این موضوع دعوام شد که بنده خدایی که پشت خط تلفن ( پشتیبانی ایرانسل) بود گفت از نظر ما مشکلی نیست اونا روال کاررشون فرق داره .حتی واسه 256 به 512 هم نامه میخواد. گفت یه کپی بگیرید از نامه تون داشته باشین!

وقتی وصل میکنم صفحه ای که فکر کنم مال شر کردن شبکه است میاد. چراغها ثابته. منطقه ما هم تحت پوششه. بعد از اینکه زدم برق چند دقیقه صبر کردم تا چراغها ثابت شد. علامت مثلث زرد رنگ که کنار ساعته هم نرفت. مدل مودم ۱۳۰ وای فای هستش.
    شما مطمعن شو پسورد کاربری رو دوستت عوض نکرده. ببین میتونی با یوز و پسوردی که داری بری تو کنترل حساب؟ همه چی ببین اونجا درسته؟
    چون اگه پسورد رو عوض کرده باشه امکان وصل شدن نیست ( مودم وای فای اینطوریه )
    اگه علامت مثلت زرد هست یعنی یه ایرادی هست ( اگر ویندوز 7 داری بهت میگه کدوم قسمت ایراد داره که به احتمال قوی مشکل از سیستمه)

اینو مشخص کنید نامه باسه تعویض مودم می خواد یا نمی خواد
    میخواد عزیز برادر. میخواد . البته خیلی کار چرندیه ولی خوب جزو روال کاریشونه دیگه. اون بنده خدایی هم که اومد مودم رو تحولم داد گفت منم قبول دارم کار مزخرفیه . یه کپی از نامه ات بگیر که اگه مشکل پیش اومد درگیر نامه نباشی!!!
    Last edited by Milad4171; 02-04-2012 at 20:17.

12. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سه تا سوال از شما دارم
    1-شما که نامحدود 1 مگ دارید(با توجه به اینکه شنیدم نامحدود ها هم یه ترافیک دارن)میخواستم بدونم ترافیک ماهیانه شما برای سرعت 1 مگ نامحدود چقدره؟

2-معمولا سرعت دانلود همزمان 2 فایل برای شما حول و حوش چه سرعتیه(بر حسب کیلو بایت)؟

3-قدرت سیگنال وایمکس برای شما چقدره؟

میشه چند تا تست سرعت در زمان های مختلف بزارید؟

این دوتا تست امروز بود و این یکی هم تست چند روز پیش

1-با 1 مگ میشه 300 گیگ در ماه دانلود کرد که نباید 300 گیگ بشه یعنی 299.99 گیگ بشه ولی 300 گیگ نشه
    ساده تر بخوام بگم تا 250 270 گیگ میتونید با خیال راحت دانلود کنید
    2-سرعتم کلا حدودای 140 150 هست که البته پهنای باند من یه خورده بیشتر از 1 مگ هست که تو تست هم میتونید ببینید و 2 لینک یا 10 لینک یا هر تعداد بخواید همزمان دانلود کنید سرعت 1 مگ (130 کیلوبایت ) تقسیم به اون تعداد میشه یعنی مثلا دو لینک دانلود کنید هر کدوم 130 نمیشه و هر کدوم 65 کیلوبایت میشه
    3-
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فاصله رو بردارید

14. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •