یه شرکت هست به نام ایلیا نمیدون چی چی فقط در همین حد اطلاع دارم
یا مخابرات درخواست بدی که اگه تجهیزات داشته باشن در یارن از پی سی ام
یا پارتی داشته باشی
یا پول بدی به یکی که تو مخابراته
یا ساده ترین راه: یه خط جدید بگیری که پی سی ام نباشه
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
یه شرکت هست به نام ایلیا نمیدون چی چی فقط در همین حد اطلاع دارم
یا مخابرات درخواست بدی که اگه تجهیزات داشته باشن در یارن از پی سی ام
یا پارتی داشته باشی
یا پول بدی به یکی که تو مخابراته
یا ساده ترین راه: یه خط جدید بگیری که پی سی ام نباشه
مشکل اینجاست که این خط 1 ماه نیست وصل شده !!
اینم جواب یدید لطفا :
الان یه خط دیگه یه جا دیگه دارم اون نمیدونم چیه.میخوام انتقالش بدم اینجا.
حالا بر فرض که اون خط سیم مسی باشه وقتی انتقالش میدن اینجا ممکنه pcm بشه ؟یا همون مسی میمونه ؟ کجا باید برم در خواست بدم ؟
یه مطلبی در مورد جمع آوری خط بگم...
اگه شرکت اینترنتتون درخواست جمع آوری رو بفرسته واسه مخابرات سریع یه روزه جمعش میکنن اگه نفرسته ممکنه یه یک ماهی طول بکشه....من تا حالا 4 بار جمع آوری کردم 3 بارش تو یک روز خطم رو جمع آوری کردن فقط یه بارش خیلی طول کشید(اولین بار))
فقط مطمئن بشید که درخواست جمع آوری رو واسه مخابرات فرستادن....واسه مطمئن شدن هم زنگ بزنید از یه شرکت دیگه بپرسید چون شرکتای دیگه هم اطلاعات خط رو دارن که رانژه هست یا درحال جمع آوری....
خوب باید موقع درخواست تاکید می کردین که برای اینترنت adsl می خواید
باید بگید برای adsl می خوام اگه ظرفیت داشته باشن اره
امور مشترکین مرکز مخابراتتون
سلام من الان صبا نت دارم فقط میتونم بگم محشره...2mb دارم صیح ها سرعتم به 1 مگ هم میرسه ظهر و عصر هم 500 راحت دانلود دارم....رایگان شبانه اگه سایت خوب بلد باشید برای دانلود عالیه...من خودم از بعضی سایتها 21 لینک همزمان توی ساعت رایگان شبانه همه لینه ها هم بالای 20 تقریبا دانلود میکردن......پینگ هم عالیه من با سرور های فرانسه و انگلیس اکپرا اگر پینگ رو بر فرض 4 خط بودن بزاریم همیسشه من 2 خط 3 خط هستم....فقط من تنها مشکلی که دارم اصلا حوصله ندارم چیزیو که میخوام بزارم شب دانلود شه برای بعدا...اونم اگه بشه سایت درست پیدا کرد....حالا میخوام بدونم کسی از مخابرات نامحدود گرفته ببینه چجوریه سرعت دانلودش؟محدودیت خاصی اعمال میکنه بعد از یه حجم خاصی که کاربر دانلود میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سرعت و پینگ همه امروز ( جمعه ) مزخرفه یا مال همیارنت اینجوریه ؟
همیارنتم و نتم امروز مشکلی نداشت ( مرکز مخابراتی فیاض بخش )
![]()
منم مشکلی ندیدن تو اسیاتک
کسی نبود که بیستنت نامحدود داشته باشه؟
با دروود
دوستان آیا شما با google+ مشکلی ندارید؟من هر کار می کنم نمی توانم باز کنم!
سلام
بستگی به مرکز مخابراتی داره،مرکز سلمان سرویس 256 بین 23 تا 32 و سرویس 512 بین 51 تا 62.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)