تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 723 از 923 اولاول ... 223623673713719720721722723724725726727733773823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کسی میتونه به من یک دیشکنری یا منبع انلاین جامع فارسی به انگلیسی معرفی کنه؟ من بعضی موقع ها، در این بلاد کفر ، به یک سری لغات نیاز دارم که هر چی می گردم نمیتونم پیداشون کنم!
    اگه به فروشگاهای ایران دسترسی دارید، دیکشنری نارسیس از بهترین دیکشنری های فارسی به انگلیسیه

اگه گوشی اندروید دارید، ابتدا نرم افزار Bluedict و بعد گلوسری آریان پور رو دانلود و نصب کنید، اون هم دیکشنری فارسی به انگلیسی خوبی داره (هر چند انگلیسی به فارسیش به مراتب بهتره)

گوگل ترنسلیت هم در بعضی موارد معادل‌هاش از خیلی دیکشنری‌ها بهتره ... (البته در حد کلمه، نه جمله)

به این لینک گوگل هم که برید، یه سری گزینه میده بهتون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثل این :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تفاوت 504 با 1100 چیه؟
    نه از نظر تعداد واژه ها از نظر محتوا کاربرد؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد اونوقت اون چه جوری انگلیسی رو به شما منتقل کنه و شما چطوری فارسی رو به اون بفهمونی؟ !
    دوست عزيز خودم بهش ميگم سطح زبانم چقدره تا زيادسطح بالا صحبت نکنه
    دوستان اگه ما رو هم راهنمایی کنید ممنون میشیم!

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تفاوت 504 با 1100 چیه؟
    نه از نظر تعداد واژه ها از نظر محتوا کاربرد؟
    تفاوت زياد دارن،‌شما اگه در سطح متوسطه و يا كارشناسي هستي 504 خيلي به دردت ميخوره ولي 1100 از ارشد به بالاتر نيازت ميشه. البته باز هم بسته به سطح زبان شما داره. شما اگه 504 رو نخوندي با همون شروع كن، عجله هم نداشته باشيد كه زود ياد بگيرين،‌ روي هر درس زمان بذارين و در كنارش تا ميتونين مطالعه متفرقه داشته باشيد. تا 504 رو نخوندي سراغ 1100 و ساير كتابهاي آموزش لغت نرين.

6. 7 کاربر از godfather_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بین سبک های تلفظ های انگلیسی اگه بخوام یکیش رانتخاب کنم و کار کنم کدام بهتر و مقبول تر و بدردم میخوره.

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بین سبک های تلفظ های انگلیسی اگه بخوام یکیش رانتخاب کنم و کار کنم کدام بهتر و مقبول تر و بدردم میخوره.
    منظورتون لهجه های انگلیسی هست؟
    خب اگر منظورتون این هست که باید بگم کاملا سلیقه ای هست! و بستگی به این داره که (اگر) قصد دارید بعدا به کشوری مثلا سفر کنید سعی کنید همون لهجه رو فرا بگیرید.
    البته این رو بگم شما هیچوقت تا در محیط اون کشور قرار نگیرید اون لهجه رو خوبی پیدا نمیکنید و حتی زمانی که به اون محیط هم برید شاید تا سالیان سال یا تا همیشه لهجه تون چندان تغیری نکنه...
    اما بطور کلی ما به دسته تقسیم میکنیم:
    British
    Wales
    American
    ( خب این کاملا ابتدایی هست، یکی از استادان من مثلا میگفت در محله قصاب های انگلیس درس میخونده و کاملا از لهجه اش مشخص بود که کوچه خیابونی حرف میزد)
    دقیقا مثل لهجه های کشور ما! فارسی معیار طوری هست که من و خیلیا صحبت میکنیم! اما ما لهجه های خراسانی ( که باز تقسیم میشه) ، اصفهانی ، (تهرانی) و غیره داریم!
    من خودم شخصا American صحبت میکنم (سعی میکنم)‌ و خب البته من بدلیل اینکه در اون محیط بزرگ شدم تا یک سنی دست خودم نبوده انتخاب لهجه! اما مطمئنا لهجه های British و مخصوصا Wales خیلی Formal تر و (باحال تر) هست
    'ello Govena!
    سلام رفقا!
    Hey dudes!
    سلام رفقا!
    اولی بریتیش بود و دومی امریکن! بریتیش و مخصوصا Wales تقریبا اون اصالتش رو حفظ کرده و تقریبا زبان سلطنتی هست...اما American خب شاید گاهی راحت تر و خودمونی تر باشه...
    اما سلیقه ای هست باز هم!

9. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از یکی از همکلاسی هام که زبانش عالیه پرسیدم برای تقویت Speaking چه راه حلی پیشنهاد میکنی ؟! بهم گفت که برم کتاب Intro ((جلد زرد)) را بگیرم
    هم سی دی داره برای Listening و هم Workbook داره برای تقویت بهتر زبان ..... حالا از شما دوستان عزیز 2 تا سوال دارم
    1- شما این کتاب را تائید میکنید ؟؟
    2- درکل اگه بخوام Speaking ام تقویت بشه چیکار کنم ؟؟
    پیشاپیش ممنون

++++

فکر کنم منظورش این کتابه !

درسته ؟؟؟؟
    Last edited by arash-king; 03-03-2013 at 21:59.

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از یکی از همکلاسی هام که زبانش عالیه پرسیدم برای تقویت Speaking چه راه حلی پیشنهاد میکنی ؟! بهم گفت که برم کتاب Intro ((جلد زرد)) را بگیرم
    هم سی دی داره برای Listening و هم Workbook داره برای تقویت بهتر زبان ..... حالا از شما دوستان عزیز 2 تا سوال دارم
    1- شما این کتاب را تائید میکنید ؟؟
    2- درکل اگه بخوام Speaking ام تقویت بشه چیکار کنم ؟؟
    پیشاپیش ممنون

++++

فکر کنم منظورش این کتابه !

درسته ؟؟؟؟
    کتاب که درسته، کتاب خوبی هم هست! اما خب Speaking اسمش روش هست! اگر قرار بود با خوندن و گوش دادن اسپیکینگ خوب بشه الان همه یه پا Native American بودیم! کتاب و Cd و اینا چندان توفیقی ندارن!
    شما سعی کنید برای Speaking صحبت کنید! صحبت کنید! صحبت کنید!اصلا شما گرامر هم و دایره لغاتتون هم اگر چندان وسیع نباشه باز هم با صحبت کردن میتونید پیشرفت چشم گیری کنید!
    با خانواده خودتون اگر عضوی میتونه خوب صحبت کنه، صحبت کنید دائما!
    با دوستانتون! در چت روم ها! کلاس های زبان!صحبت و بحث کنید برای تقویت Speaking ! البته گوش دادن هم موثر هست،‌اما نه چندان! من اگر کلیه کتب Interchange رو هم بخونم و فول باشم، وقتی در محیط قرار بگیرم خیلی سخت میتونم نیازم رو برطرف کنم! چون صحبت نکردم!

12. 4 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کتاب که درسته، کتاب خوبی هم هست! اما خب Speaking اسمش روش هست! اگر قرار بود با خوندن و گوش دادن اسپیکینگ خوب بشه الان همه یه پا Native American بودیم! کتاب و Cd و اینا چندان توفیقی ندارن!
    شما سعی کنید برای Speaking صحبت کنید! صحبت کنید! صحبت کنید!اصلا شما گرامر هم و دایره لغاتتون هم اگر چندان وسیع نباشه باز هم با صحبت کردن میتونید پیشرفت چشم گیری کنید!
    با خانواده خودتون اگر عضوی میتونه خوب صحبت کنه، صحبت کنید دائما!
    با دوستانتون! در چت روم ها! کلاس های زبان!صحبت و بحث کنید برای تقویت Speaking ! البته گوش دادن هم موثر هست،‌اما نه چندان! من اگر کلیه کتب Interchange رو هم بخونم و فول باشم، وقتی در محیط قرار بگیرم خیلی سخت میتونم نیازم رو برطرف کنم! چون صحبت نکردم!
    ممنون ولی مشکل من اینه چون تابحال به صورت طولانی مدت صحبت نکردم نمیتونم خوب منظورمو برسونم
    سر کلاس گفت و شنود اگه حرف کوتاهی باشه میگم ولی اگه بخوام یه حرف 3-2 دقیقه ای بزنم اصلا نمیتونم .... یعنی هیچ جوره راه نداره
    برای همین میگم اول یه راهی بگید تا بتونم Speaking را تقویت کنم و بعد دیگه راحت بتونم صحبت کنم

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ولی مشکل من اینه چون تابحال به صورت طولانی مدت صحبت نکردم نمیتونم خوب منظورمو برسونم
    سر کلاس گفت و شنود اگه حرف کوتاهی باشه میگم ولی اگه بخوام یه حرف 3-2 دقیقه ای بزنم اصلا نمیتونم .... یعنی هیچ جوره راه نداره
    برای همین میگم اول یه راهی بگید تا بتونم Speaking را تقویت کنم و بعد دیگه راحت بتونم صحبت کنم

یه متن رو خودت بنویس یا خلاصه کن - بعدش انگار که میخوای بری سخنرانی کنی - اونطوری خودت رو اماده کن - بعد شروع کن همون چیزهایی رو که اماده کردی با صدای بلند بگو و با خودت تمرین کن - سعی کن متنی رو هم که اماده میکنی از یه صفحه A4 به بالا باشه- فایدش اینه که عادت میکنی به صحبت کردن طولانی مدت - و موقع صحبت میتونی رون تر صحبت کنی -

مثلا یه داستان رو انتخاب کن - بعد بشین با زبون خودت ( لغات مورد استفاده خودت) اون داستان رو خلاصه کن و بنویس - بعد خلاصه داستان رو هی با صدای بلند برا خودت بگو یا مثلا اگه خانوادتون هم حوصله دارن همه رو جمع کن و داستان رو برای اونا تعریف کن -- اگه اونها هم انگلیسی بلد باشن و با هاتون همکاری کنن و مثلا سوال بپرسن که خب مثلا فلان قسمت داستان چی شد و...................... که خیلی بهترم هست
    Last edited by sajjad1973; 04-03-2013 at 22:19.

15. 6 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •