تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 1138 اولاول ... 223623673713719720721722723724725726727733773823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرويس و راه اندازي كولر شورلت نوا ، بخش 4

بعد از انجام تمام كارها و راه اندازي موفقيت آميز كولر، دو مسئله بوجود آمد كه بايد بررسي و حل بشه.
    1. وضعيت ترموستات كولر
    2. گرم كردن بيش از حد موتور
    ...........................................
    1. وضعيت ترموستات كولر:
    در خودروهاي شورلت متداول موجود در ايران معمولا ترموستات كولر( كه وظيفه تنظيم دماي اتاق به نسبت مقدار سرماي موجود در اواپراتور را داره) بر روي يونيت كولر در داخل موتور و سمت چپ اون قرار داره و به اين شكل هست:

اين قطعه داراي يك ميله حسگر دما بوده كه درست به بدنه لوله ورودي اواپراتور چسبانده شده و با يك پوشش ضخيم عايق مانند به اون وصل شده تا دقيقا حرارت موجود در لوله باعث عملكرد ترموستات شده و برق كمپرسور را قطع و يا وصل بكنه.

در حال حاضر زماني كه كولر كار ميكنه برق وصل هست و مشكلي بوجود نمياد اما گاها كه هوا مقداري خنك تر باشه اين ترموستات عمل كرده و برق كمپرسور را قطع ميكنه تا دوباره دما بالا رفته و برق وصل بشه.
    بخاطر گرماي زياد هوا در اينجا اين وضعيت قطع و وصل شدن خيلي سريع اتفاق ميافته و كلا اگر پيش بياد، چيزي حدود 3 تا 5 ثانيه بيشتر طول نميكشه و باز برق را وصل ميكنه، اما همين مقدار زمان كم هم روي كارايي كولر تاثير منفي داره و نميگذاره از حدي بيشتر خنك بشه( بخاطر جلوگيري از يخ زدن اواپراتور)
    من متوجه شدم كه اين ترموستات درست عمل نميكنه چون هنوز دما به حدي پايين نبود كه اواپراتور يخ بزنه و حس كردم ترموستات ايرادي داره.
    معمولا بايد پيچ تنظيم روي اونها باشه اما من در گذشته هم روي ماشينهاي ديگه كه داشتم هيچ پيچ تنظيمي نديدم، و البته چنين مشكلي هم پيش نيامده بود.
    توي سايتهاي مختلف جستجو كردم و حتي از يكي از سايتهاي آمريكايي در اين مورد سوال كردم كه اونها هم بي اطلاع بودن!
    خلاصه اينكه با بررسي دقيقتر متوجه يك پوشش آلومينيومي زير اون شدم كه گويا روي يك سوراخ رو گرفته بود. پوشش را باز كردم و سوراخ مشخص شد.

داخل اون را به دقت بررسي كردم اما هيچ گونه پيچ يا وسيله اي كه براي تنظيم ترموستات باشه وجود نداشت.

حدس من اينه كه احتمالا ترموستات بر اساس دماي خاصي در كارخانه تنظيم شده و ديگه قابل تنظيم مجدد نيست، و احيانا شايد اين تنظيم بهم خورده و به نوعي از تنظيم اصلي خارج شده.
    فعلا كه كاري با اون ندارم و در صورت نياز ميتونم راحت با يك تكه سيم و اتصال كوتاه دو سر فيش متصل به ترموستات، اون را از مدار خارج كنم تا كولر بطور يكسره كار بكنه چون هيچ امكان نداره توي اين دماي بسيار بالاي اينجا كولر يخ بزنه، مگر اينكه مرتبا روي كندانسور آب ريخته بشه.
    .................................
    2. گرم كردن بيش از حد موتور

اين مورد را در قبل هم داشتم و بخاطر شرايط سخت آب و هوايي تابستان در اينجا، استفاده از كولر فشار زيادي به موتور بواسطه ايجاد حرارت بالا در كندانسور و رادياتور و كاركرد سنگينتر موتور بوجود مياره.
    من قبلا دوتا فن اضافه جلوي كندانسور بسته بودم اما حس ميكردم جواب درستي از كاركردن اونها نگيرم و همينطور هم شد و در بهترين شرايط تاثير بسيار كمي روي كم شدن دما داره، بخصوص توي ترافيك و پشت چراغ قرمز.

فن سمت راست كه بزرگتر هست ، سرعت چرخش بيشتري داره و مساحت بيشتري هم پوشش ميده، و فكر كنم توان اون 80 وات باشه ،اما قدرت هوادهي اون كم بود بنابراين يك فن ديگه با همان ابعاد( 12 اينچ) گرفتم كه 120 وات توان داشت.

بطور موقت فن جديد را سوار كردم و آزمايش شد، كه بازهم تفاوت خاصي در عملكرد اون نديدم و ظاهرا اين توان بالاتر فرق چنداني نداشت بخصوص كه زمان آزمايش هوا نسبتا خنك و وضعيت مناسبتر از روزهاي بسيار داغ قبلي بود.

حرارت به راحتي تا نزديك 100 درجه هم رفت و اگر در شرايط سخت ترافيك و چراغ قرمز باشه كه گرماي شديد هوا + حرارت ماشينهاي ديگه هم باشه، به راحتي از 100 هم رد ميكنه....
    چيزي كه من متوجه شدم اينه كه اين فنها صرفا براي خنك كردن كندانسور طراحي شده و نه رادياتور و براي اينكه كارايي لازم را داشته باشم بايد از فن بسيار قويتري استفاده بكنم كه روي ماشين و به عنوان خنك كننده اصلي رادياتور و كندانسور توام با هم استفاده بشه، مثل فن 206 يا 405 تا نتيجه بهتري گرفته بشه، و ترجيحا بايد از نوعي باشه كه هوا را به سمت رادياتور هدايت بكنه ( يعني جلوي رادياتور سوار بشه) و البته دو موضوع مهم اينكه مقدار توان اون در حدي باشه كه فشار خيلي زيادي به دينام و باتري وارد نكنه، و در فضاي بسيار محدود جلوي رادياتور نوا هم قابل نصب باشه.

فعلا در حال جستجو و تحقيق و بررسي هستم و وقتي به نتيجه مناسبي رسيدم، توضيحات كامل با عكس داده خواهد شد.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود بر همگی دوستان.
    خدمت علی آقای گرامی عرض شود که در ابتدا قصد داشتم کانتیننتال رو بفروشم.نه صرفا به خاطر جذابیت فایربرد بلکه هزینه و نگهداری کانتیننتال 4 5 برابر فایبرد بود.اما خب به خاطر قیمت بالاتر و بیشتر کانتیننتال و البته شرایط سخت نگهداری و البته نبودن قطعات مشتری کمتری سمت این ماشین اومد.تا اینکه در شرایطی قرار گرفتم که فایربرد رو آگهی کردم و سر هفته هم تقریبن کار معاملش انجام شد.
    از نظر مقایسه از بابت هزینه و شرایط نگهداری باید عرض کنم فایربرد بسیار بسیار خوش لوازم تر و کم هزینه تر و البته از نظر استفاده بسیار شهری تر بود.با فایربرد من همه جا می رفتم حتی توو ترافیک شهری هیچ مشکلی نداشتم.اما کانتیننتال شرایط بسیار خاص خودشو داره.لوازم و قطعاتش بسیار بسیار نایاب و البته بسیار گرون قیمت هستند.از نظر رانندگی هم واقعن نمیشه باهاش توی مکان های پر ترافیک رانندگی کرد.روی همین حساب فایربرد طالب بیشتری داره اضافه کنید به اون جذابیت جوان پسندانه اونو.
    اما از نظر ارزش ماشینی و کلاسیک فایربرد به گرد پای لینکلن هم نخواهد رسید.
    به هر حال با همه این شرایط لینکلن هست و ازش هم لذت میبرم.تا ببینیم در آینده چه پیش خواهد آمد.
    ----------------------------------
    علی آقا دوستان از فن 206 جواب گرفتن.البته که شرایط آب و هوایی اهواز با دیگر جاها متفاوت هست و این یک مقدار کارو سخت میکنه.اگر اشتباه نکنم فن دوو هم خوب جواب داده بود.
    Last edited by diyukis; 28-07-2014 at 19:52.

4. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا تصادف به شاسي هم صدمه وارد كرده و ممكنه ماشين يكدست بكشه و بخاطر همين فرمان هم كمي از حالت اوليه تراز خودش خارج شده.
    توي مسير مستقيم حركت كنيد و بعد فرمان رو ول كنيد و ببينين آيا به يك سمت كشيده ميشه؟( احتمالا به سمتي كه تصادف داشته) و با وضعيت قبل از تصادف مقايسه كنيد.

براي رفع اين مشكل بطور اصولي بايد شاسي كشيده بشه، و اگر نه يك تنظيم فرمان مجدد لازمه.
    صداي پمپ هم ممكنه بخاطر شل شدن تسمه باشه و يا كج شدن پايه پمپ فرمان. اگر تصوير بگذاريد بهتره.
    ......................
    ممنونم آقا محسن، اتفاقا امروز تصادفا يه MVM 110 ديدم ( كه كپي چيني از روي دوو ماتيز هست) و يكدفعه به اين فكر افتادم كه ممكنه فن اين ماشين هم مورد خوبي باشه و بايد يك نگاهي بهش بندازم، چون ابعاد MVM 110 كوچك و فن اون هم احتمالا به اندازه اي هست كه بشه راحت در جلوي نوا سوار كرد .
    فردا سراغ يكي دوتا از همكاران برم كه قطعات دوو ميفرشند و سراغ فن دوو ماتيز را بگيرم و ببينم كه ابعاد و اندازه اون چقدره، چند وات توان داره و فرم قرار گيري و دياق و شكل پروانه و..اون چطوريه؟
    امروز هم بطور خيلي ابتدايي و آزمايشي يه فن و موتور 206 را جلوي نوا گذاشتم ( در واقع با دست نگه داشتم) تا ببينم چه مقدار فضا نياز داره و احتمالا به كجاها گير بكنه و چقدر جاي مانور داره و...
    حدس ميزنم با كمي اينور و آنور كردن و يه مقداري ترفند بشه سوارش كرد، البته اگر تصميم قطعي به استفاده از فن 206 گرفتم، سعي ميكنم اول اون را با دياق خودش سوار كنم كه از لحاظي كار راحتتر ميشه و از يك نظر ديگه سخت تر!

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

دوستان قیمت انجین استوک نوا چنده؟

8. 2 کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام دوستان
    من شنیدم میشه رفت و از کشورهای حوزه خلیج فارس موتور هر نوع ماشن امریکایی را خرید و وارد مناطق آزاد نمود و ماشین رو برد آنجا و با قیمت خیلی کمتری نسبت به داخل کشور موتور را تعویض نمود.آیا خبری دارید؟
    میگن که آنجاها ماشین های اسقاطی آن سالها که نسبتا سالم هم هستند هنوز در گاراژها موجودند.
    Last edited by hamid-r-s; 29-07-2014 at 03:59.

10. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

سلام دوستان
    من شنیدم میشه رفت و از کشورهای حوزه خلیج فارس موتور هر نئع ماشن امریکایی را خرید و وارد مناطق آزاد نمود و ماشین رو برد آنجا و با قمت خیلی کمتری نسبت به داخل کشور موتور را تعیض نمود.آیا خبری دارید؟
    میگن که آنجاها ماشین های اسقاطی سالها پی که نسبتا سالم هم هستند هنوز در گاراژها موجودند.
    اگر قرار باشه خرید با دلار باشه اصلا به صرفه نیست...

12. 2 کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

با سلام و تبريك عيد خدمت دوستان
    علي آقا درست حدس زدين شاسي كج شده بود سر ماشين شيب دار شده بود. كه كشيد صافش كرد.خيلي هم اصولي كل ماشين رو با زنجير و لوله مهار كرد بعد كشيدش. تسمه پمپ يكم شل بود سفت ترش كردم. امكان داره از اون باشه؟!فرمون رو باز كنم صاف ببندم مشكل داره؟!

14. 3 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قيمت دقيقي نميشه داد چون هركس بر اساس نظر خودش قيمت ميگذاره و اين قيمت ميتونه هم منطقي و واقعي باشه و هم غير واقعي.
    مثلا زماني كه موتور نوا را تعمير كامل كردم و روي زمين روشن شد، براي اون مشتري تا 4 ميليون هم بود چون ميديدن كه چقدر با حساب و كتاب و دقيق و مرتب داره تعمير ميشه و از همه چيز اون خبر داشتن، اما يك موتور كه معلوم نيست چه وضعيتي داشته باشه و حتي در صورت روشن كردن روي زمين ، بازهم مشخص نيست كه چه ايراداتي ميتونه در دراز مدت پيدا بكنه، نميتونه چنين قيمتي داشته باشه.
    با قيمتهاي زيادي كه اين روزها هست، اگر يك موتور سالم و كاملا بي عيب و نقص و تعمير شده به همراه متعلقات همراه( كاربراتور، واتر پمپ، دينام ، استارت، دلكو، پمپ فرمان، پروانه، ) ممكنه به راحتي تا 6 تومان هم قيمت داشته باشه البته به شرط داشتن مدارك كافي براي تعويض موتور.
    در غير اين صورت مطمئن باشيد كه موتور سالم را با قيمت ارزان پيدا نميكنين و اگر هر تضميني هم داده بشه معلوم نيست واقعا به اون تضمين عمل كنند و فردا كه مشكلي بوجود آمد واقعا جوابگو باشن.
    با يك نگاه به شيوه تعميرات خودروهايي كه اينجا هست و مقايسه اون با تعميراتي كه صرفا سرهم بندي است، ميتونيد تفاوت كيفيت و دليل ارزان بودن بعضي از موتورهاي دست دوم را متوجه شويد.
    بقول معروف هيچ ارزاني بي علت نيست....

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

باز هم سلام
    يه پمپ بنزين رو اوراق كردم عكسشو ميزارم. اين پمپ ديافراگمش سالم بود ولي روي ماشين من جواب نداد كه وقتي باز كردم ديدم سوراخ ورودي بنزينش با كلي آشغال مسدود شده. جنس پلاستيك ديافراگم خيلي محكمه و در عين حال زخيم و انعطاف پذير.

18. 3 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

من منظورم موتورهای استوک وارداتی بود....که کم کار هستن و قیمت مناسبی هم دارن....ولی ظاهرا واسه نوا چنین چیزی نیست!

موتورهای ژاپنی مثل تویوتا زیاده تو بازار

20. 3 کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •