تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 905 اولاول ... 223623673713719720721722723724725726727733773823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام

این ماشین منو کلافه کرده. خیلی تو انجمن سرچ کردم اما پیدا نکردم
    مشکل ماشینم اینه که صبح ها یا وقتی موتور کاملا سرده ماشینو روشن میکنم اول 1.5 دور موتور میره بالا بعد از 8 ثانیه دور موتور میفته و میره زیر یک و موتور به شدت میلرزه.اگه هم گاز بدی ماشین مثل موتور سیکلت از اگزوز صدای پوکه میده - اگر هم باهاش حرکت کنی تا پاتو بزاری رو کلاج ماشین خاموش میشه- این حالت تا زمانی هست که آمپر ماشین بیاد بالا و خوب گرم بشه ، وقتی گرم میشه دیگه هیچ مشکلی نداره-اول صبح حدود یه رب ساعتی گیر این مسئلم تا ماشین بعد از خاموش شدنهای متوالی و استارت زدن طولانی مدت گرم بشه
    اطلاعات ماشین:
    سمند موتور ملی دوگانه سوز مدل 88
    استپر رو عوض کردم
    مپ سنسور رو عوض کردم
    سنسور دریچه گاز رو عوض کردم
    شمعها عوض شده
    حدود 5 ماه پیش انژکتورا رو تمیز کردم فکر نکنم از انژکتورا باشه
    پمپ بنزین هم چک شده هیچ مشکلی نداره
    چند جا بردم تنطیم موتوری ولی نفهمیدن عیبش چیه- دستگاه زدن هیچ عیبی نشون نداده- حتی طرف صبح اومد خونه وقتی ماشین سرد بود دستگاه زد گفت فشار استوپرت بالاست ولی وقتی ماشین خوب گرم شد و حالت عادی پیدا کرد دیگخ دستگاه هیچی نشون نداد همه چیز اوکی بود
    ممنون میشم راهنماییم کنید

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام

این ماشین منو کلافه کرده. خیلی تو انجمن سرچ کردم اما پیدا نکردم
    مشکل ماشینم اینه که صبح ها یا وقتی موتور کاملا سرده ماشینو روشن میکنم اول 1.5 دور موتور میره بالا بعد از 8 ثانیه دور موتور میفته و میره زیر یک و موتور به شدت میلرزه.اگه هم گاز بدی ماشین مثل موتور سیکلت از اگزوز صدای پوکه میده - اگر هم باهاش حرکت کنی تا پاتو بزاری رو کلاج ماشین خاموش میشه- این حالت تا زمانی هست که آمپر ماشین بیاد بالا و خوب گرم بشه ، وقتی گرم میشه دیگه هیچ مشکلی نداره-اول صبح حدود یه رب ساعتی گیر این مسئلم تا ماشین بعد از خاموش شدنهای متوالی و استارت زدن طولانی مدت گرم بشه
    اطلاعات ماشین:
    سمند موتور ملی دوگانه سوز مدل 88
    استپر رو عوض کردم
    مپ سنسور رو عوض کردم
    سنسور دریچه گاز رو عوض کردم
    شمعها عوض شده
    حدود 5 ماه پیش انژکتورا رو تمیز کردم فکر نکنم از انژکتورا باشه
    پمپ بنزین هم چک شده هیچ مشکلی نداره
    چند جا بردم تنطیم موتوری ولی نفهمیدن عیبش چیه- دستگاه زدن هیچ عیبی نشون نداده- حتی طرف صبح اومد خونه وقتی ماشین سرد بود دستگاه زد گفت فشار استوپرت بالاست ولی وقتی ماشین خوب گرم شد و حالت عادی پیدا کرد دیگخ دستگاه هیچی نشون نداد همه چیز اوکی بود
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام دوست عزیز

من از ef7 زیاد اطلاعی ندارم ولی اگر مثل بقیه ماشینا باشه حتما فشنگی یا سنسور دمای اب رو چک کنید. اگه اطلاعات غلط بفرسته پاشش سوخت مختل میشه و این مسایل پیش میاد. مورد بعدی سنسور اکسیژن هست که مشکلات این چنین دیدم پیش آورده و خطایی هم با دیاگ نشون نمیداد!!!
    امکان نداره با دیاگ نشه مشکلش رو تشخیص داد. البته باید تعمیرکار ماهر باشه و فقط به خطاها اکتفا نکنه و پارامتر سنسورها رو دقیق بررسی کنه

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بنظر شما آیا میشه واشر سرسیلندر فلزی موتور ef7 یا هر موتوری که واشرسرسیلندر فلزی داره بعد از تعمیر موتور و یا برداشتن سرسیلندر اگه واشر سرسیلندر سالم باشه و نسوخته باشه دوباره ازش استفاده کرد و همون را رو موتور گذاشت و سرسیلندر را ببندیم؟
    اگه امکان داره و این کار جواب میده به نظر شما این واشر تا چه مدت میتونه جواب بده؟

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام دوستان

ماشینم بعد از اینکه گرم شد و دور موتور اومد زیر 1000 ، در حالت ایستاده و دنده خلاص ، چراغ های روغن و stop و اینا مدام روشن و خاموش میشه ؛ وقتی گاز میدم این مشکلو نداره و دوباره که دور موتور اومد زیر 1000 باز همین شکلیه

توی عکس gif زیر تمام توضیحات هست :

5. این کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بنظر شما آیا میشه واشر سرسیلندر فلزی موتور ef7 یا هر موتوری که واشرسرسیلندر فلزی داره بعد از تعمیر موتور و یا برداشتن سرسیلندر اگه واشر سرسیلندر سالم باشه و نسوخته باشه دوباره ازش استفاده کرد و همون را رو موتور گذاشت و سرسیلندر را ببندیم؟
    اگه امکان داره و این کار جواب میده به نظر شما این واشر تا چه مدت میتونه جواب بده؟
    سلام
    دوست عزیز جوابتون رو تو تاپیک سمند دادم
    سلام دوستان

ماشینم بعد از اینکه گرم شد و دور موتور اومد زیر 1000 ، در حالت ایستاده و دنده خلاص ، چراغ های روغن و stop و اینا مدام روشن و خاموش میشه ؛ وقتی گاز میدم این مشکلو نداره و دوباره که دور موتور اومد زیر 1000 باز همین شکلیه

توی عکس gif زیر تمام توضیحات هست :

ماشین روا هستش؟؟؟
    این مورد 100 درصد از روغنه چون چراغش روشن میشه. خیلی هم تو ماشینا اتفاق می افته
    تجربه این مورد رو داشتم و با تعویض فشنگی روغن حل شد. البته میتونه از ضعیف شدن اویل پمپ و حتی بی کیفیتی روغن هم باشه. چه روغنی استفاده میکنی؟

7. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز جوابتون رو تو تاپیک سمند دادم

ماشین روا هستش؟؟؟
    این مورد 100 درصد از روغنه چون چراغش روشن میشه. خیلی هم تو ماشینا اتفاق می افته
    تجربه این مورد رو داشتم و با تعویض فشنگی روغن حل شد. البته میتونه از ضعیف شدن اویل پمپ و حتی بی کیفیتی روغن هم باشه. چه روغنی استفاده میکنی؟
    بله ، روآ هستش

همیشه روغن خوب استفاده می کنم ، این روغنو تازه عوض کردم ، بهران تکتاز ریختم ؛ اما چون فیلتر روغن رو هم عوض کردم 4.5 لیتر ریختم که از نشانگر فول روغن زده بالا !

فشنگی روغن یا اویل پمپ رو خودم میتونم تستشون کنم ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله ، روآ هستش

همیشه روغن خوب استفاده می کنم ، این روغنو تازه عوض کردم ، بهران تکتاز ریختم ؛ اما چون فیلتر روغن رو هم عوض کردم 4.5 لیتر ریختم که از نشانگر فول روغن زده بالا !

فشنگی روغن یا اویل پمپ رو خودم میتونم تستشون کنم ؟
    اویل پمپ رو تست که میشه کرد ولی نمیدونم تو ایران میکنن یا نه. راه علمی که داره این هست که یه فشار سنج جای فشنگی میبندن و فشار اویل پمپ رو اندازه گیری میکنن و با استانداردش که برای هر ماشین خاص هست مقایسه میکنن.
    همیشه باید از ارزونترین راه شروع کرد. به نظر من این دفعه یه روغن دیگه مثلا ایرانول 8000 یا 12000 بریز ببین چطوری میشه. هیچ موقع هم روغن زیادی نریز. با فیلتر بیشتر از 4 لیتر نریز. روغن پایینتر از فول باشه بهتر از بالا بودنش هست
    اگه بازم درست نشد برو سراغ فشنگی که اونم قیمتی نداره و یه دونه حتما ایساکویی یا سامفر (ایساکویی هم داخلش مارک سامفر هست) بگیر و عوض کن و دوباره تست کن احتمالا مشکلت حل میشه. فشنگی رو غن هم پایین فیلتر روغن هست و جنس برنجی داره و یک سیم بهش وصل شده

10. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان...پراید 87 دارم بعد این چند مدت به روغن سوزی افتاده...خواستم بدونم هزینه تراشکاری و پیستون و ... چقدر میشه

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان...پراید 87 دارم بعد این چند مدت به روغن سوزی افتاده...خواستم بدونم هزینه تراشکاری و پیستون و ... چقدر میشه
    سلام دوست عزیز
    اصلا نمیشه گفت موتوری که باز نشده چقدر خرجش هست. تا وقتی قطعات دیده و تست نشن معلوم نمیشه. شاید همه چیز مثل سوپاپ و پیستون و بلوک و سرسیلندر سالم باشن و فقط یه دست رینگ یا مثلا کاسه نمد ساق سوپاپ بخواد و یا تو بدترین شرایط همه چیز خراب باشه و رینگ و پیستون و سوپاپ و تراشکاری و حتی سرسیلندر لازم باشه.
    شما الان ماشینت در چه حالیه؟ قدرت و کشش چطوره؟ روغن کم میکنه دود آبی داره؟ صبح ها دود میکنه یا همیشه؟ این چیزا رو مشخص کنید تا بشه حدودی فهمید از چی هستش

13. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اصلا نمیشه گفت موتوری که باز نشده چقدر خرجش هست. تا وقتی قطعات دیده و تست نشن معلوم نمیشه. شاید همه چیز مثل سوپاپ و پیستون و بلوک و سرسیلندر سالم باشن و فقط یه دست رینگ یا مثلا کاسه نمد ساق سوپاپ بخواد و یا تو بدترین شرایط همه چیز خراب باشه و رینگ و پیستون و سوپاپ و تراشکاری و حتی سرسیلندر لازم باشه.
    شما الان ماشینت در چه حالیه؟ قدرت و کشش چطوره؟ روغن کم میکنه دود آبی داره؟ صبح ها دود میکنه یا همیشه؟ این چیزا رو مشخص کنید تا بشه حدودی فهمید از چی هستش
    قدرت و کشش ماشین الان خوبه یعنی مثل سابق که بود وخالی باشه شتاب گیری و توان موتور خیلی خوبه چند نفر سوار بشن توان افت پیدا میکنه و سربالایی هم راحت میره ...دود ابی همیشه نمیده و دایمی نیست...مثلا چند ثانیه میده بعد قطع میشه و..روغن هم کم میکنه...مثلا بعد یک ماه شاید یک لیتر کم کنه البته دقیق شاید نگم...
    Last edited by alipencia; 11-01-2016 at 00:37.

15. این کاربر از alipencia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •