تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 1045 اولاول ... 223623673713719720721722723724725726727733773823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

lمیشه اگه کسی می تونه جواب بده...............

آقای مصطفی اگر جواب منو داشتین میدادین باید بگم همه اون گزینه ها رو امتحان کردم جواب نداده
    سلام
    منظور از اینکه فاصله بین کلمات زیاد شده ؟! منظور space زیادی زده شده ؟
    اگه به این صورت باشه میشه از طریق Replace این فاصله های اضافی رو حذف کرد....
    اگه می تونید نمونه فایلتون رو قرار بدید !!!

2 تا سوال دارم دوستان
    اول اینکه میخوام تو ورد یه فرم بسازم و این فرم را برای حدود 60 نفر پر کنم مشخصاتشا چکار کنم

و سوال دوم این که برای تایپ حرفه ای ریاضیات در ورد باید چه کار کنم؟
    برای سوال اول فکر می کنم با Mail Merge می تونید این کار رو انجام بدید.

برای سوال دوم هم نرم افزار Math Type

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز اگر دوستان راهنمایی کنن که من این شکل رو با چه نرم افزاری و یا در ورد ایجاد کنم ممنون میشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vahid1414; 28-02-2012 at 00:33.

داره خودمونی میشه mahdiyasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

این فایل رو نگاه کنین
    اگر بخام فاصله کلمات رو از هم کم کنم باید آخر هر سطر یک تب بزنم .حالا اگه بخام همشونو با هم جمع کنم و ورد هم همچنان در حالت تنظیم center باشه چی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

14 کم کردن فاصله حروف و واژه ها

نقل قول:
    این فایل رو نگاه کنین
    ( اگر بخام فاصله کلمات رو از هم کم کنم باید آخر هر سطر یک تب بزنم .حالا اگه بخام همشونو با هم جمع کنم و ورد هم همچنان در حالت تنظیم center باشه چی ؟ )

سلام دوست من
    پرسش شما رو متوجه نشدم متن شما که درحالت centered نیست بلکه دروضعیت justified است اما اگر قسمت اول پرسش رو درست فهمیده باشم ( اگر بخام فاصله کلمات رو از هم کم کنم ) برای کم یا زیاد کردن فاصله واژه ها ( کلمات ) باهم و حروف هر واژه ، Font dialog box رو در تب Home باز میکنی و در سربرگ charater spacing گزینه condenced رو انتخاب می‏کنی و در روبروی آن عدد مناسی که نظرتون رو تامین می‏کنه وارد می‏کنی وضمنا برای بیشتر از نرمال کردن فاصله واژه ها باهم و حروف هر واژه نیز می‏تونی گزینه expanded رو انتخاب کنی . اما اگر منظورتون کم کردن فاصله‏ای است که به علت justified بودن متن ایجاد شده . اون که دیگه معلومه بایستی Alignment رو روی centered قرار بدی .

اگه اشتباه برداشت کردم یا بد توضیح دادم بیشتر توضیح بدین تا اگه تونستم پاسخ مناسب بدم خدمتتون .
    Last edited by sohrab doaby; 28-02-2012 at 19:19.

5. 2 کاربر از sohrab doaby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض آفيس 2003

سلام و خسته نباشيد
    در ورد 2003 سايز چطور از اينچ به سانت تغيير ميكند؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

نقل قول:
    این فایل رو نگاه کنین
    ( اگر بخام فاصله کلمات رو از هم کم کنم باید آخر هر سطر یک تب بزنم .حالا اگه بخام همشونو با هم جمع کنم و ورد هم همچنان در حالت تنظیم center باشه چی ؟ )

سلام دوست من
    پرسش شما رو متوجه نشدم متن شما که درحالت centered نیست بلکه دروضعیت justified است اما اگر قسمت اول پرسش رو درست فهمیده باشم ( اگر بخام فاصله کلمات رو از هم کم کنم ) برای کم یا زیاد کردن فاصله واژه ها ( کلمات ) باهم و حروف هر واژه ، Font dialog box رو در تب Home باز میکنی و در سربرگ charater spacing گزینه condenced رو انتخاب می‏کنی و در روبروی آن عدد مناسی که نظرتون رو تامین می‏کنه وارد می‏کنی وضمنا برای بیشتر از نرمال کردن فاصله واژه ها باهم و حروف هر واژه نیز می‏تونی گزینه expanded رو انتخاب کنی . اما اگر منظورتون کم کردن فاصله‏ای است که به علت justified بودن متن ایجاد شده . اون که دیگه معلومه بایستی Alignment رو روی centered قرار بدی .

اگه اشتباه برداشت کردم یا بد توضیح دادم بیشتر توضیح بدین تا اگه تونستم پاسخ مناسب بدم خدمتتون .
    بله ....ببینید من اگه justifid رو انتخاب کنم باید خطوط از دو طرف با هم منظم باشند....حالا بعضی خطوط هستند که فقط سه کلمه توشون هست...وقتی این خط کوتاه بخاد از دو طرف منظم بشه ،مجبوره که فاصله کلمه ها رو زیاد کنه.
    تا ایتجاش اوکی
    حالا من میخام خطوطی که پر از کلمه هستند از دو طرف منظم بشن و خطوطی که کم کلمه دارن فقط راست چین بشن.همین آیا میشه ؟؟
    من وقتی فقط خطوط کم خط رو انتخاب مب کنم و راست چین می کنم می بینم که کل متن راست چین میشه که این نامنظمه....
    و اگر متنی 4000 صفحه داشته باشه باز این انتخاب کردن هم سخت میشه

امیدوار واضح گفته باشم چی میخام
    از تلاشتون برای کمک بمن ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض حذف tad های متنی که justified است

نقل قول :
    بله ....ببینید من اگه justifid رو انتخاب کنم باید خطوط از دو طرف با هم منظمباشند....حالا بعضی خطوط هستند که فقط سه کلمه توشون هست...وقتی این خط کوتاه بخاداز دو طرف منظم بشه ،مجبوره که فاصله کلمه ها رو زیاد کنه.
    تا ایتجاشاوکی
    حالا من میخام خطوطی که پر از کلمه هستند از دو طرف منظم بشن و خطوطی که کمکلمه دارن فقط راست چین بشن.همین آیا میشه ؟؟
    من وقتی فقط خطوط کم خط رو انتخابمب کنم و راست چین می کنم می بینم که کل متن راست چین میشه که این نامنظمه....
    واگر متنی 4000 صفحه داشته باشه باز این انتخاب کردن هم سخت میشه

امیدوارواضح گفته باشم چی میخام
    سلام
    دوست عزیز خیلی هم واضح و روشن است برای این کار هم فکر کنم بشه به روش زیر مشکل رو حل کرد .
    1 - CTRL+H را میزنی
    2 - کرسر را در کادر find what میزاری
    3- از دكمه Special گزينه line break manual انتخاب می‏کنی
    4 – كرسر را در كادر Replace with میزاری ( مهم )
    5 - مجددا از دكمه Special این بار گزينه tab caracter رو انتخاب می‏کنی
    6 - replace all رو میزنی
    ضمنا فایل نمونه‏ای رو که گذاشته بودی به همین روش درست کردم می‏تونی در آدرس زیر اونو ببینی فکر کنم همونی بود که خواسته بودی .
    برات آرزوی بهروزی دارم

9. 2 کاربر از sohrab doaby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

نقل قول :
    بله ....ببینید من اگه justifid رو انتخاب کنم باید خطوط از دو طرف با هم منظمباشند....حالا بعضی خطوط هستند که فقط سه کلمه توشون هست...وقتی این خط کوتاه بخاداز دو طرف منظم بشه ،مجبوره که فاصله کلمه ها رو زیاد کنه.
    تا ایتجاشاوکی
    حالا من میخام خطوطی که پر از کلمه هستند از دو طرف منظم بشن و خطوطی که کمکلمه دارن فقط راست چین بشن.همین آیا میشه ؟؟
    من وقتی فقط خطوط کم خط رو انتخابمب کنم و راست چین می کنم می بینم که کل متن راست چین میشه که این نامنظمه....
    واگر متنی 4000 صفحه داشته باشه باز این انتخاب کردن هم سخت میشه

امیدوارواضح گفته باشم چی میخام
    سلام
    دوست عزیز خیلی هم واضح و روشن است برای این کار هم فکر کنم بشه به روش زیر مشکل رو حل کرد .
    1 - CTRL+H را میزنی
    2 - کرسر را در کادر find what میزاری
    3- از دكمه Special گزينه line break manual انتخاب می‏کنی
    4 – كرسر را در كادر Replace with میزاری ( مهم )
    5 - مجددا از دكمه Special این بار گزينه tab caracter رو انتخاب می‏کنی
    6 - replace all رو میزنی
    ضمنا فایل نمونه‏ای رو که گذاشته بودی به همین روش درست کردم می‏تونی در آدرس زیر اونو ببینی فکر کنم همونی بود که خواسته بودی .
    برات آرزوی بهروزی دارم
    lممنونم دوست عزیز ...کاملا جواب داد....

---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------

سوال دیگه ای که پیش اومده اینه که وقتی footnes می زنی و پاورقی می نویسی.خط روی پاورقی ها فقط چند سانت طولشه...راهی هست که خط در کل عرض صفحه ادامه داشته باشه؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

من برای کار پایان نامه باید فهرست بزنم و بعد متن اصلی.
    حال در اصول نگارش، گفته شده است که فهرست باید با حروف ابجد باشد و بعد از فهرست بندی(یعنی شروع متن اصلی پایان نامه) باید با شمارش اعداد شروع شود.
    حالا سوال من این است که چطور میتونم یکسری صفحه در اول پایان نامه برای فهرست بزارم بدون شمارش صفحه و شمارش صفحه از شروع متن اصلی بخوره؟چون قاعدتا وقتی یکسری صفحه از ورد برای فهرست نویسی صرف میشه، قسمت شروع متن اصلی پایان نامه دیگه از 1 نمیشه!

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

من برای کار پایان نامه باید فهرست بزنم و بعد متن اصلی.
    حال در اصول نگارش، گفته شده است که فهرست باید با حروف ابجد باشد و بعد از فهرست بندی(یعنی شروع متن اصلی پایان نامه) باید با شمارش اعداد شروع شود.
    حالا سوال من این است که چطور میتونم یکسری صفحه در اول پایان نامه برای فهرست بزارم بدون شمارش صفحه و شمارش صفحه از شروع متن اصلی بخوره؟چون قاعدتا وقتی یکسری صفحه از ورد برای فهرست نویسی صرف میشه، قسمت شروع متن اصلی پایان نامه دیگه از 1 نمیشه!
    سلام

13. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •