با نام خدا وسلام
دوستان وقتی یکی از درایو های کامپیوترمو باز می کنم چنین اروری میده.... واسه چیه؟؟؟؟
"Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate
permissions to access the item
با نام خدا وسلام
دوستان وقتی یکی از درایو های کامپیوترمو باز می کنم چنین اروری میده.... واسه چیه؟؟؟؟
"Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate
permissions to access the item
سلام
برین به کنترل پنل و add/remove windows components و Internet Explorer Enhanced Security رو Uninstall کنین .
بنده یک ویندوز xp سرویس پک 3 بدون هیچگونه دستکاری نصب کردم. بعدا آنتی ویروس nod32 و اینترنت اکسپلورر 8 نصب کردم و بعد ویندوز و آنتی ویروس رو به صورت آنلاین به طور کامل اپدیت کردم و تمام hotfix ها و security update ها و net framework رو آنلاین نصب کردم.
حالا ویندوز روانتر و بهتر کار می کنه ولی دو تا مشکل به هم زده:
1 - بعضی اوقات به طور ناگهانی وسط کار ری استارت می کنه (سی پی یو و فن سی پی یو سالمه)
2 - هنگام خاموش کردن خیلی طول می کشه تا shut down بکنه
لطفا راهنمایی بکنید ممنون
ریستارت وسط کار اگه همیشگی هست که باید بررسی بشه ولی اگر در مان های خاص که با کامپیوتر کار میکنید رخ میده بیشترین احتمال میره به سمت داغ شدن CPU مخصوصا اگه اینتل باشه
در مورد خاموش شدن سیستم هم چون مدت زمانی از نصب سیستم عامل گذشته و آپدیت ها هم نصب شدن رو سیستم و نرم افزارهای مختلف هم نصب کردید رو سیستم بلاخره تاثیر داره تو زمان خاموش شدن سیستم و چیز غیر عادی نیست
پیشنهاد میکنم سیستم خودتون رو حتما با نرم افزاری مثل TuneUp Utilities 2011 چک کنید تا ایرادهای و خطاهای احتمالی رو رفع و سرعت سیستم رو در صورت امکان بهبود ببخشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از Command prompt هم كاري بر نيومد!
من همه هم درست تايپ مي كنم و هم فاصله رو رعايت مي كنم!
ولي باز هم جواب نميده!!
سلام
من ويندوز سرويس پك 3 گرفتم وقتي نصب شد وارد يوزر administrators ميشه و يه يوزر ساختم و يوزر ادمين رو غير فعال كردم وقتي ويندوز بالا مياد ميگه يوزر ادمين غير فعاله وقتي ok رو ميزنم وارد صفحه لوگين اسكرين مياد واز اين صفحه وارد يوزرم ميشم.
من نميخوام اون پيغام ادمين و صفحه لوگين بياد ميخوام يه راست بره يوزره خودم بايد چيكار كنم؟
هنگامي كه يوزر ادمين فعال بود +يوزره خودم وقتي ويندوز بالا ميومد وارد يوزره ادمين ميشد!!! خيلي عجيب بود! وقتي log off ميكردم فقط يوزه خودمو ميديدم نه ادمين!!
سلام
توسط CD همین ویندوزی که دارید ازش استفاده میکنید ویتدوز رو Repair کنید بهتره.
تاپیک زیر رو مشاهده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
انگلیسیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
شما وقتی می تونید یوزر ادمین رو Disable کنید که یوزری با چنین دسترسی داشته باشید و یا ساخته باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)