تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 800 اولاول ... 223623673713719720721722723724725726727733773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با نام خدا وسلام
    دوستان وقتی یکی از درایو های کامپیوترمو باز می کنم چنین اروری میده.... واسه چیه؟؟؟؟
    "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate
    permissions to access the item

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با نام خدا وسلام
    دوستان وقتی یکی از درایو های کامپیوترمو باز می کنم چنین اروری میده.... واسه چیه؟؟؟؟
    "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate
    permissions to access the item
    سلام
    برین به کنترل پنل و add/remove windows components و Internet Explorer Enhanced Security رو Uninstall کنین .

3. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بنده یک ویندوز xp سرویس پک 3 بدون هیچگونه دستکاری نصب کردم. بعدا آنتی ویروس nod32 و اینترنت اکسپلورر 8 نصب کردم و بعد ویندوز و آنتی ویروس رو به صورت آنلاین به طور کامل اپدیت کردم و تمام hotfix ها و security update ها و net framework رو آنلاین نصب کردم.

حالا ویندوز روانتر و بهتر کار می کنه ولی دو تا مشکل به هم زده:
    1 - بعضی اوقات به طور ناگهانی وسط کار ری استارت می کنه (سی پی یو و فن سی پی یو سالمه)
    2 - هنگام خاموش کردن خیلی طول می کشه تا shut down بکنه

لطفا راهنمایی بکنید ممنون

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

بنده یک ویندوز xp سرویس پک 3 بدون هیچگونه دستکاری نصب کردم. بعدا آنتی ویروس nod32 و اینترنت اکسپلورر 8 نصب کردم و بعد ویندوز و آنتی ویروس رو به صورت آنلاین به طور کامل اپدیت کردم و تمام hotfix ها و security update ها و net framework رو آنلاین نصب کردم.

حالا ویندوز روانتر و بهتر کار می کنه ولی دو تا مشکل به هم زده:
    1 - بعضی اوقات به طور ناگهانی وسط کار ری استارت می کنه (سی پی یو و فن سی پی یو سالمه)
    2 - هنگام خاموش کردن خیلی طول می کشه تا shut down بکنه

لطفا راهنمایی بکنید ممنون

ریستارت وسط کار اگه همیشگی هست که باید بررسی بشه ولی اگر در مان های خاص که با کامپیوتر کار میکنید رخ میده بیشترین احتمال میره به سمت داغ شدن CPU مخصوصا اگه اینتل باشه
    در مورد خاموش شدن سیستم هم چون مدت زمانی از نصب سیستم عامل گذشته و آپدیت ها هم نصب شدن رو سیستم و نرم افزارهای مختلف هم نصب کردید رو سیستم بلاخره تاثیر داره تو زمان خاموش شدن سیستم و چیز غیر عادی نیست
    پیشنهاد میکنم سیستم خودتون رو حتما با نرم افزاری مثل TuneUp Utilities 2011 چک کنید تا ایرادهای و خطاهای احتمالی رو رفع و سرعت سیستم رو در صورت امکان بهبود ببخشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من مي خوام از طريقه run دستور sfc /scannow رو وارد كنم تا ويندوز رو از رويه سي دي ترميم كنم اما زماني دستور رو وارد مي كنم يه لحظه صفحه اي مياد و سريع ميره, در واقع هيچ اتفاقي نمي افته!
    مشكل از كجاست!؟
    با تشكر
    شما از Command prompt امتحان کردین؟احتمالا اشتباه نوشتین و فاصله رو رعایت نکردین!
    اگر روشش مهم نیست از همون Command prompt راحت اجرا میشه.
    از Command prompt هم كاري بر نيومد!
    من همه هم درست تايپ مي كنم و هم فاصله رو رعايت مي كنم!
    ولي باز هم جواب نميده!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من ويندوز سرويس پك 3 گرفتم وقتي نصب شد وارد يوزر administrators ميشه و يه يوزر ساختم و يوزر ادمين رو غير فعال كردم وقتي ويندوز بالا مياد ميگه يوزر ادمين غير فعاله وقتي ok رو ميزنم وارد صفحه لوگين اسكرين مياد واز اين صفحه وارد يوزرم ميشم.

من نميخوام اون پيغام ادمين و صفحه لوگين بياد ميخوام يه راست بره يوزره خودم بايد چيكار كنم؟

هنگامي كه يوزر ادمين فعال بود +يوزره خودم وقتي ويندوز بالا ميومد وارد يوزره ادمين ميشد!!! خيلي عجيب بود! وقتي log off ميكردم فقط يوزه خودمو ميديدم نه ادمين!!

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از Command prompt هم كاري بر نيومد!
    من همه هم درست تايپ مي كنم و هم فاصله رو رعايت مي كنم!
    ولي باز هم جواب نميده!!
    سلام

توسط CD همین ویندوزی که دارید ازش استفاده میکنید ویتدوز رو Repair کنید بهتره.

سلام

من ويندوز سرويس پك 3 گرفتم وقتي نصب شد وارد يوزر administrators ميشه و يه يوزر ساختم و يوزر ادمين رو غير فعال كردم وقتي ويندوز بالا مياد ميگه يوزر ادمين غير فعاله وقتي ok رو ميزنم وارد صفحه لوگين اسكرين مياد واز اين صفحه وارد يوزرم ميشم.

من نميخوام اون پيغام ادمين و صفحه لوگين بياد ميخوام يه راست بره يوزره خودم بايد چيكار كنم؟

هنگامي كه يوزر ادمين فعال بود +يوزره خودم وقتي ويندوز بالا ميومد وارد يوزره ادمين ميشد!!! خيلي عجيب بود! وقتي log off ميكردم فقط يوزه خودمو ميديدم نه ادمين!!
    تاپیک زیر رو مشاهده کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید

10. 3 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

این ارور چرا میاد؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

انگلیسیه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

13. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Admin User

سلام

با سلام
    شما وقتی می تونید یوزر ادمین رو Disable کنید که یوزری با چنین دسترسی داشته باشید و یا ساخته باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •