ورلد10 دوباره رفت !
W10 had to be taken offline for the moment. New information will be posted in an announcement in a few minutes.
Please do NOT submit tickets about w10 for bugs or the server not being available!
ورلد10 دوباره رفت !
W10 had to be taken offline for the moment. New information will be posted in an announcement in a few minutes.
Please do NOT submit tickets about w10 for bugs or the server not being available!
Last edited by mstf666; 11-11-2007 at 16:48.
كمال پا قدمت سنگين بود
برو ورلد 11 را هم بيار پايين
===============
من از همان ديروز متوجه شدم يك مشكلي دارد اين 10. سر تايمر كلي بالا پايين ميشد.ميل ها هم يكبار علامتش ميامد بعد غيب ميشد.
کلنگ بهت توصیه میکنم ورلد11 نیای که اعصابت خورد میشه.شاید من آبندود کردمش.
یه اتفاق جالب دیگه توی ورلد 10 افتاد!!!!
من 1ساعت پیش اومدم دیدم سرور درست شده! دستور ساخت چند هزار سرباز دام!
الا از خواب بلند شدم دیدم ورد 10 نیست! بعد دوبار اومد! رفتم می بینم کلی از سربازهام نیست!
ریسورسهام تکمیله! و من پرمیم دار شدم!
جل الخالق!
برو بچ برید حال کنید.همه بازیکنای ورلد10 2روز پرمیوم مجانی گرفتن برای دلجویی از طرف مدیرای تریبال.
منم زدم سرباز بسازه و ساختمون آپگرید کنه همین یک ساعت پیش ولی وقتی دوباره سرور رفت و اومد دیدم همش به هم خورده دوباره.
خدایی چه پاقدمی داشتما!
فعلا که همچنان قاطه ورلد 10
من یه یوزر هم تو 11 ساختم... برا اوقات بیکاری یه سری هم به اونجا میزنم![]()
چی کار کردی الان ورد 11 هم می ترکه
بچه چرا کم پیریموم داده یه بیست روز می دادند حالش رو می بردیم
عجب شانسی دارم من...
احتمالا اونا دوباره میخوان منو نوبل کنن
پس اگه میشه منو یکی به ترایبش دعوت کنه البته قوی...تا دوباره نوبیل نشدم
با تشکر
یادم رفت بگم
Alpotkin(389|770
برادر اسم یوزرتو بده.ما به مختصات اینجا کاری نداریم(البته به جز دادن ریسورس و ساپورت فرستادن)
راستی بچه های ترایب فایت امین هم با یوزر Regolus Black که قبلا مال من بودش و الان 9000امتیاز داره به جمعمون اضافه شدش.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)