تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 2376 اولاول ... 22362367371371972072172272372472572672773377382312231723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

بیگ زاده افتضاح بود اخه این چه طرزه بازی کردنه
    مرسی خسرو حیدری,عالی بود یکی از بهترین خریدای اس اس بوده این فصل + جان واریو

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیگ زاده افتضاح بود اخه این چه طرزه بازی کردنه
    مرسی خسرو حیدری,عالی بود یکی از بهترین خریدای اس اس بوده این فصل + جان واریو
    به نظرم این تو دربی یه گندی میزنه ! (بیگ زاده)
    انشا الله امیر ابادی رو بازی بده !

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

AnarchAshkan این عکسای ماکسیو از کجا گیر میاری؟ نکنه تو هم مثل خودم طرفدار اتلتیکومادریدی؟؟
    سلام داش سعید , عکسای ماکسی را تو گوگل سرچ میکنم شاید بهضیهاش ف ی ل ت ر باشه که با پ ر و ک س ی ...
    درسته منم طرفدار اتلتیکو م , هوادارای اتلتیکو را عشق است

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

بچه ها به نظرتون جایگاه اس اس تو دربی پر میشه؟ اخه همیشه خالیه
    کسی نمیدونه چرا کم میرن ورزشگاه؟
    تقصیره خودمونه دیگه از بس کم میریم ورزشگاه روز به روز سهمون تو ورزشگاه کمتر میشه
    ما دربی رو میبریم من میدونم

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی بچه ها این قضیه احمد رضا عابدزاده چی بود تماشاچیا یه چیزایی میگفتن یا من اشتباهی شنیدم
    میخواستن بگن : احمد عابدزاده ک.کش حر... که روبرو با ادب تشریف داشتن و نگفتن

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه از استادیوم برگشتم جای شما خالی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هفته هشتم لیگ برتر /
    پیروزی استقلال قبل از دربی شصت و پنجم / صعود به رده ششم

هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر امشب با برتری تیم فوتبال استقلال برابر راه آهن پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، روز دوم از هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر از ساعت 20 امشب با برگزاری دیدار تیم های استقلال و راه آهن در ورزشگاه آزادی تهران پیگیری شد.

در این دیدار که به قضاوت علیرضا فغانی و در حضور بیش از 40 هزار تماشاگر برگزار شد، تیم فوتبال استقلال با نتیجه 2 بر یک حریف خود را شکست داد.

در نیمه اول این بازی ابتدا تیم فوتبال راه آهن با گل دقیقه 29 مجتبی زارع از حریف خود پیش افتاد اما پیروز قربانی در دقیقه 35 با ضربه سر بازی را به تساوی کشاند. در ادامه این دیدار آرش برهانی در دقیقه 39 گل دوم استقلال را وارد دروازه راه آهن کرد و این نتیجه تا پایان 90 دقیقه باقی ماند.

استقلال که باید روز جمعه هفته جاری در دربی شصت و پنجم به مصاف پرسپولیس برود با این پیروزی 13 امتیازی شد و به رده ششم جدول رده بندی صعود کرد. راه آهن نیز در رده چهاردهم جای گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از پيروزي برابر راه اهن

قلعه‌نويي: فقط 10 دقيقه فوتبال استقلالي بازي كرديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مقابل راه آهن فقط 10 دقيقه به سبك خودمان بازي كرديم و خوشحالم كه پيش از دربي سه امتياز گرفتيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي دو بر يك مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران گفت: هجده سال در رده هاي مختلف براي استقلال بازي كردم و كتف و دست و پايم را براي اين تيم دادم؛ اما از من تقديري صورت نگرفت؛ اما 2 سال براي راه آهن بازي كردم و اين باشگاه از من تقدير كرد. جا دارد از آنها تشكر كنم.
    وي در خصوص مسابقه گفت: بازي برابر حريف سخت ترين ديدار استقلال در ليگ اين فصل بود. به داود مهابادي تبريك مي گويم. تيمش مستحق شكست نبود و خدا به ما كمك كرد كه پيش از دربي سه امتياز اين مسابقه را كسب كنيم.
    سرمربي استقلال ادامه داد: مسابقه را بد شروع كرديم كه تصور مي كنم بازيكنان در باد پيروزي شش بر صفر مقابل استقلال اهواز بودند؛ اما در نيمه دوم برتر از حريف بوديم و چند موقعيت گل را از دست داديم، هر چند در اين مسابقه فقط 10 دقيقه فوتبال استقلالي ارائه كرديم.
    قلعه نويي در خصوص نيمكت نشيني جباري گفت: اين تشخيص كادر فني بود كه اين بازيكن از ابتدا بازي نكند.
    سرمربي استقلال در خصوص رويارويي با پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر گفت: اين ديدار شرايط خودش را دارد. براي اين مسابقه مشكل خاصي نداريم زيرا بازيكنان به اندازه كافي انگيزه دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از شكست برابر استقلال تهران

مهابادي: كمك داور گل صحيح ما را مردود اعلام كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: در حاليكه داور در 6 متري صحنه بود، كمك داور از فاصله 50 متري گل صحيح ما را مردود اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاي فارس، داود مهابادي پس از شكست دو بريك مقابل استقلال در جمع خبرنگاران گفت: در 30 دقيقه ابتدايي مسابقه بر حريف تسلط داشتيم؛ اما در 10دقيقه اي كه بازي را از دست داديم، 2گل دريافت كرديم.
    وي افزود: با تمام احترامي كه براي كادر فني استقلال قائل هستم؛ بايد بگويم مستحق شكست نبوديم. از بازي بازيكنانم راضي هستم.
    سرمربي راه آهن با انتقاد از قضاوت بازي تصريح كرد: متاسفانه در اوايل بازي داور در شش متري صحنه گل ما را صحيح اعلام كرد؛ اما كمك داور از 50 متري اين گل را مردود دانست و خطاي هند گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

/حاشيه ديدار استقلال و راه آهن/

اعتراض تماشاگران به نيمكت نشيني مجيدي و حضور عليزاده

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال تهران نسبت به تعويض سوم سرمربي تيم خود در ديدار مقابل راه آهن به شدت اعتراض كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي در دقيقه 83 آرش برهاني را از ميدان بيرون كشيد و علي عليزاده را به ميدان فرستاد و هواداران استقلال به شدت به اين تصميم قلعه نويي اعتراض كردند.
    آنها از سرمربي استقلال مي خواستند كه فرهاد مجيدي را به جاي عليزاده به ميدان بفرستد.
    حسين آشنا دروازه‌بان راه آهن كه در نيمه نخست لباس قرمز بر تن داشت و هواداران استقلال عليه وي شعار سردادند، در نيمه دوم با لباس يكدست طوسي به ميدان رفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •