تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 723 از 949 اولاول ... 223623673713719720721722723724725726727733773823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,221 به 7,230 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آقا برای تخلیه کردن از زمانی که درخواست میدی اینترنتت قطع میشه ؟! در کل از کجا میفهمی خطتت رو تخلیه کردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا برای تخلیه کردن از زمانی که درخواست میدی اینترنتت قطع میشه ؟! در کل از کجا میفهمی خطتت رو تخلیه کردن.
    هر وقت چراغ ADSL مودم روشن نشد و خاموش بود، یعنی اینکه خط آزاد شده و ADSL روش وصل نیست.

3. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خوش به حالت که شنبه خلاص میشی! من 20 روز از سرویسم مونده (بعنی 80 هزار تومن) سرعت و کیفیتش هم انقدر افتضاح شده که تنها کاری که به فکرم رسید این بود که پسورد وایفای رو بردارم همسایه ها استفاده کنن حداقل!
    طراوتی مدیرشون هم دقیقا همینی هستش که نوشتی.
    بزار سرویس رو تخلیه کنم بعدش زنگ میزنم فحش بارونشون میکنم مال منم 40 روز مونده نت حجمی دارم ولی بیخیال شدم میخوام تخلیه کنم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من كه مجبور شدم و سرويسم رو محدود كردم. 2 مگ 40 گيگ با دانلود شبانه. گرونتره و محدود ولي چاره اي نداشتم.

6. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من كه مجبور شدم و سرويسم رو محدود كردم. 2 مگ 40 گيگ با دانلود شبانه. گرونتره و محدود ولي چاره اي نداشتم.
    بیزحمت وضعیت دانلود شبانتونو رو با این سرویسی که گفتید اعلام کنید تا شاید منم اومدم روی این سرویس

8. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان گرامی

طبق مصوبه کمسیون تنطیم مقررات شماره ۱۵۲ مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴

بند ۵ - اراییه کننده بر اساس قرارداد موظف به انجام تعهدات تا پایان قرار داد می باشد.
    بند ۶- اراییه کننده خدمات باید در بسته های تعرفهای خود نرخ بیت ریت ( سرعت) و مدت زمان اراییه خدمات را به صورت شفاف و در قرارداد مشترکین لحاظ کند.

برید قوانین مربوطه مطالع کنید با فحش و تحیت و لعنت، سپردن طرف به خدا و پیغمبر سرعت اینترنت شما بر نمی گرده شاکایت پیگیری کنید تا آخرش سازمان تنظیم میگه بر اسا مستندات باید حرف زد خود قرار دارید شکایت کنید ندارید باید ار شرکت SLA کنید اونها موظف هستند برای شما ارسال کنند. این هم آدرس سایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم آلان واقعا داغ دارم با این وضعیت، چون بیشتر کار روزانه ام با اینترنت بود و هست، هنوز سر درگم هستم و در حال پیگیری، کار به جایی رسیده که بندگان خدا، اپراتورها که هیچ کاره هستند عذر خواهی می کنند از من!!!

اما در هر صورت تا آخر شکایت پیگیری می کنم!!!
    Last edited by codex1; 20-05-2015 at 13:40.

10. 2 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیزحمت وضعیت دانلود شبانتونو رو با این سرویسی که گفتید اعلام کنید تا شاید منم اومدم روی این سرویس
    من هم امروز تغییر دادم به دومگ با 40 گیگ و شبانه رایگان
    تا دو ماه پیش که داشتم، شبها با سرعت 250 دانلود می کرد و شبی تا 4/5 گیگ می گرفت ولی الان با این وضعیت نامحدودها نمی دونم هنوز هم اونطوری هست یا نه ؟ امشب معلوم می شه ...

12. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هیچ وقت نگفتم بیان از شاتل بگیرین به یه دوستمون گفتم به شما خیلی داره ظلم میشه شما خیلی زیاد دارین میدین در ماه برای یه مقدار گیگ ناقابل
    من همه جا میگردم به کسی هم فک نکنم مربوط باشه من کچا میتونم بیام یا نیام
    شهر کوچیک بله نسبت به تهران ولی یک میلیون نفر نمیدونم کوچیکه یا نه
    خدا به ما آشنا ندادش دوستم ندارم اگه داشتم که می گفتم دان استریممو ببره بالا تا بیشتر بکشم ازشون عزیزم
    شما هم انقد بد صحبت نکنید وقتی از قصد بقیه با خبر نیستین
    ممنون دوست من
    من بد صحبت نمیکنم ، منتها با هرکس بر اساس شان خودش حرف میزنم...
    شما هر پستی که تو قسمت نت این فروم گذاشتی این بوده که : چقد شماها کم دانلود میکنید و من پشت به پشت هر شب دانلود میکنم و عکسامو ببینید و رازمو به کسی نمیگم و... در صورتی که هیچ روشی بلد نیستی و اساسا شاتل که حتی در قسمت فیلترینگ کشور هم مشاوره میده و کار میکنه ، اینقد آماتور نیست که کسی مثه تو بتونه دورش بزنه و دلایلی که اینقد دانلود کردی رو در پست قبلیم بهت گفتم...

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من بد صحبت نمیکنم ، منتها با هرکس بر اساس شان خودش حرف میزنم...
    شما هر پستی که تو قسمت نت این فروم گذاشتی این بوده که : چقد شماها کم دانلود میکنید و من پشت به پشت هر شب دانلود میکنم و عکسامو ببینید و رازمو به کسی نمیگم و... در صورتی که هیچ روشی بلد نیستی و اساسا شاتل که حتی در قسمت فیلترینگ کشور هم مشاوره میده و کار میکنه ، اینقد آماتور نیست که کسی مثه تو بتونه دورش بزنه و دلایلی که اینقد دانلود کردی رو در پست قبلیم بهت گفتم...
    باشه شما به راحتی میتونی به همون چند دلیلی که گفتی خودتو قانع کنی
    شاتل از آدم تشکیل شده من آدمم پس میشه انقد خودمونو دست کم نیگیریم دوست من فک نکن خیلی باهوشن اینا همیشه راهایی هستش برای نفوذ گلم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستانی که میگین تغییر سرویس دادین و حجمی گرفتین خواهشا وقتی اعتبارتون تموم شد تخلیه کنید! والا حجمی بقیه شرکتها از این فن آوای لکنتی خیلی بهتره. شما اگه تخلیه نکنید باعث میشید اینا هر بلایی که خواست سرمون بیان و مطمئن باشن که ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم و خودمون رو با شرایط وقف میدیم!

16. 2 کاربر از tourjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •