سلام
میشه بجای هارد اکسترنال از فلش 32 گیگ استفاده کرد تفاوتی در سرعت و کیفیت با هارد اکسترنال داره ؟
سلام
میشه بجای هارد اکسترنال از فلش 32 گیگ استفاده کرد تفاوتی در سرعت و کیفیت با هارد اکسترنال داره ؟
من تابستون قبلی کنسول خودم رو با ایکس باکسِ رفیقم عوض کردم و 3-4 ماهی دستم بود.
ولی نمیدونم چرا حسی که 3 بهم میده xbox عمرا نمیده.(نظر شخصی)
خدا وکیلی بازی های انحصاری ایکس باکس عالین ولی در مقابل بازی های انحصاری سونی هیچ حرفی برای گفتن ندارن.(نظر شخصی)
یه چیزی هم که خیلی برام جالبه هزار دفعه دیدم ملت میرن ایکس باکس میفروشن 3 میخرن ولی بالعکس رو اصلا ندیدم نمونش همین رفیقم که بعد از 4 ماه که کنسولم دستش بود به زور ازش پس گرفتم
یه ماه نگذشت با هزار قسط و قرض رفت یه 3 خرید.
البته قبلا چون هنوز 3 حـــک نشده بود پیش میومد که اونایی که 3 داشتن درکنارش یه ایکس باکس هم میگرفتن که پوله اضافی برای بازی های مولتی ندن ولی الان که حــــک شده قضیه کاملا فرق کرده.
بالاخره هر کسی نظری داره دیگه!
فلشتون اگه سرعتش بالا باشه مشکلی نداره.
الان دیگه همانطور که قبلا هم گفتم خرید هر یک ازین کنسول ها سلیقه ای هست! بالاخره یکی به عشق هیلو و گیرز و .. میره X360 میخره یکی به عشق آنچارتید و کیلزون و ... میره PS3 میخره!
ولی خوب قطعا داشتن هر دو کنسول در کنار هم خیلی ارزشمند تره!
آقا شهاب جواب این سوال مارو هم میدی ؟
عزیز جان اینجا تایپک ps3 هست نه فلشمسلما اگه این سوالتون رو در بخش خودش بپرسید جوابتون رو سریع تر و تخصصی تر میدهند
(برداشت نشه که افراد این تایپک جواب ها رو دیر و غیر تخصصی میدن
)
من يه فلش دارم ماله خيلي وقته واقعا عاليه نقره اي جنسش هم استيل ماركش pqi اگه الان اين مارك تو بازار باشه حتما بگير---
حتماً فلش high speed بگیر تو اکثر مارک ها هست مدل پر سرعت اما قیمتش بیشتر هست.
چه خبر شده تو این فروم . نه به اینکه هیچ کس نمیومد تو بحث ها شرکت کنه نه به الان که همه ریختن.
به خدا اینجا جای بحث در مورد جنگ کنسولی نیست !!!
من خودم طرفدار دو آتیشه ی PS3 هستم ولی اینو بگم که اگر XBOX وجود نداشته باشه PS3 هم
پیشرفت نخواهد کرد .پس باید دو تا رقیب باشند این وسط !!!!
قیمت فلش 32 رو نمیدونم ولی اگه پولش رو حدوداً دو برابر کنی میتونی یک هارد 500 بگیری. چه کاریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)