ایا میشه از micro sd و یه مبدل برای رم دستگاه استفاده کرد و اینجوری از شر قیمتهای نجومی رم های مموری استیک رها شد
اگه کسی امکاناتش رو داره یه تست بزنه اگه اوکی بود خراب شیم رو رم های جدید
ایا میشه از micro sd و یه مبدل برای رم دستگاه استفاده کرد و اینجوری از شر قیمتهای نجومی رم های مموری استیک رها شد
اگه کسی امکاناتش رو داره یه تست بزنه اگه اوکی بود خراب شیم رو رم های جدید
بله دوست عزیز این امکان هست.
مبدل هایی برای این کار وجود داره.اما متاسفانه من جایی را ندیدم که بتوانم این تبدیل را تهیه کنم.
البته فقط میتونی آهنگ و عکس و احتمالا فیلم روی این نوع مموری بریزی چون سرعت نوشتن و خواندن micro SD ها نسبت به memory stick PRO Duo ها خیلی خیلی پایین هست و هنگام بازی کردن بازی به شدت فریم فریم میشود.
این نکته هم همیشه یادت باشه هر گرانی بی دلیل نیست.
مقایسه این 2 نوع مموری با هم:
Memory Stick PRO Duo-Sony-256MB-Original
Memory Stick PRO Duo-Sony-4GB-FAKE-high quality
Micro SD-2GB-nokia
![]()
Last edited by choory; 16-02-2009 at 17:42.
دوستان برگشتم بالاخره دوری از دوستانی مانند ali ranger.choory.mehdi30nema.giga2007.hamidaziz. و... ممکن نیست . با تشکر از شما که هوای منو داشتید . تقصیر من بود.
یک خبر :
پی اس پی داران می توانند خوش حال باشند که در ماه خرداد یک بازی در سبک God of war با گرافیک بالا دارند که DS داران حتما داغ این گرافیک بر دلشون می مونه . اگراکتیویزون زیر حرفش نزنه این بازی بعد از God of war وResistance بهترین بازی می شود . نام این بازی X-men origins Wolverine است که برای تمامی کنسول ها به جز PS2 می آید . (مثل اینکه این شرکت ACTIVISION خوشش نمی آید برای شرکت Sony بازی بسازد .)
نقد بازی :
طبق انچه در دمو ها و عکس ها دیده شده است اکشن بازی نفس گیر . سریع و دارای کومبو های فراوان است . شخصیت اصلی Wolverine است که از کاراکتر های معروف X-men است . مبارزات شبیه آنچه که در نینجا گایدن است در مبارزات دشمنان زیادی به شما حمله می کنند و از همه جالبتر می توانید از حرکات اصلی Wolverine که در فیلم دیده شده استفاده کنید . در مقایسه با X-men2 این بازی تغییرات زیادی کرده که امیدواریم مثل دیگر بازی هایی که از روی فیلم و کارتون ساخته می شوند مسخره نباشد .
در ضمن سازنده هم از آن شرکت هایی است که حرف الکی نمی زند پس 80 درصد احتمال دارد که بازی بسیار بسیار خوبی باشد .
اطلاعات :
کنسول ها : PC-PS3-PSP-X360-DS-Wii
سبک : اکشن سوم شخص
تاریخ انتشار : خرداد 1388
ناشر : ACTIVISION
سازنده : Raven softwar
همون طور که تو بخش اخبار خوندید بازی need for speed shift برای سال بعد در راه است.
برای خرداد هم بازی ایکس من حسابی سرگرممون می کنه .
در این هفته گاد آو وار هم بیشترین فروش رو داشته.
یه عنوان هم به نام New York Comic-Con: Dragonball
مثل اینکه قراره بازی جدید استار اوشن بر روی پی اس پی هم بیاد ولی شک دارم.
یک سوال = ایا کسی تا حالا دموی بازی resistance رو بازی کرده ؟ چه جوریه ؟
نمیدونم منظور شما از بازی جدید استار اوشن همین بازی هست که چند وقت پیش منتشر شد یا جدیدتر
شما میتونید بازی Star Ocean Second Evolution را از پست زیر دانلود کنید.
من بازی کردم.دموی خیلی کوتاهی بود.اما کلا بازی خیلی خیلی خوبی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم دمو حدودا 200 مگ هست که مرحله اول بازی هست.که اگه همه مرحله ها حدودا همین اندازه حجم اشغال کنند این بازی حدودا با توجه به حجم UMD باید دارای حداکثر 9 مرحله باشه.که واقعا خیلی کمه.
چون من دمو را که مرحله اول این بازی بود ذفعه اول حدودا 15 دقیقه ای تمام کردم.و دفعات بعد سریع تر.
سلام دوستان psp من دچار مشکل شده بازیها رو اجرا نمیکنه البته فقط بازیها رو اجرا نمیکنه هر کاری از جمله آ÷دیت به فریمور 5.2 و دون گراد به فریمور 3.71 باز هم این ارور رو میده.psp من مدل اسلیمه و الان فریمور 3.71m-33 روشه ولی باز هم مثل قبل این ÷یام رو میده :
THE game could not be started.
(80020321)
لطفآ کمکم کنید
Last edited by HOXX; 16-02-2009 at 08:27.
شما در منوی اصلی (xmb) کلید select را بزن به گزینه umd iso mode برو و آنرا روی sony np9660 یا m33 driver تنظیم کن.(این تنظیمات را هم از داخل منوی ریکاوری میتونید انجام بدهید.)
البته ممکن هست که و قتی کلید select را بزنی vsh menu ظاهر نشود که باید از داخل ریکاوری آنرا فعال کنی.اگه نشد بگو تا روش فعال کردنش را بگم.![]()
Last edited by choory; 16-02-2009 at 10:38.
علی جان duke nukom نسخه psp و ds حدوده 6 ماهه که تایید شده ولی حالا کی منتشر میشه خدا میدونه . البته تاریخش که سه ماه دوم 2009 هست ولی بعید میدونم .
آرهیک سوال = ایا کسی تا حالا دموی بازی resistance رو بازی کرده ؟ چه جوریه ؟
راستش من یه پست زدم درباره ی همین بازی 4-5 خطی می شد ولی فرستاده نشد ! منم دیگه حال نداشتم از اول بنویسم !
گرافیکش مثل سوفون فیل تر های قبلیه
گیم پلی اش خوبه ولی دوربین زیاد جالب نیست
تفنگ ها هم زیاده و متنوعه
کلا بازیه خوبیه ولی من فک می کردم بهتر از این باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)