نه نگرفتمت داداش
میخوای متن ایمیلمو برات بفرستم.میخوای ایمیل راک استارو بدم.خودت یه ایمیل بهشون بزنی میفهمی چه آدمهایی هستند
این خبری هم که گفته بودی خود راک استار به من هفته ی پیش گفت و مثل اینکه به کل دنیا هم خبر شو داده![]()
نه نگرفتمت داداش
میخوای متن ایمیلمو برات بفرستم.میخوای ایمیل راک استارو بدم.خودت یه ایمیل بهشون بزنی میفهمی چه آدمهایی هستند
این خبری هم که گفته بودی خود راک استار به من هفته ی پیش گفت و مثل اینکه به کل دنیا هم خبر شو داده![]()
این دفعه چهارمه که توی چند تا تاپیک مختلف جریان این ایمیل جنابعالی به راک استار رو میخونم.
بابا به خدا فهمیدیم شما به راک استار میل زدی و اونها هم طبق معمول روال کاریشون جوابت رو دادن!
شما اگر الان به شخص آقای "استیو جابز" یا "بیل گیتس" هم میل بزنی جوابت رو میدن. سیستم مدیریتیشون اینجوریه.
شاخ غول که نشکوندی برادر من!
نه رفیق فقط خواستم ببینم شوخی چیزی نکرده باشی!!نه نگرفتمت داداش
این خبری هم که گفته بودی خود راک استار به من هفته ی پیش گفت و مثل اینکه به کل دنیا هم خبر شو داده[/
البته حالا که شما گفتی یه چیزایی داره یادم میاد![]()
من میخواستم مستر mehdyو قانع کنم و شما میایی و اینطوری جواب منو میدی شما که این همه ستاره گرفتی و آخر فروم باز هستی از شما دیگه بعیده
بابا صلوات بفرستيد
تاپيك رو به بيراهه نكشيد از اخبار بازيا دور بشيم بابا
همچنان دارم اخبار مربوط به بازي مافيا رو دنبال ميكنم بدجوري منتظرشم![]()
مثل اين كه قراره توي Call of duty:black ops زامبي وجود داشته باشه بايد ديد!
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولين تريلر از گيم پلي كيلزون 3
اين تريلر خيلي جالبه و توي اون سيستم هاي جديد Melee Combatديده ميشه كه جالب مياد چنتا صحنه هم از Jet Packكه ميشه استفاده كرد رو داره به نظر من كه خيلي تغيير نكرده گرافيك يه تيربار باحال هم اضافه شده از دست نديد
منبع:VG247کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
: دی
ماکروسافت و E3 امسال
سوپرایزی که از ناتال پارسال بزرگ تر است!!!
یعنی چی می تونه باشه؟
یه کنسول دستی از ماکروسافت؟
یا یه xbox360 slim
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بچه ها خبري از بازي استراژيكي strongholds جديد نيست؟نيومد هنوز؟
شايد كنسول جديد! نه ايكس باكس اسليم چون گفته از ناتال بزرگتره حتما يه تحول ايجاد ميكنه توي دنياي بازيالبته بايد ديد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)