فرکانسشو عوض کن ببین درست میشه
از روی autoدربیار
فرکانسشو عوض کن ببین درست میشه
از روی autoدربیار
سلام. خسته نباشید، بسته های نامحدود ایرانسل ثابت که بین 1 تا 8 مگابیت تعریف شده، معمولاً چه سرعتی میدن؟ اکثر مواقع 8 مگ یا 1 مگ؟ آیا از این سرعت فراتر هم میره؟
همون سرعت 8رو میده و وقتی از حد مجاز که تعین شده عبور کنی سرعت به 256کیلو تغیر میکنه
تیر پارسال مودم tf-i60 دادن که الان ظاهرا دیگه موجود نیست. هزینه هم صرفا پول بسته (البته کمی گران حساب می کرد) گرفتند. اگر اشتباه نکنم ۳ ماهه ۱۵ گیگ ۴۵ هزارتومان + مالیات و ... بود.
پول دیگه ای ندادم.
سلام
دوستان امروز یه چیزی متوجه شدم
مودم رو گذاشتم روی حالت ca
و روی تی دی ایرانسل میبینم که سرعت تی دی به طرز فوق العاده ای افرایش پیدا کرده (115 مگابیت ) و تجمیع روی تی دی ایرانسل کار میکنه
انقدر تست گرفتم که کلی حجمم رفت و مجبور شدم تا تایم شبانه منتظر بمونم ! ( اون عکسی که تست تموم نشده برای اینکه زیاد حجمم نره تست رو قطع کردم ) و بقیه رو تایم شبانه گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: عکس
Last edited by fanoostalaei; 02-09-2019 at 01:46.
تجمیع فرکانس خیلی وقته رو ایرانسل جواب میده . فکر میکنم از زمانی که فریم ور 196 رو پارسال رو i60 اعمال کردن کار میکرد . من خودم یک i60 داشتم که فریم ور اون 192 بود و CA و Mimo روش فعال نبود !! با کمی هزینه انلاکش کردم و فریم 196 رو روش اوردم و CA رو فعال کردم. تو منطقه ما انتن تی دی ایرانسل ضعیفه و تا قبل از این فقط 1 چراغ داشتم و سرعت حداکثر 10 mb/s بود و قطعی زیاد داشت . بعد از فعال کردن CA انتن شد 3 چراغ و سرعت اومد رو 40mb/s و قطعی ها هم پرید.
Last edited by luches; 02-09-2019 at 09:11.
فریم مودم یا 196 یا 192؟
و اگه این گزینه ca رو داشته باشه یعنی ۱۹۶؟
و ۱۹۶ خود ایرانسل رو مستقیم میشه انلاک کرد؟
یکی از دوستان به لینک فرستاد اما کلی زیر مجموعه داره
بیرون کجا انجام میدن؟(تهران)
ایا کار سختیه؟
عزیز دل بیرون انلاک میکنن ولی اگه کمی این تاییک رو بخونی راحت انلاک می کنی!!!
روش آنلاک راحت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریمور ایرانسلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمی با حوصله و اراده میتونید مث اب خوردن انلاکش کنید ولی فریمور ایرانسل یک معایب بزرگ داره که از بعضی باند ها مث باند 20 پشتیبانی نمیکنه
واگر از سیم های وب استفاده کنین فریمور خود های وب تمام باند هایی که مودم ساپورت میکنه رو داره فریمور پیشنهادی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا همت باشما....
موفق باشید.
خیلی وقت بود که تی دی ایرانسل نداشتم
چند روزه که تمدید کردم و دیشب متوجه شدم
اموزش رو دانلود کردم ببینم چیه.... ممنون
فقط
بعد انلاک سیم td قابل استفادست؟ و در صورت استفاده لاک نمیشه؟
اگه آنلاکه, پس های وب چیه دیگه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)