معمولا اگر کارتریج دستگاه اصل نباشه و یا اصل باشه ولی مقدار تونر توش نزدیک اخرش باشه معمولا این اتفاق می افته
معمولا اگر کارتریج دستگاه اصل نباشه و یا اصل باشه ولی مقدار تونر توش نزدیک اخرش باشه معمولا این اتفاق می افته
بله ، تمام صفحه هست ولی صفحه کادر دار حاشیه سمت چپ چاپ نمیشه .
البته قبلا که xp بود کامل پرینت میشد .
باسلام...ممنون از جواب شما...زمانیکه درست بلافاصله وارد صفحه منو میشد اما الان یه شب تا صبح هم روشن بود ولی بازم وارد صفحه منو نمیشه...راهی برا رسیت کردن داره یا نه
ممنوننن کاغذ نیست فکر کنم
از کجا بقیه مواردو چک کنم
من یک پرینتر hp 1510 دارم که شارژ کاتریجش تمام شد
الان بعد از یک ماه کارتریج رو شارژ کردم ولی پرینت نمی گیره. برگه رو میبره داخل ولی سفید بر میگردونه.
ممنون می شم راهنمایی کنبد که چیکار کنم؟
درود
اگه اشتباه نکنم 1510 رنگی جوهر افشانه
دیر اقدام به شارژ کردی
کارتریج ها را در بیار و با یک دستمال کاغذی مرطوب روی هدش بزار ببین جوهر دهی میکنه یا نه
اگه نکرد در یک نلبکی کمی اب داغ بری و هد بزار توش تا شاید هدش باز شه و جوهر دهی یکنه
با کیت هوا گیری هم میتونی تحریک کنی تا باز بشه
جواب و یا مشکلات بعدی پیش امده ر ا هم بگو ببینیم چطور میشه
با سلام
پرینتر 2020 وایرلس گرفتم ولی نمیتونم نصبش کنم منون میشم بفرمایید در حالت وایرلس چجوری باید نصبش کنم؟
حین نصب پسورد خواست ولی پسورد چی بزنم؟
و چراغ و کلید های پرینتر در چه حالتی باشه تا نصب کامل باشه؟
ممنونم میشم جواب بدین چجوری میتونم با گوشی یا لپ تاپ به صورت وایرلس پرینت بگیرم؟
سلام به همه اساتید
آقا من به پرینتر Samsung 2070W دارم، موقعی که پرینت میگیرم کاغذ ها رو فر میده یعنی تقریبا لوله میکنه میده بیرون که خیلی رو اعصابه...( باید بعدش یه دست اتو بکشم تا صاف شه ) کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟؟ ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)