تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 722 از 848 اولاول ... 222622672712718719720721722723724725726732772822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,211 به 7,220 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام دوست عزیز..این پیشنهاد تو کدوم قسمت سایت براتون اومده... احتمال زیاد اگه تمدید کنید براتون رزرو میشه
    مسخره بازی ثبت نام کردم بعد پشتیبانی تماس گرفت گفت اگه خط جدیدبگیرین براون میتونین بگیرین

2. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من هم تعجب کردم چون تو این هفت ,هشت سالی که مشترک پارس هستم ندیدم به مشترکین فعلیش بسته درست و حسابی و یا حتی بسته ای پیشنهاد بده و تمام جشنواره هاش برا مشترکین جدید هست, برعکس شرکتهای دیگه ..همین الان یه سر به سایت شرکتهای دیگه مثل پیشگامان بزنید میبینید چه پیشنهاد های خوبی برای مشترکبن فعلیشون دارن..
    مسخره بازی ثبت نام کردم بعد پشتیبانی تماس گرفت گفت اگه خط جدیدبگیرین براون میتونین بگیرین
    Last edited by m123f; 22-07-2018 at 22:42.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

کسی از دوستان اگه سرویس گیم داره از پارس یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بگیره......

با تشکر

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این روزها از این شرکت متاسفانه پالس های منفی دریافت میشه! اوضاع درونی و اینده شرکت چی قراره بشه قابل پیش بینی نیست ولی پیشنهاد میشه اگه مرکز مخابراتی هستید که احتمال پر شدن پورت سایر شرکتا هست حتما قبل از اینکه ناچار به ادامه کار با پارس بشید از یک شرکت دیگه سرویس بگیرید!

اینم بگم که موضوع بحث کیفیت نیست که وضعیت پارس خوبه از این لحاظ بلکه احتمال تغییر تعرفه ها بشکلی نامناسب از این شرکته که تا اخر تابستون احتمال رخ دادنش هست! و یکسری تصمیمات کلی از طرف مدیران بالارده شرکت که باعث رنجش کاربرا ممکنه بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

این روزها از این شرکت متاسفانه پالس های منفی دریافت میشه! اوضاع درونی و اینده شرکت چی قراره بشه قابل پیش بینی نیست ولی پیشنهاد میشه اگه مرکز مخابراتی هستید که احتمال پر شدن پورت سایر شرکتا هست حتما قبل از اینکه ناچار به ادامه کار با پارس بشید از یک شرکت دیگه سرویس بگیرید!

اینم بگم که موضوع بحث کیفیت نیست که وضعیت پارس خوبه از این لحاظ بلکه احتمال تغییر تعرفه ها بشکلی نامناسب از این شرکته که تا اخر تابستون احتمال رخ دادنش هست! و یکسری تصمیمات کلی از طرف مدیران بالارده شرکت که باعث رنجش کاربرا ممکنه بشه.
    منظورتون اینه که حتی خط رو هم تخلیه نمیکنن؟!اگه قادر به سرویس دهی نیستن چرا دارن ادامه میدن؟
    قرار نبود های وب ساپورتش کنه؟

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وضعیت اینترنت خیلی بد شده پینگ رفته بالا سرعت تک کانکشن اومده پایین

های وب خودش جزو isp های پایین رده هست
    سرویس دهی بی کیفیت و کمبود پهنای باند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منظورتون اینه که حتی خط رو هم تخلیه نمیکنن؟!اگه قادر به سرویس دهی نیستن چرا دارن ادامه میدن؟

تخلیه کردن رو که به طور طبیعی اذیت میکنه این شرکت!! ولی بحث اینجا سر یه سیاست و نقشه راه کثیفه! (البته به احتمال زیاد چون قاطعانه هنوز نمیشه چیزی گفت) اینکه بجای دنبال جذب مشترک مسیری رو بره شرکت که مشترک در رفتن به شرکتهای بهتر ناکام بمونه و از سر اجبار تحمل کنه تعرفه های احتمالی رو! (اینکه یک مدیر این شرکت در جمع خودمونی طرز فکرش رو اینطور بیان کنه که مشترک بین پارس و مخابرات طبیعتا پارس رو انتخاب میکنه و باقی شرکتام خطری ندارن چون پورتهای خالیشون خیلی کمتر از اونه که ضرری به ما بزنه، این طرز فکر یعنی احتمال یه اتفاق بد برای مشترک!

یاداوری میکنم که زمستون هم این شرکت اول یه تعرفه وحشتناک ضعیف رو برای بیست روز اول اجرای طرح ارائه کرده بود و تا وقتی بخاطر تعرفه های بهتر باقی شرکتها مشترکین کوچ نکردن تغییری ایجاد نکرد! البته هنوز هیچی مشخص نیست و شاید بازی تغییر کنه ولی فعلا روی این سیاست زشت خیلی حساب کردن ظاهراً.

9. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تخلیه کردن رو که به طور طبیعی اذیت میکنه این شرکت!! ولی بحث اینجا سر یه سیاست و نقشه راه کثیفه! (البته به احتمال زیاد چون قاطعانه هنوز نمیشه چیزی گفت) اینکه بجای دنبال جذب مشترک مسیری رو بره شرکت که مشترک در رفتن به شرکتهای بهتر ناکام بمونه و از سر اجبار تحمل کنه تعرفه های احتمالی رو! (اینکه یک مدیر این شرکت در جمع خودمونی طرز فکرش رو اینطور بیان کنه که مشترک بین پارس و مخابرات طبیعتا پارس رو انتخاب میکنه و باقی شرکتام خطری ندارن چون پورتهای خالیشون خیلی کمتر از اونه که ضرری به ما بزنه، این طرز فکر یعنی احتمال یه اتفاق بد برای مشترک!

یاداوری میکنم که زمستون هم این شرکت اول یه تعرفه وحشتناک ضعیف رو برای بیست روز اول اجرای طرح ارائه کرده بود و تا وقتی بخاطر تعرفه های بهتر باقی شرکتها مشترکین کوچ نکردن تغییری ایجاد نکرد! البته هنوز هیچی مشخص نیست و شاید بازی تغییر کنه ولی فعلا روی این سیاست زشت خیلی حساب کردن ظاهراً.
    خارج از بحث موضوع خبر - در بعد فنی، اون مدیره فکر کنم LTE - 3G/4G رو ادم حساب نکرده - چون راحت با این کارش حتی اگر فرض بگیریم 20 درصد پر مصرف گیر کنن باسه کوچ 80 درصد بقیه راحت سرویس هاشون رو حتی اگر روی سیم مسی نباشه راحت می برن روی موبایل.....( ایشون فکر کنم هنوز در زمان اینترنت 128 سیر می کند.).
    گرچه همین کوچ هم زمان بر خواهد بود ولی رخ می دهد. + تنها مسئله الان مسئله مالی هست که در زمان حاضر به شدت تغییر سرویس و ... رو می تونه دردسر بندازه.
    همچنین کسی/شرکتی که کارش با اینترنت باشه همیشه، باید یک اینترنت بک اپ داشته باشه در این مواقع که گیر نکنه.( گرچه دیدم نوش دارو پس از مرگ سهراب برای خیلی ها است.... ).

11. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

خارج از بحث موضوع خبر - در بعد فنی، اون مدیره فکر کنم LTE - 3G/4G رو ادم حساب نکرده - چون راحت با این کارش حتی اگر فرض بگیریم 20 درصد پر مصرف گیر کنن باسه کوچ 80 درصد بقیه راحت سرویس هاشون رو حتی اگر روی سیم مسی نباشه راحت می برن روی موبایل.....( ایشون فکر کنم هنوز در زمان اینترنت 128 سیر می کند.).
    گرچه همین کوچ هم زمان بر خواهد بود ولی رخ می دهد. + تنها مسئله الان مسئله مالی هست که در زمان حاضر به شدت تغییر سرویس و ... رو می تونه دردسر بندازه.
    همچنین کسی/شرکتی که کارش با اینترنت باشه همیشه، باید یک اینترنت بک اپ داشته باشه در این مواقع که گیر نکنه.( گرچه دیدم نوش دارو پس از مرگ سهراب برای خیلی ها است.... ).
    شما مودم وایمکستون رو با کدوم مودم lte عوض کردید ؟ مودم lte ایرانسل داخلش Ip که از ایرانسل میگیره رو نشون میده ؟ ممنون میشم این رو داخل خود تاپیک ایرانسل جواب بدید.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حقیقت اینه که شرکتها، LTE با شرایطی که الان در ایران ارائه میشه رو در قد و قواره رقابت با اینترنت ADSL نمیبینند هنوز! و البته حق دارند از خیلی از جهات مثل نوسان سرعت غیرقابل پیشبینی، پینگ بالاتر و البته اختلاف قیمت زیاد به ازای هر گیگ ترافیک.

طبیعیه در این شرایط و با وجود پر بودن پورتهای اکثر شرکتهای بهتر، تا زمانی که مشترکین بین پارس آنلاین و مخابرات همچنان رای به موندن در پارس انلاین بدن، این شرکت به هدف خودش با وجود افزایش احتمالی میانگین قیمتها می رسه. یاداور میشم که بخشی از این شرایط به دلیل اینه که سه شرکت بزرگ مخابرات، شاتل و آسیاتک که حدود 80 درصد پورتهای نصب شده در کشور رو در اختیار دارند ، از زمان تصویب مصوبه جدید از توسعه و نصب تجهیزات جدید خودداری کردند تا به وزارت فشار وارد کنند برای تغییر تعرفه تحمیلی و ظاهرا موفقیتهایی هم در این راه داشتند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •