منم میخوام از ایران برم ولی نه پول حسابی دارم نه هنر خوبی دارم نه... کلا هیچ چیزی ندارم که بکار خارجی ها بیاد!موندم چه کنم
![]()
منم میخوام از ایران برم ولی نه پول حسابی دارم نه هنر خوبی دارم نه... کلا هیچ چیزی ندارم که بکار خارجی ها بیاد!موندم چه کنم
![]()
اگر دقت کنی و مصرفت رو با پنلی که شاتل نشون میزه چک کنی متوجه میشی ، در ضمن ب جز من خیلی های دیگه با حجم دزدی شاتل موافق هستند ،البته این به این معنی نیست که شرکت های دیگه حجم دزدی ندارن ،اما شاتل چیزی فراتر از همه است و برخلاف نظر شما ،به نظر من در هر ۱ گیگ ،حداقل ۲۰۰ مگ میدزده. این حجم.دزدی در شرکت های دیگه در هر گیگ حداکثر ۵۰ مگ باشه که اون هم ممکنه به دلیل خطای سیستم و نرم افزار باشه. من الان نزدیک ۱۵ سال هست که کاربر اینترنم از دایال اپ بگیر تا الان ، اکثر شرکت هارو هم امتحان کردم ،از مصرف خودمم خبر دارم .اما شاتل دیگه واقعا نوبرشه ،بعضی روزا برای من میزد بیش از ۴ گیگ مصرف .من واقعا نمیدونم این پول های حروم چه جور از گلوی مدیران و کارمندان شاتل پایین میره.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
یه نامردی دیگه ای هم که شاتل داره اینه که بعد از محدود شدن سرعت هر چقدر هم دانلود رو کم کنی باز هم سرعت رو به حالت اول برنمیگردونن![]()
Last edited by Canadian; 08-06-2017 at 17:15.
عین منی داداش![]()
کامنت خوبی بود و لایک داشت. موافقم و اتفاقا منم همین وضعیت رو دارم.
فعلا میخوام به عنوان اولین سرویسی که از شاتل می گیرم، سرویس یک ماهه 31600 که توی عکس پایین هست رو از شاتل بگیرم:
امیدوارم انصاف رو رعایت کنن و با مسائلی مثل حجم دزدی مواجه نشم.
دوستانی که از شاتل سرویس دارن راهنمایی کنید ممنون میشم
من اگه بخوام سرویس 4 مگ 6 گیگ در مه از شاتل بگیرم با دانلود شبانه ماهانه 7 هزار تومان سرعت دانلود شبانه چطور هست و آیا با همون سرعت 4 مگ دانلود میکنه؟!
دوم اینکه برای دانلود شبانه هم محدودیت حجمی وجود داره و اگه وجود داره چقدر هستش؟؟!
شما سرویس 128 کیلوبیت بگیری یا 8 مگابیت سرعت فرقی نمیکنه و تا 16 مگابیت باز هست!
برای دانلود هم نیازی نیست شبانه بگیری بسته شاتل لند بگیر و در هر زمان از شبانه روز هر چقدر خواستی لینک انتقال بده به شاتل لند و با سرعت بالا دانلود کن!
ولی اگر بخوای شبانه بگیری بله محدودیت داره که تصویر زیر میتونی ببینی!
![]()
ممنون بابت پاسختون. در مورد محدودیت حجمی دانلود شبانه چطور. برای مثال همین سرویس 6 مگ روزانه که سرعت دانلود شبانه مابین 1 تا 2 مگ هست محدودیت حجم دانلود هم در طول ماه داره یا همیشه همین سرعت 1 تا 2 مگ را برای دانلود ارائه میده؟؟!
محدودیت حجم دانلود شبانه تا جایی که من اطلاع دارم وجود نداره! البته شاتل قابل پیش بینی نیست و اگر دانلود شبانه شما خیلی زیاد باشه امکان محدودیت هست!
فقط محدودیت سرعت وجود داره! (البته بعضی از دوستان بدون محدودیت سرعت که تصویرش گذاشتم هم دانلود شبانه دارن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)