وای فای هات اسپات دقیقا همین کار رو در گوسی های اندرویدی انجام میده، یو اس بی تزرینگ هم مثل مودم یو اس بی عمل می کنه
ضمنا الآن برای من نوشته تری جی و آنتن هیچی ندارم، همیشه پر بوده
وای فای هات اسپات دقیقا همین کار رو در گوسی های اندرویدی انجام میده، یو اس بی تزرینگ هم مثل مودم یو اس بی عمل می کنه
ضمنا الآن برای من نوشته تری جی و آنتن هیچی ندارم، همیشه پر بوده
Last edited by ak313; 15-12-2014 at 07:13.
Hossein karimi Drp10926MTN
کلا سیستم شبانه بگیر نگیر داره یک موقع میبینی تا 10 گیگ هم بهت یک شب میزاره دانلود کنی گاهی 1 گیگ هم بزور دانلود میکنه در کل روند یکنواخت ثابتی نداره بستگی به منطقه شلوغی دوری نزدیکی آنتن و مسائل دیگه داره
علیرضا قلمبر دزفولی
تمام مشکلات و اختلالات ایرانسل بخاطر رومینگ بوده
مشترکین بسیار متعددی در تماس با ما اعلام کردند بعد از مورخه 27 خرداد مشکلات متعددی از قبیل افت سرعت دیتا و قطعی دارند
ما قبول داریم سرعت دیتا از اواخر خرداد ماه بسیار افت داشته و امیدوارم تا پایان اسفند این اختلالات رفع شود
هم اکنون 8500 مشترک رایتلی فقط در تهران از خدمات اپراتور ایرانسل استفاده میکنند که باعث شده با مشکلات متعددی در کشور روبرو شویم
وی دلیل افت سرعت اعلام کرد قبلا مشترکان نسل دوم با دانلود 30 کیلوبایت بر ثانیه از خدمات راضی بودند اما از آواخر خرداد دانلود نسل دوم به 5 کیلوبایت رسیده که در صدد رفع این مشکل تا آواخر اسفند ماه هستیم
وی خاطر نشان کرد شرکت ایرانسل برنامه بلند مدت 5 ساله برای نسل های بالاتر دارد که شکیبایی مشترکین را میطلبد و پهنای باند در اختیار ایرانسل نبوده و مشکلات افت سرعت اینترنت بزودی رفع میشود
میشه ولی باتری گوشیت بعد از دو هفته استفاده مداوم نابود میشه و هات اسپات به باتری گوشی آسیب جدی می رساند، من خودم قبلا تست کردم کردم و باتری از بین رفت...
سلام
دوستان من ميخواستم usim بگيرم ولى موقع ثبت اوپراتور ميگفت ريجكت ميكنه ميگفت چون سيم ديتا هست اينطور ميشه!
ميخواستم ببينم درست ميگه يا نه ميخواسته از سر بازم كنه؟!
البته سيم دائميم رو عوض كرد و مشكلى نداشت
ممنون
من تبلتو همین جوری شب تا صبح روشن میزارم با سیمکارت 10درصد کم میشه هات اسپات میکنم 20درصد
بعید میدونم تاثیر خاضی رو گوشی بزاره
البته مساله اینه که من باتری تبلتم 8220 mAh برا همین شاید هات اسپات تاثیر کمی میزاره
Last edited by laser1; 15-12-2014 at 15:44.
حاجی مطمئنی؟ تبلتت چیه مگه؟
هات اسپات اگه در حال دانلود باشه خیلی مصرف داره هااا
شايد بستگي به ميزان مصرف و تعداد كاربران در لحظه هم داشته باشه.
مثلا 5 شنبه يا جمعه ها كه بيشتر مردم از اينترنت استفاده مي كنند.سرعت پايين مياد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)