اگه کنار هم توي يه فويل باشند، آره
اگه فويل هر کدوم جدا هست، نه
با فويل کنار سيم برق نويز چنداني نمي گيرن ولي باز بهتره از برق دور کنيد چون گاهي شوک هاي لحظه اي داره
اگه کنار هم توي يه فويل باشند، آره
اگه فويل هر کدوم جدا هست، نه
با فويل کنار سيم برق نويز چنداني نمي گيرن ولي باز بهتره از برق دور کنيد چون گاهي شوک هاي لحظه اي داره
مخابرات از پست دو تا خط رو با هم آورده خونه دیگه
سلام
دوستان یک خط مخابرات اورده تو خونه ( خونه یک طبقه هست و مودم قراره کنار خط ورودی از بیرون وصل بشه یعنی سر خط )
خط از کنار سیم برق گذشته - عکسش رو میذارم به همراه snr و ... ممنون میشم دوستانی که تخصص دارن برای بالابردن snr و کیفیت خط راهنمایی کنن
الان از پیشگامان سرویس دارم روی 10 مگ بستن که نهایتا 8.5 مگ میگیرم
لطفا بفرمایید فویل رو از کجا باید بزنم تا کجا ؟ - منظور بیرون ساختمان و تو کوچه هم نیاز هست اون بخشی که دم در خونه هست رو فویل بزنم یا کار دیگه ای بکنم؟
ممنون از همه دوستان
![]()
مهندس مدل مودمت چیه ؟ میتونی تلنت وصل شی ؟
سلام
شما سيگنالت خيلي خوبه. تا 16 مگ رو هم مي توني بگيري. ممکنه دليل پايين بودن تست (8.5 مگ) انتخاب سرورنامناسب يا کم فروشي يا شلوغي منطقه يا اصلا سربارهاي شبکه باشه.
دانلود رو با چن جا و در ساعت هاي مختلف تست کنيد. شايد نياز به تغيير اپراتور باشه، نه تغيير در سيم کشي.
tp-link archer vr400 v3
اینترنت پیشگامان هست
تماس گرفتم روی 16 بستن ولی همچنان 11 بیشتر نمیگیرم - فکر میکنم کمبود پهنای باند پیشگامان هست
یک خط دیگه تو همینجا داریم که برای شاتل اقدام کردم تست کنم ببینم چی میشه
تست هم از چندین سرور داخلی و خارجی گرفتم ولی متاسفانه مشکل پهنای باند وجود داره و برطرف نمیشه
سلام مهندس خوبی من یه مشکلی بر خوردم میشه چک کنید ببیندید برای شما هم اینطوری هست ؟؟ میشه تست کنید سرعت اینترنت زمانی که بریج هست و با پی سی کانکشن میزنید و تفاوتش با اینکه توی خود مودم کاکشن میزنید
مهندس جان میشه چک کنید
اگه میشه پینگ مودم رو با وایفای هم چک کنید بفرستید ممنون
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)