آین کجاست؟؟؟بگید لطفا
اول از تو mastery Biscuiteer رو تیک بزنید
آین کجاست؟؟؟بگید لطفا
اول از تو mastery Biscuiteer رو تیک بزنید
Lissa واسه مید عالیه تاپ هم باش میرن
اما elise رول اصلیش jungle هر چند مید و تاپ هم میرن. Eliseرا بگیر ب نظرم خیلی چمپ کاملیه
برو تو mastery page سمت راسته عکس morgana روشه
![]()
خوب لینک سایت رو بدین؛واسطه گری و این حرفا دیگه
این آپی(94.232.172.166) رو سرچ کنی به این سایت میرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار قیمتارو گرفتین,یه اطلاعی هم به ما بدید
من با ادمین های روبیناسرور یه مذاکراتی داشتم وی پی اس هاشون گرونه و با توجه به بندویچش نمی ارزه به نظرم.
من خودم از یه جای دیگه ای تهیه کردم که تا فردا صبح آمادس. کانفیگ سرور و اینا 1-2 ساعت طول میکشه و خبرشو بهتون میدم. پینگ سرور به 4.2.2.4 که آمریکا هست 95 بود
پینگ منم به سرور 30 بود
البته اینم بگم قصد فروش ندارم و نخواهم داشت. فقط برای تست میخوام ببینم که ایدش از نظر تئوری کار میکنه یا نه.
آغا با 10K ip چیکار کنم؟
نمیدونم چی بخرم ...
تا حالا فقط Ashe , heca , Yi , Jax بازی کردم، فقط هم AD یعنی Jax , Yi هم AD بازی کردم
Yi رو AP میبندم نمیتونم خوب بازی کنم ...
Last edited by msgcpp; 21-07-2013 at 22:31.
اگه سرچ کنی میرسی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان blind pick همه میرن که فقط کیل بگیرن؟قضیه چیه؟ هر کسی برا خودش میره اصلا براشون برد مهم نیست
من draft pick میرم لذت lol رو میفهمم
اقا 6800 تا ایپی دارم میخام یه چمپ خوف انلاک کنم خواهشا پیشنهاد بدین چیو انلاک کنم . نظر خودم رو zac یا riven هس تانک خوب هم باشه اشکال نداره
یعنی پینگت توی سرور اورپایی باید زیر 125 باشه
صبح زود از خواب بیدار شو تست کن سریع خبرش را بده که اگه کار کرد دسته جمعی بریم وی پی اس بگیریم تا یه تخفیف درست حسابی هم بهمون بدند![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)