تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 722 از 1291 اولاول ... 2226226727127187197207217227237247257267327728221222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,211 به 7,220 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو هم باید توجه داشت که کسی که یه اکانت 1 مگ با نامه خریداری کرده ( منظور سرعت بالای 128 هست که نامه نیاز داره ) موقع تحویل گرفتن مودم جایگزین دقیقا باید همون کاری رو که موقع خرید مودم در زمان اولیه انجام داد رو انجام بده .یعنی کپی کارت ملی و شناسنامه و قبض تلفن و نامه ی شرکتی و از این حرفا. در غیر اینصورت به گفته خود شرکت پیمانکار مودم به شخص تحویل داده نمیشه
    یه سوال برای من پیش اومد .
    من با معرفینامه دانشجویی اینترنت 512 گرفتم از انجایی که دانشجو همیشه دانشجو نمی ماند ، تکلیف چیست ؟؟
    همان معرفینامه قدیمی رو تحویل بده ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تازه رسیدیم خونه دیدیم سرعتمون شده کمتر از نصف.
    اینم هدیه ایرانسل برای روز سیزدهم عید.
    منم هيچ مشكلي در سرعت ندارم و الان دارم با 1.3 مگ دانلود ميكنم.

سرويس 1 مگ مشهد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اول از همه مودم چه مدلی هست؟
    دوم اینکه آیا موقع اتصال سیستم به شما اعلام میکنه که شبکه به طور کامل وصل هست؟ یعنی Internet access فعال هست؟ یا No access میده؟
    و آیا مودم شما گیرندگی ثابتی رو نشون میده؟ ( چراغهای روی مودم) یا در حال پرش هست؟
    احتمال اینکه منطقه شما پوشش نده هم میتونه باشه!
    بهتره یه پنگ هم بگیرید از تو Cmd

اینم حواستون باشه. وقتی مودم رو وصل میکنید به برق ( واسه مدل وای فای و اونایی که برق نیاز دارن ) باید یکی دو دقیقه صبر کنید تا شروع به کار کنه!
    وقتی وصل میکنم صفحه ای که فکر کنم مال شر کردن شبکه است میاد. چراغها ثابته. منطقه ما هم تحت پوششه. بعد از اینکه زدم برق چند دقیقه صبر کردم تا چراغها ثابت شد. علامت مثلث زرد رنگ که کنار ساعته هم نرفت. مدل مودم ۱۳۰ وای فای هستش.

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان این پیام چه معنی میده ؟ detected covert channel exploit in icmp packet

من وایمکس دارم و نود 5 من موقع اتصال این پیامو میده و مرتب مرورگرم که فرقی نمیکنه چی باشه دچار قفل کردن میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با درود
    مدت زمان استفاده از بسته های افزایشی وایمکس ایرانسل چند روز است.مثلا بسته 1 گیگ تا چند روز اعتبار
    دارد ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با درود
    مدت زمان استفاده از بسته های افزایشی وایمکس ایرانسل چند روز است.مثلا بسته 1 گیگ تا چند روز اعتبار
    دارد ؟
    ممنون
    بسته های ایرانسل با هم فرق دارند مثلا یک ماهه که ۳۰ روز فرصت داری از حجم دانلودت استفاده کنی. اگه منظورت یک گیگ ماهانه است که ۳۰ روز است اما توجه داشته باشید که سرویسهای محدود، محدودیت حجم دانلود هم دارند و چنانچه قبل از اتمام دوره زمانی،ترافیکتون تموم شد اینترنت شما قطع میشود و باید حجم اضافه بخرید که فکر کنم هر گیگ ۶۵۰۰ تومان باشه

7. این کاربر از shaghaiegh2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این بسته های ایرانسل هم هر چقدر ترافیک تو بسته ها بمونه به ماه بعد منتقل نمیشه.درسته؟

محتوای مخفی: شارژ وایمکس 

دوستان کسی شار وایمکس با تخفیف خواست پ خ بده

9. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این بسته های ایرانسل هم هر چقدر ترافیک تو بسته ها بمونه به ماه بعد منتقل نمیشه.درسته؟

محتوای مخفی: شارژ وایمکس 

دوستان کسی شار وایمکس با تخفیف خواست پ خ بده
    اگر مجدد بسته نخرید تا اخر مهلت قانونی اش اعتبار دارد ،اگر بسته جدید بخرید به تعداد روز های باقی مانده از بسته قبلی با تعداد روز های بسته جدید مهلت استفاده از حجم باقی مانده میشه (و ماکسیمم 180 روز فکر کنم باشه)پ

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال برای من پیش اومد .
    من با معرفینامه دانشجویی اینترنت 512 گرفتم از انجایی که دانشجو همیشه دانشجو نمی ماند ، تکلیف چیست ؟؟
    همان معرفینامه قدیمی رو تحویل بده ؟؟
    ربطی نداره , وقتی که اینترنت رو گرفتی دیگه فرقی نداره که دانشجو هستی یا نه , شرکتی که با اسمش گرفتی منحل شده یا نه
    اگر هم نخواستی استفاده کنی قطع موقت کن و اگر هم خواستی کم سرعت تر استفاده کنی از 256 پایین تر نگیر که بالاتر از 128 باشه و دیگه نامه نخواد

12. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ربطی نداره , وقتی که اینترنت رو گرفتی دیگه فرقی نداره که دانشجو هستی یا نه , شرکتی که با اسمش گرفتی منحل شده یا نه
    اگر هم نخواستی استفاده کنی قطع موقت کن و اگر هم خواستی کم سرعت تر استفاده کنی از 256 پایین تر نگیر که بالاتر از 128 باشه و دیگه نامه نخواد
    اینو مشخص کنید نامه باسه تعویض مودم می خواد یا نمی خواد

14. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •