تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 722 از 1211 اولاول ... 222622672712718719720721722723724725726732772822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,211 به 7,220 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه smart007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا دوربین موقع پنالتی زددن از کنار نشون میده !
    خیلی بده ! اصلا نمیشه تمرکز کرد!
    تمرکز چیچی مگر میخوای هسته رو بشکافی
    یه جهت با یه لحظه دکمه شوت رو بزن

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض Bundes Patch v0.3 Full Edit By Amir And Reza

این هم یه پچ کامل به همراه بوندس لیگا و آخرین نقل و انتقالات که اگه روی پچ قبلی نصب بشه بهتره (به صورت جدا هم میشه نصب کرد.)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستانی که با نصب این پچ لباس باشگاه های انگلیس و اسپانیا براشون خراب میشه، با انجام مراحل زیر این مشکل حل میشه.
    برای درست کردن این وضعیت یه راهی را امتحان کردم که جواب داد:
    باید کل فایل های موجود در پوشه های زیر را داخل پوشه ی موجود example-root1 در Kitserver بازی کپی کنید:

کد:
    کد:
    و فایل زیر را هم در پوشه ی سیو بازی کپی کنید:
    کد:
    Last edited by fouladiali; 30-10-2009 at 17:00.

3. این کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akharenee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها چرا چمنها تو بازی اعمال نمی شن 2تا چمن گرفتم ولی تو بازی اعمال نمی شن کسی می تونه راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

سلام
    حسین جان من دیشب با یکی از دوستان میچتیدم که میگفت کلا هیچ کدوم از مشکلات ما رو نداره و دروازه بان ها و نور و ... همه درستند
    با مدیر سایبرگ هم صحبت کردم گفت نسخه های اولیه که میان و کرک میشن همیشه این مشکلات رو دارن
    اینها واسم عجیب بود و فکر کنم نسخه ما که زود خریدیم مشکل داره و توی بعضی نسخه ها نیست

6. این کاربر از mamadosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

این هم یه پچ کامل به همراه بوندس لیگا و آخرین نقل و انتقالات

کد:
    این پچ بوندسلیگا داره ولی جای هلند میره و هلند میاد جای other lige . که این یه مقدار بده .

الان لوگوی لیگ بوندسلیگا و فرانسه با هم عوضه.

حسین خان

من دو تا زبان رو دانلود کردم . ( فرانسه و ایتالیایی .)

تو فرانسه بازی مثل همین انگلیسی خودمونه . ولی ایتالیایی سرویس میشی. خودت که گفتی خیلی سخت میشه و حرف تو رو تایید می کنم .

اسپانیایی رو دانلود می کردم 65 % رفته بود کل لینک ها رو با هم گذاشته بودم . که یهو stop شد . رفتم دیدم لینک ها پاک شدن . چون 7 روز از زمان اپلود رد شده بود . ( توی متن ارور راپیدشیر نوشته بود .)

اگه لینک دیگه ای داری از اسپانیایی بزار .

زاپنی هم اگه هست بزار اخه یاد اون گزارش قدیمی مافتیم و خاطرات دوباره نو میشه . وااای یادش بخیر شوووووتوووووووووووووو

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این پچ بوندسلیگا داره ولی جای هلند میره و هلند میاد جای other lige . که این یه مقدار بده .

الان لوگوی لیگ بوندسلیگا و فرانسه با هم عوضه.
    درسته، ولی اگه بخوای یه مستر لیگ جدید ایجاد کنی مشکلی به وجود نمیاد.
    در ضمن پچ به نظر من یه ذره ایراد داشت که تو پست قبلی که فایل دانلود را گذاشته بودم نحوه ی برطرف کردنش را گفتم.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    حسین جان من دیشب با یکی از دوستان میچتیدم که میگفت کلا هیچ کدوم از مشکلات ما رو نداره و دروازه بان ها و نور و ... همه درستند
    با مدیر سایبرگ هم صحبت کردم گفت نسخه های اولیه که میان و کرک میشن همیشه این مشکلات رو دارن
    اینها واسم عجیب بود و فکر کنم نسخه ما که زود خریدیم مشکل داره و توی بعضی نسخه ها نیست

من هر روز حداقل یک ساعت توی تالارهای گفتگوی pesfan , pesgaming , wenb , evo-web , gamingaccess مطالب کاربرانو میخونم و بعضی وقتا توی بحثها شرکت میکنم . اونجا روزانه صدها کاربر مطلب مینویسن همونطوریکه میدونین این 5 سایت مهمترین سایتهای تخصصی این بازی هستن و کاربران بسیار زیادی از سرتاسر دنیا در این سایتها عضویت دارن .
    من تقریبا هر روز مطالب تاپیک خودمون رو هم میخونم اینو میتونم به شما بگم که بسیاری از مشکلاتی که کاربران توی تاپیک خودمون مطرح میکنن بندرت دیده میشه که اونجا کسی ازشون شاکی باشه . اما تقریبا همه این اشکالات رو از بازی میگیرن :
    - داوری
    - سرعت بازی نسبت به دمو بیشتر شده
    - بازی آسون تر شده
    - دروازه بانها نسبت به دمو بهتر شدن اما بازم ضعیف هستن
    اما من تا الان جایی ندیدم کسی از نور شدید توی بخشهایی از ورشگاه شکایت کنه . در ضمن من فقط یک جا دیدم که یک نفر میگفت سرعت بازی متغییره و جالب اینجاست که خیلی هم خوشحال بود و میگفت این مساله رو بر اساس واقعیت ساختن .
    در مجموع توی تاپیک خودمون خیلیها از بازی راضی نیستند و جالبه که بدونی توی اون 5 سایت و تالار گفتگو اکثرا از بازی راضین. در ضمن میانگین امتیازی که تعداد بسیار زیادی از کاربران به این نسخه دادن حدود 78 از 100 هستش .

من ایشالا توی همین یکی دو روزه سعی میکنم توی کلوپ نسخه اریجینال بازیو بازی کنم ببینم واقعا تفاوتی با نسخه ما داره یا نه.

10. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

خب 2 تا مشکل داریم؟
    اول من یه دور مستر لیگ رو با میلان تموم کردم ، لیگ که تموم شد کنار هر کدوم از بازیکنام یدونه شکلک خشمگین اومده بود. بعد از یکی 2 تا بازی یهو همه اونایی که اینجوری بودن بازیکن آزاد شدن و از تیم رفتن... بدبخت شدیم رفت.
    چجوری باید قراردادشون رو تمدید میکردم؟
    دوم اینکه من مثلا میخوام دوستانه بازی کنم. میام یه ترکیب میچینم و ترکیب رو Save میکنم (میدونم چجوری باید ذخیره کرد. اول کپی میکنم تو یکی از فولدرها و بعد ذخیره میکنم فولدر رو.) اما بعد از اینکه 1 بار بازی دوستانه تموم شد دوباره ترکیب به هم میریزه. بعد وقتی از همه Saveها میرم ترکیب رو کپی میکنم بازیکنها سر جاشون نیستن. یعنی فقط شیوه چینش بازیکنها همونجوری میمونه. اما هیچ کدوم تو اون پستی که من گذاشته بودم نیستن.

راستی الان یدونه پچ کامل اومده بریزیم همه تیمها درست بشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پچی برای اضافه کردن زبان فارسی به بازی نیومده ؟

منظورم منو هاست نه گزارشگر

اگه نیومده کسی قصد ساختن اینم پچ رو نداره ؟

مطمئنم این پچ بیشتر از بوندسلیگا میتونه بازی رو جذابتر کنه چون توی مسترلیگ میتونیم از راهنمایی های بازی استفاده کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام ..

چرا International League نداره ؟ جاش عوض شده یا کلا" ورش داشتن ؟

چجوری میشه با 4 تا تیم مختلف توی یه تورنمنت بازی کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •