من که گفته بودم همیارنت افتضاح هست و پشیمون هستم !
شما به خیالتون یه خبرایی هست من بیخودی دارم خرابش میکنم تا کسی سمتش نیاد !
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من که گفته بودم همیارنت افتضاح هست و پشیمون هستم !
شما به خیالتون یه خبرایی هست من بیخودی دارم خرابش میکنم تا کسی سمتش نیاد !
دوستان خط pcm رو چه طوری عادی میکنن ؟
کجا باید مراجعه کنم؟
ممنون.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
ولی خداییش از جمعه شب همین هفته خوب شدش دیگه تا الان مشکلی پیش نیومده... به قول خوشون داشتن به شبکه اینترانت وصل میشدن... من سرویس 256 روزای اول دانلود روزانه حتی به 100 نمیرسید... اما الان یه هفتس سرعت روزانه شبانه کلا 220 230 اینا هست.. شبانه حدود 3.7 تا4 گیگ دانلود میکنه... حالا 100% محدودیت توو کاره... کی اعمال بشه نمیدونم؟؟؟؟ حیف که هاردم پره... نمیدونم چی کار کنم... اصلا پاکت لاست و تایم اوت نداره... مدت ها بود دنبال همچین سرویس دهنده ای بودم... من چون بیشتر چت گفتاری و فیلم و آهنگ آنلاین نگاه میکنم.. مدت ها بود دنبال همچین سرویس دهنده ای بودم... خدا کنه خراب نشه....
![]()
خوشبه حالت مال من که هنوز بعد از ۲ ماه رانژه نشده.
الان تماس گرفتم گفت بزار چک کنم بعدا تماس بگیر...
دوستان کمککککککککککککککککککککککک ک
الان تماس گرفتم میگه که خطتون pcm هست ... چی کارش کنم ؟؟؟
نمیشه از pcm در بیاد ؟؟؟ کجا باید برم .... ؟؟؟
Last edited by Rhodes; 15-11-2012 at 12:51.
از همیار میخواتی سرویس بگیری؟؟؟؟ والا مال من 32 ساعته رانژه کردن... همیار خیلی خطها رو پوشش نمیده... خدا رو شکر این خط من به هیچ شرکتی نه نمیگهتازه اول که میخواستم ثبت نام کنم 1000 بار بهم گفت پیش شمارتو بگو... گفت مطمئنی سیم مسی هستیو و هزار تا سوال در مورد خطم... گفت اگه ما رانژه کردیم لینک نیومد مسئولیتش با خودته ها... منم کلا خطمو میشناختم ... هم سیم مسی هست خدا رو شکر و هم PCM نیست.... سعید یه چیزایی درباره یه شرکت گفت که میتونه PCM رو برداره... ولی اونم حتما هزینش بالاس...
بعد یه چیز جالب درباره همیارنت... همیارنت تنها شرکتی هست که شباش اصلا تایم اوت و پاکت لاست نداره... خداییش با این موردش خیلی حال میکنم... آسیاتک هر چقدر روزانش خوب بود اما شباش حال آدمو به هم میزد با اون همه تایم اوت...هر شرکتی من داشتم شباش پر از تایم اوت بودن.... اما با همیار راحت شب میشه حتی وب گردی کرد...
اون خط قدیمیه که دارم سیم مسی هست.pcmنیست.ولی تا ماتریکس ( خدا نابودش کنه ) از رانژه در بیاره و همیار بیادد رانژه کنه بی اینترنت میمونم....
راهی هست ماتریکس سریع از رانژه در بیاره ؟
حضوری برم درخواست بدم به مخابرات ؟ کجا چه جوری ؟
یه سوال دیگه : یه خط رو از کجا میشه فهمید سیم مسی هست یا pcm ?
الان یه خط دیگه یه جا دیگه دارم اون نمیدونم چیه.میخوام انتقالش بدم اینجا.
حالا بر فرض که اون خط سیم مسی باشه وقتی انتقالش میدن اینجا ممکنه pcm بشه ؟یا همون مسی میمونه ؟ کجا باید برم در خواست بدم ؟
ممنون.
میگم من الان شاتل دارم 128.ماهی 3 گیگ 14500.دانلود روی 200 شبا روی 60.میخوام ببینم شرکت بهتری پیدا میکنم که همین سرعت دانلودو داشته باشه ولی حجم دانلود بیشتر باشه؟
Last edited by danijon_2006; 15-11-2012 at 16:04.
سلام دوستان
بیست نت(سپنتا/lمخابرات)
اینترنت پرسرعت نامحدود ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه سرعت دانلودش چنده؟
اینترانت نامحدود ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه و ۱ مگا بیت بر ثانیه سرعت دانلودش چنده؟
Last edited by ahriman323; 16-11-2012 at 17:03.
تو تاپیک شاتل یکی از دوستان برای اینکه خطش را جمع اوری کنند زنگ زد بهشون گفت خطم عوض شده و یه شماره الکی داد و اونها هم قطع رانژه کردن خطشو
برای اینکه بفهمی رانژه میشه یا نه باید درخواست اینترنت بدی تا شرکت استعلام بگیره از مخابرات ببینه پی سی ام هست یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)