نه دوست من اینطور نیست ... 2000 تومن جداگانه حساب میشه ... به خاطر همین 6 ماه پیش من خودم حضوری رفتم پل رومی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه دوست من اینطور نیست ... 2000 تومن جداگانه حساب میشه ... به خاطر همین 6 ماه پیش من خودم حضوری رفتم پل رومی
منظور شما چیه اومدن 15000 تومن گرفتن خط رو رانژه کنن 2000 تومن هم روش گرفتن . شما میگی بازم 15000 تومن واسه نصب مودم میگیرن؟اینجوری باشه که می گم نمی خوام.
1 - بله به صرفه تره ... خودت بگیر ... Asus بگیر ... یا 602 یا 604
2 - نه اختیاریه
3 - بله میان ... ولی نصب خیلی راحته ... دو تا سیم رو وصل می کنی و مودم رو کانفیگ می کنی و خلاص
4 - نه نیاز به دو تا اسپلیتر نیست ... می تونی از این سوکت های 1 به 2 بگیری ... برو الکتریکی ها دارن ...
5 - چرا ندن ؟؟؟![]()
نه دوست من ... برای همۀ کارا 15 تومن میگیرن و خلاص ... هم رانژه و هم نصب ... که البته اگه کارت طلایی بهشون بدی 15 تومن میشه 5 تومن ... یعنی 10 تومن تخفیف![]()
4 - نه نیاز به دو تا اسپلیتر نیست ... می تونی از این سوکت های 1 به 2 بگیری ... برو الکتریکی ها دارن ...
چجوری آخه تلفن ها با هم 10 متر فاصله دارن؟
![]()
Last edited by mmf1371; 27-05-2009 at 20:18.
10 متر منظورته ؟؟؟ خوب باشه ... سیم 10 متری بگیر ... کاری نداره که ... تبدیل های 1 به 2 برای تلفن وجود داره ... در هر صورت نیاز به 2 تا اسپلیتر نیست ...
بله
اين دوستمونم گفته بود:
اين دوستمون گفته بود سرويس كاریه سوال داشتم.این 15 تومنی که شاتل برای راه اندازی سرویس می گیره شامل هزینه ی ایاب و ذهاب هم میشه یانه پول ایاب و ذهاب سرویس کار رو باید جدا بدید؟
حرفي از پيك نبود![]()
Last edited by farshadtizhoosh; 27-05-2009 at 20:17.
یه سوال شاتلی :
من که امروز قرارداد امضا کردم تا کی طبیعیه که نتونم تو سایت لاگین کنم ؟ دقیقا چیا رو باید وارد کنم ؟
یه سوال فنی :
اگه adsl رو خط باشه و همزمان با dial وصل بشی سرعتت کمتره و در حد 33 هست ؟
چون من خیلی وقته که سرعت dial up برام از 33 بیشتر نمیشه ولی قبلا راحت تا 50 میرفت . میخواستم بدونم واسه adsl هست یا نه ؟
سلام به دوستان شاتلی>
تا هر وقت که وقت کنن ثبت کن.(شوخی)
تا فردا درست میشه دیگه!
شناسه کاربری که توی اون فاکتور یا برگه ای هست که بهت دادن! که اولش کد شهر هست مثلا: 21XXXXX
رمز عبور هم همون شماره خطی هست که رانژه شده!
اره وقتی خط رانژه بشه و از dial up استفاده سرعتت نسبت به قبل کمی افت پیدا میکنه!
آقا اصلا اون موضوع رو فراموش کن یه هزینه ی ایاب ذهاب که این حرفها رو نداره .![]()
![]()
هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)